ΣΑΕ 4 γαμώ το κουφάρι της παναγίας, γαμώ το σύμπαν και γαμώ την πουτάνα τη δημιουργία βραδιάτικο. Καλοκαιρινή εξεταστική και τα μαζεύω για Ιράν όπως είμαι.
ΣΑΕ 4 γαμώ το κουφάρι της παναγίας, γαμώ το σύμπαν και γαμώ την πουτάνα τη δημιουργία βραδιάτικο. Καλοκαιρινή εξεταστική και τα μαζεύω για Ιράν όπως είμαι.
για πακισταν εισαι
tu te fou de ma gueule je me fous de ta guelle
Ρε περνιουνται τα σαε τωρα που χει φυγει ο παπαρας,δωστα σεπτεμβρη, η ΘΔ ειναι ο μεγαλος καρκινος πλεον
Let The Freak Flag Fly!
απο που και ως που ευκολη η θερμοδυναμικη ρε φιξξξξξξξξξξερ?
ξερεις τι πουτσα πεφτει εδω σε ολα τα τμηματα?
μηπως στο σεμφε το περνουσατε χαλαρα επειδη ο καθηγητης εξυνε τ'αρχιδια του?
Οχι ρε μλκ, ειναι ευκολα κατανοητο το αντικειμενο του μαθηματος.
Ειναι πιο ευκολη η Κβαντομηχανικη? Ο Ηλεκτρομαγνητισμος?
Η Στατιστικη Φυσικη? Η Σχετικοτητα? Τι ειναι πιο ευκολο δηλαδη, πες μου εσυ.
Το αν πεφτει πουτσα στο συγκεκριμενο τμημα, οκ, ειπα ηδη, παω πασο αν ειναι μαλακας ο καθηγητης
φιξξξερ δεν ειμαι φυσικός, μηχανολογία σπουδαζω. αν εξαιρεσεις την ηλεκτρομαγνητισμό δεν έχω τπτ αλλο από αυτά που λες. αν κάποιος πάρει δε μαθηματα του κατασκευαστικού τομέα, δύσκολο να συναντησει κάτι σχετικό στα κρισιμα τελευταια δυο έτη. εγώ βέβαια εχω και ατμους και μεκ και θερμανση ψυξη τα οποία ομως έτσι όπως εχουν γίνει με βοηθούν να περάσω την θερμοδυναμική και όχι το αντίθετο.
σε μας ειναι ο καρκινος της σχολης, κυρίως λόγω όγκου ύλης (450 σελιδες όλα μέσα)
το πιο ευκολο μάθημα στα της φυσικης είναι η κλασικη μηχανικη και στην συνέχεια η τεχνική. οχι η θερμοδυναμικη, ήμαρτον
φιλελεύθερος παρακρατικός
αλβανος χρυσαυγίτης
gay παπας
σουβλάκι καλαμάκι
emocore-commando
μεταλάς
χριστιανός-κρυφορεφορμιστης-φανεροπορτουνιστης
παραγωγός εισαγωγών
αντι-αντι-ιμπεριαλιστης (ιμπεριαλιστής)
the nail that sticks up gets hammered down
the end of the rope is a noose
the truth is in the gas chamber
Σε μας εδώ η θερμοδυναμική Ι, σε αντίθεση με τη ΙΙ, που πέρα του ότι είναι μεγάλη πούτσα, οι σημειώσεις του μαθήματος είναι ακόμη στην καθαρεύουσα. Ακόμα και στις εξετάσεις, τα θέματα έτσι είναι γραμμένα.
Υπάρχει ένας urban legend που θέλει μία κοπέλα να το 'χει για τελευταίο μάθημα, να της βάζει 3 στην εξέταση και όταν πήγε στο γραφείο του για να κράξει, αυτός να της ζητά να κλείνει το 'ο παις'. Διόλου απίθανο με το συγκεκριμένο.
Στα της εξεταστικής, 3/3 και ακολουθούν μεγάλα παλούκια. Ειδικά κάτι μετασχηματισμοί laplace κλπ μόνο κλάμα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
δενκαταλαβαίνωτιποταγαμωτηνκαμψημου.
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?
την επόμενη φορά που θα χειριστώ συναρτήσεις bessel στον ηλεκτρομαγνητισμό, θα θυμάμαι την αττάκα του Η. και θα γελάω
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Ego tha gelao kai me kylindrika provlimata, me sfairika xoris sunoriakes, me duskola provlimata Epagogis, me opoiadipote selida sto Jackson, genikos mas prosefere treli ataka