επειδή έχασα το κινητό μου πρόσφατα είπα να μη με πάρει από κάτω και να τσιμπήσω και γω ακουμπότζαμο σμαρτφοουν για να παίζω. Σημειωτέον ότι δεν έχω δώσει ποτέ λεφτά για συσκευή πάντα με παλιές μπακατέλες φίλων την έβγαζα. Πάω στο γερμανό, παίρνω ένα αλκατελ οτ908 χαίρομαι, τους σκάω και 20€ γιατι η επιδότηση κάλυπτε 70, όλα καλά.
Προχτές τα παίζει και δεν αποκρίνεται, δεν κάνει απολύτως τπτ. Τους το πάω, θα το ελέγξουμε, αν έχει πρόβλημα μας φέρνετε την συσκευασία αύριο και το αντικαθιστούμε επιτόπου. Πάω σήμερα ναι όντως, την συσκευασία μπλα μπλα, τους τα πάω και...
ΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ
και τι κάνουμε τώρα ρε μάγκες; εεε θα πάει στα κεντρικά στο σερβις θα το ελεγξουν και εκεί και μπλα μπλα θα αντικατασταθεί κάποια στιγμή. Το κάποια στιγμή είναι 20 μέρες εν τω μετα3ύ. Για το γαμημένο το κουτί που απλά έχει σκιστεί λίγο όταν το άνοιγα. Μπανανία ρε πούστη, μέχρι να μου το αλλάξουν θα 'χουμε χρεωκοπήσει.
μπαη δε γουεη εφαρμοσε την σωστη τακτικη πελατη σε ελληνικα μαγαζια.
πας και τα κανεις πουτανα γιατι αν εχεις αποδειξη εντος 7 ημερων, δικαιουσαι να στο αλλαξουν.
μετα απο 10 λεπτα πουτανα, θα στο αλλαξουν.