Το ένα το αρχιδάκι πιάστηκε στην κόλλα. Το πλησίασα και ήταν ένα τοσοδούλικο άχου το μωρέ ποντικάκι. Ήταν πολύ γλυκούλι και ζωντανό. Το έπιασα και το έριξα στις γάτες το μπαστάρδι. Εβαλα καινούριες ώστε να σιγουρευτώ ότι δεν παίζει άλλο. Ε αρχίδια, χθες το βράδυ βρήκα τη μία κόλλα κάνα μισό μέτρο παραπέρα και πάνω της κάτι ποντικοσκατά αλλά ποντίκι πουθενά. Το μουνί κατάφερε και ξέφυγε. Έχω εντοπίσει όμως που κρύβονται και τα έχω αποκλείσει με παγίδες, θα τους γαμήσω τον αδόξαστο λέμε. Ερώτηση μπας και ξέρει κανένας: Το σημείο που κρύβονται και ενδεχομένως να μπαίνουν είναι κάτι τρύπες στον τοίχο πίσω από τη ντουλάπα. Έχει μια χαραμάδα μεταξύ τοίχου και ντουλάπας και με το φακό τις είδα (πρώτη φορά). Ένα κενό μεταξύ τοίχου και ντουλάπας περίπου 5 εκ. μπορεί να σφραγιστεί με σιλικόνη ή πρέπει να γκρεμίσω την ντουλάπα (δεν παίζει να βγει είναι ασήκωτη) για να κλείσω τις τρύπες. Α;
exw thn entupwsh oti ama tiw kleiseiw tiw trypew, ta p[ontikia tha fane th ntoulap[a kai tha vgoun apo allou. opote kalutera na mh tiw kleiseis. mporei na lew kai malakies e
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Όπως τότε, παιδιά ήμασταν, που ψάχναμε παλιά πράγματα στην αποθήκη και είδαμε ένα ποντίκι να χώνεται στο τοίχο. Μια κλωτσιά στο τοίχο ήταν αρκετή για να φύγει ένα κομμάτι αυτού και να ξεπηδήσουν 5-6 από μέσα.
Καιρό τώρα ένα πηγαινοέρχεται στο δωμάτιο αλλά είναι φουλ άκακο. και δε χέζει μέσα, εκπαιδευμένο. Το κακό είναι πως τρομάζει το σκυλί και γαβγίζει στο πουθενά για 5-6 λεπτά μέχρι να ηρεμήσει..
Και πάνω που ήμουν φουριόζος με διπλωματική (ξύπνημα πρωί, καφεδάκι, έβγαινε δουλειά ρε παιδί μου πώς το λένε), ΜΠΡΑΦ, σβήνει το pc και αυτό ήταν.
FUCK MY LIFE, θα μπορούσα να έχω πάρει πτυχίο σήμερα.
Το ανάβω και απλά δεν κάνει τίποτα, ένδειξη ότι παίρνει ρεύμα (άρα δεν φταίει το τροφοδοτικό) είναι μόνο το Led του power. Η οθόνη δεν παίρνει καν σήμα.
Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είναι κάρτα γραφικών, τι λέτε εσείς?
ΥΓ. Δεν είχα κάνει και save εδώ και κάνα τρίωρο, ΓΜΤΧΡΣΤΜ
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Θέλω να σπάσω κάτι αν γίνεται.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
an pisteveis pws einai h grafikwn kai exei h mhtrikh sou onboard, vgale th grafikwn kai doulepse me onboard
eidallws dokimase clear cmos, vriskeis poia jumpers einai sto manual ths mhtrikhs (to pio pithano)
Είναι πιθανό (το λέω γιατί ξέρω που μένει λολ) αν συνέβη λόγω πτώσης τάσης να παίζει θέμα στατικού ηλεκτρισμού στο τροφοδοτικό. Δοκίμασε να βγάλεις την παροχή και ξαναβάλτη σε 20-30 δευτερόλεπτα για να αποφορτιστεί.
Αν έχει κάψει κάτι... λύνεις, trial and error να το βρείς και next time UPS.![]()
Αρχίδια. Είναι κάψιμο αυτό που δουλεύω. Λέγεται Xilinx System Generator for DSP και δουλεύω κυρίως πάνω στο περιβάλλον του Simulink, δηλαδή σε MATLAB. Η οποία MATLAB όσο παπάδες και να κάνει, όσο σημαντικό πρόγραμμα και να είναι, όσο κι αν αν αν κλπ κλπ
Spoiler
ΕΔΙΤ: επίσης όποιος έχει χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα (κομματάκι δυσκολάκι) ας μου το πει ε, να ανταλλάξουμε knowledge.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Πιστεύω ότι δεν είναι απαραίτητο αυτό για το power LED.
Οντοπικ, ο αναρχοχίππης δάσκαλος γείτονας τηγανίζει καλαμαράκια και ΠΕΙΝΑΩ.