δεν πηγα στη δουλεια σημερα και ανεβηκα με 2 ωρες υπνο για να βρω καθηγητη ειδωλο. Δεν ανεβηκε καν στο μαθημα του και εννοειται δεν μπηκε καν στον κοπο να ενημερωσει εστω και καθυστερημενα για να μην περιμενουμε σαν τους μαλακες. Μεσα στην καρδουλα μου και αυτος. μετα απο ενα 5ωρο παρακολουθησης στο ιδρυμα και ενω ειμαι ον δε γουει για δευτερο γραφειο (απο αυπνια ειναι τοσο πεσμενες οι στροφες μου που δε μπορω καλα καλα να συνεννοηθω) χτυπαει το κιν (στα μισα κτιρια δεν εχω σημα τωρα το επιασε το σημα καμπανα) καταραμενη οθονη αφης το σηκωνων και πρεπει να φυγω σφαιρα απο εμπ. Παιζει να εχω εκτεθει και στον καλουλη τον ανθρωπακο-ευκολα του ειχαν πει οτι ερχομαι.0/2 δουλειες νταν. Μια μερα 0 και ερχεται το κερασακι: πριν απο λιγο, φιλος -μεγαλος λατρης της ταχυτητας- με πηρε τηλ να μ ανακοινωσει οτι χτυπησε με τη μηχανη με χαρα κιολας. Δε μπορω να καταλαβω πραγματικα. Μ λεει οτι δεν επαθε τπτ σοβαρο, ευτυχως δλδ, του λεω οτι ειναι μαλακισμενο και σε κλιμα στοργης παντα 'δε θα βαλεις ποτε μυαλο-τη μανα σ λυπαμαι πραγματικα' και το κλεινω. ανακηρρυσω τη σημερινη μερα μερα του απολυυου τπτ και στο καλο να παω, παω να δω gof kai na tavliastw. kali sas synexeia.