Quote Originally Posted by overdriven View Post
Χθες λοιπόν που ήμανε έξω, ξαφνικά σκάει τηλ από γυναίκα, τρέχα γλήγορα έχει μπει ποντίκι στο σπίτι. Πάω και ως τις 4 το έψαχνα, το είδα μία φορά αλλά δεν το πρόλαβα να το πιάσω, κρύφτηκε πίσω από την ντουλάπα το γαμήδι. Έβαλα κάτι παγίδες και τα δέοντα και τώρα εκτός από το γεγονός ότι το περιμένω πρέπει να δώσω και εγγυήσεις ότι δεν υπάρχουν άλλα και ότι είναι μόνο αυτό. Λες και μπορώ να ξέρω δηλαδή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα από ποντίκι στο σπίτι και είναι 75 φορές χειρότερο όταν υπάρχει και γυναίκα.
Το ένα το αρχιδάκι πιάστηκε στην κόλλα. Το πλησίασα και ήταν ένα τοσοδούλικο άχου το μωρέ ποντικάκι. Ήταν πολύ γλυκούλι και ζωντανό. Το έπιασα και το έριξα στις γάτες το μπαστάρδι. Εβαλα καινούριες ώστε να σιγουρευτώ ότι δεν παίζει άλλο. Ε αρχίδια, χθες το βράδυ βρήκα τη μία κόλλα κάνα μισό μέτρο παραπέρα και πάνω της κάτι ποντικοσκατά αλλά ποντίκι πουθενά. Το μουνί κατάφερε και ξέφυγε. Έχω εντοπίσει όμως που κρύβονται και τα έχω αποκλείσει με παγίδες, θα τους γαμήσω τον αδόξαστο λέμε. Ερώτηση μπας και ξέρει κανένας: Το σημείο που κρύβονται και ενδεχομένως να μπαίνουν είναι κάτι τρύπες στον τοίχο πίσω από τη ντουλάπα. Έχει μια χαραμάδα μεταξύ τοίχου και ντουλάπας και με το φακό τις είδα (πρώτη φορά). Ένα κενό μεταξύ τοίχου και ντουλάπας περίπου 5 εκ. μπορεί να σφραγιστεί με σιλικόνη ή πρέπει να γκρεμίσω την ντουλάπα (δεν παίζει να βγει είναι ασήκωτη) για να κλείσω τις τρύπες. Α;