Page 47 of 67 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

The Patient H.'s Avatar

Ρατ και Φίκσκσκσκσκσερ, κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυσκολία θεμάτων του ηλεκτρομαγνητισμού, όπως και οποιουδήποτε τομέα των επιστημών. Προτού όμως πεταχτούμε να πετάξουμε ένα δυο random ονόματα ή/και θέματα για να το παίξουμε και ψαγμένοι ταυτόχρονα, ας ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι αυτό που λέει ο άλλος, ε Ρατ? Ή βάλαν και θερμοδυναμική στους ΗΜΜΥ?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

μορταδέλα με φωτοβολταϊκά ViPeRMaN's Avatar

tu te fou de ma gueule je me fous de ta guelle

Heldmorder rebelos's Avatar

άλλη μια φορά εδώ έχουμε αρχίσει εδώ και 2 βδομάδες και χτες έδωσα το πρώτο
    ελπίζω να δώσω καμιά 6άρα και να τα περάσω όλα και ελπίζουμε και σε Σεπτέμβρη γιατί αλλιώς την πουτσίσαμε
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Ρατ και Φίκσκσκσκσκσερ, κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυσκολία θεμάτων του ηλεκτρομαγνητισμού, όπως και οποιουδήποτε τομέα των επιστημών. Προτού όμως πεταχτούμε να πετάξουμε ένα δυο random ονόματα ή/και θέματα για να το παίξουμε και ψαγμένοι ταυτόχρονα, ας ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι αυτό που λέει ο άλλος, ε Ρατ? Ή βάλαν και θερμοδυναμική στους ΗΜΜΥ?
    Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ στον Ηλεκτρομαγνητισμο και στη Θερμοδυναμικη που να μην το ξερω καλυτερα απο σενα.
    Δεν το λεω για να το παιξω μουρη, απλα μεινε στο αντικειμενο σου καλυτερα. Οπου δεν υπαρχει κατι που να το ξερω καλυτερα απο σενα (ελπιζω).
    Last edited by FIXXXER; 15-06-2012 at 05:47.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

όχι ρε δεν έχουμε θερμοδυναμική, τι να την κάνει ένας μηχανικός που χειρίζεται ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member electra's Avatar

^ τωρα εισαι φαουλ.
    γνωσεις θερμοδυναμικης απαιτουνται για το κομματι της παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας τουλαχιστον. Για να μην κανουμε μια γενικη αναγωγη σε θερμανση και οπου βλεπεις λεβητα. Μια γενικη ιδεα πρεπει σαφεστατα να εχει ενας ηλεκτρολογος. Το βαθος των γνωσεων του μηχανολογου ισως και οχι. Αλλα οκ, με ενα υποβαθρο διαβαζεις λιγο παραπανω και προσαρμοζεσαι. Σιγα. Ο ηλεκτρομαγνητισμος και τα πεδια απαιτουν πολυ μεγαλο μαθηματικο υποβαθρο και κατ'εμε τουλ για αυτο ειναι κλασεις πιο δυσκολα απο τη θερμοδυναμικη.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

The Patient H.'s Avatar

Φίκσκσκσκσκσερ, από το προηγούμενο ποστ μου μόνο η πρώτη πρόταση αναφερόταν σε εσένα και όλο το υπόλοιπο στον μαλάκα. Απλά λίγο αστείο να λες να μείνω στο αντικείμενό μου γιατί, εχμ, το αντικείμενό μου έχει τόνους θερμοδυναμικής.

Αγαπητέ μαλάκα, η θερμοδυναμική που έχεις γνωρίσει είναι μηδαμινή.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Φίκσκσκσκσκσερ, από το προηγούμενο ποστ μου μόνο η πρώτη πρόταση αναφερόταν σε εσένα και όλο το υπόλοιπο στον μαλάκα. Απλά λίγο αστείο να λες να μείνω στο αντικείμενό μου γιατί, εχμ, το αντικείμενό μου έχει τόνους θερμοδυναμικής.
    Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Το αντικειμενο σου εχει τονους θερμοδυναμικης, η οποια σε διαβεβαιω εγω αλλα και αλλοι πως ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο μαθημα/αντικειμενο απο τον Ηλεκτρομαγνητισμο, για τον οποιον δεν φαινεται να εχεις και φοβερη ιδεα, και παραυτα επιμενεις οτι ειναι πιο δυσκολη. Δε μου φαινεται καθολου λογικο προσωπικα, αλλα οκ, οπως νομιζεις εσυ. Δηλαδη υποτιθεται οτι ασχολεισαι κιολας μαζι της, και παρολα αυτα σου φαινεται παλουκι ενω ο Η/Μ οχι? Εγω παντως Θερμοδυναμικη ειχα περασει με 8 με την πρωτη φορα χωρις ιδιαιτερο κοπο, και Στατιστικη Φυσικη, που ειναι η συνεχεια της ουσιαστικα, με 7, παλι με την πρωτη. Ηλεκτρομαγνητισμο τον περασα 1 χρονο πριν το πτυχιο με 5 φυσικα, αν και μαθημα δευτερου εξαμηνου, και εδω που ειμαι τωρα με ταλαιπωρησε 3 φορες σε σημαντικοτατες εξετασεις. Τι να σου πω.

Senior Member Snorkmaiden's Avatar

πινκαρω ανελεητα γιατι και εγω τον ηλεκτρομαγνητισμο μας εφτυσα αιμα να τον περασω
    Briar

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by Snorkmaiden View Post
    πινκαρω ανελεητα γιατι και εγω τον ηλεκτρομαγνητισμο μας εφτυσα αιμα να τον περασω
    Εμας 2ο εξαμηνο ηλεκτρομαγνηστιμος παλευεται αρκετα... Ομως 4ο Εξαμηνο Πεδια Α και 5ο Εξαμηνο Πεδια Β ειναι καρκινος, ειδικα αν πεσεις σε "δυσκολο" καθηγητη
    Let The Freak Flag Fly!

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Θάνατος στους ηλεκτρομαγνητισμούς και σε λοιπές τρισδιάστατες μπούρδες.

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Θάνατος στους ηλεκτρομαγνητισμούς και σε λοιπές τρισδιάστατες μπούρδες.

Για 5η φορά δεν περνάω. Αγνό θανατάκι παλιομαλάκα.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Μπορεί να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά τώρα με εξεταστική?
    Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

The Patient H.'s Avatar

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Το αντικειμενο σου εχει τονους θερμοδυναμικης, η οποια σε διαβεβαιω εγω αλλα και αλλοι πως ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο μαθημα/αντικειμενο απο τον Ηλεκτρομαγνητισμο, για τον οποιον δεν φαινεται να εχεις και φοβερη ιδεα, και παραυτα επιμενεις οτι ειναι πιο δυσκολη. Δε μου φαινεται καθολου λογικο προσωπικα, αλλα οκ, οπως νομιζεις εσυ. Δηλαδη υποτιθεται οτι ασχολεισαι κιολας μαζι της, και παρολα αυτα σου φαινεται παλουκι ενω ο Η/Μ οχι? Εγω παντως Θερμοδυναμικη ειχα περασει με 8 με την πρωτη φορα χωρις ιδιαιτερο κοπο, και Στατιστικη Φυσικη, που ειναι η συνεχεια της ουσιαστικα, με 7, παλι με την πρωτη. Ηλεκτρομαγνητισμο τον περασα 1 χρονο πριν το πτυχιο με 5 φυσικα, αν και μαθημα δευτερου εξαμηνου, και εδω που ειμαι τωρα με ταλαιπωρησε 3 φορες σε σημαντικοτατες εξετασεις. Τι να σου πω.

Φίκσκσκσερ, πιστεύω έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις ότι υπεισέρχονται και διάφοροι παράγοντες για το με ποια εξεταστική περνάμε το κάθε μας μάθημα. Ή μπορεί και όχι, δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις. Και διευκρινήσεις γιατί πας με μπούρδες να στηρίξεις επιχείρημα: το αντικείμενό μου δεν έχει ΤΟΝΟΥΣ θερμοδυναμική, έχει σίγουρα περισσότερη θερμο από έναν η/μ. Όσο παραπάνω ηλεκτρομαγνητισμό έχει και ένας η/μ σε σχέση με εμένα ακριβώς.

Edit: να πω ΚΑΙ εδώ, ότι ο ηλεκτρομαγνητισμός ποτέ δε μου φάνηκε εύκολος. Το λέω ΞΑΝΑ μπας και γρασσάρουν ορισμένα μυαλά.

Tags for this Thread