εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο ο ικονο, κατω ειναι πιο απελευθερωμενοι
''Εχω επιθυμήσει να σε δω, να τα πούμε, να σε γαμήσω βρε αδερφέ.''
εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο ο ικονο, κατω ειναι πιο απελευθερωμενοι
''Εχω επιθυμήσει να σε δω, να τα πούμε, να σε γαμήσω βρε αδερφέ.''
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
xezalonikh, to meros gia mia teleia katsarydopita.
0:10
-Δέχεται ο πνευματικός σας (??) σας επιτρέπει να μιλάτεασδφδδσφδσ
-ΕΠ! Σταμάτα εσύ δε θα ξαναμιλήσεις. Δε θα ξαναμιλήσεις.
Έχω λιώσει.
Αρχικά ο μουστακαλής με μπέρδεψε σχετικά με το αν αυτοί είναι με το pride ή εναντίον του.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
Originally Posted by Σύνθημα
ναι αλλα εσεις οι χαμουτζηδες δεν εχετε Καβασακι
οντως.
σε αλλα νεα:
![]()
this is radio freedom.
ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
μια ιστορια παθους με πρωταγωνιστες τους πιο αγαπημενους 'επιφανεις' ηρωες της πιο 'ερωτικης' πολης που λενε και τα σκυλια,
οσο για τους υπολοιπους 'επιφανεις καλοπροαιρετους΄του φορουμ που δε θα δωσουν σημασια στο κειμενο κ θα αρχισουν τα περι σπαμ κ σελφ προμοσιον για αλλη μια φορα,
τους συνιστω να δωσουνε τη δεοντα προσοχη στο κειμενο, ισως μερικοι βρουνε τον εαυτο τους, αλλωστε καμια κουραδα δεν πηγε ποτε στον βυθο,παντα στην επιφανεια ειναι ολες
~ sniffing glue ~
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
νταξ τώραεπίσης ο Ο Άνθιμος κάθε εβδομάδα κάνει μία δήλωση ενάντια στους Βούλγαρους, τους Τούρκους, τους Μακεδόνες - Σκοπιανούς και τους Αλβανούς.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Καταρχήν ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ κι ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ που θα τσαμπουκαλευτείς κιόλας που σε βρίζουν για το σπαμ.
Κατατάλλα στα άρθρα σου λες πάντα τα απολύτως προφανή. Κάνε τουλάχιστον μια σοβαρή ανάλυση για το γιατί η σκατόπολη σας πρωτοστατεί πάντα σε ό,τι μαλακία γίνεται σ' αυτή τη χώρα. Γιατί κατέβηκε όλη η πόλη να διαδηλώσει για το μακεδονικό, γιατί στη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει νομάρχης αυτός:
Κι επίσης μιας και έχεις μαστερ αγανακτισμένου και πλατειολογίας να πεις και γιατί στην 28η οκτώβρη οι χουντικοί ευέλπιδες παραλίγο να κάνουν πραξικόπημα.
Αλλά γενικά ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ikono γιατί τόσο κόμπλεξ με Θεσσαλονίκη?
Σου μαύρισε την ψυχή κανένα γκομενάκι?
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
νταξει μωρε αθηναιος βριζει μπουγατσες
σαλονικεις βριζουν λεμονιτες
υγεια ειναι αυτο
παντως βοσινακη με το γκαυλωτικο αβαταρ κανε και κανενα ποστ ΧΩΡΙΣ παραπομπη στο blog σου...δεν βλαπτει
πχ βγαλε μια φωτο τι εφαγες σημερα