Αν καταλαβα καλά, πιστευεις οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μεινουμε στο ευρώ πάνω από έτος;
Εγώ νομίζω σε περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και πάμε σε αλλο νόμισμα η ΝΔ θα είναι αυτή που θα πάρει 200 βουλευτές στις επομενες εκλογές. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή πως προκύπτει ότι με την επιστροφη στην δραχμή θα κυνηγούν κομματόσκυλα οι χρυσαυγίτες κτλ (εφόσον δηλαδη ισοδυναμεί με δυνατο γαμησι αυτή η επιστροφή)
Σε δευτερη φαση δεν διαφωνω δραματικά στα όσα λες περι Δραγασάκη, αλλωστε ο ιδιος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πως ο Καπιταλισμος δεν πέφτει σε μια μέρα, δεν ξέρω γιατι σοκάρονται κάποιοι. Οταν ο ΣΕΒ στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ πιστευω πως συμβαινει επειδή έχει ψιλοταρακουνηθεί ο ίδιος και προβαίνει σε κινήσεις πανικού, γνωρίζοντας ομως οτι δεν μπορει να κυνηγηθεί άμεσα. Απ΄την άλλη δεν δέχομαι πως οι επιχειρηματίες δεν έχουν αυτές τις ψευδαισθήσεις που λες. Οταν συνηγορεί ολος ο νεοφιλελευθερος/δεξιός συρφετός για το πως οικονομία δίχως επιχειρηματίες δεν νοείται ενώ παράλληλα το κράτος τους δίνει κώλο επί δεκαετίες ε δεν θέλεις να βλέπεις ΚΑΙ τον ΣΥΡΙΖΑ να τους χαιδευει τα αυτιά. Μια ρήξη (όποια και αν είναι αυτή) πρέπει να ερθει όσο διπλωματικά και να θελεις να το παιξεις. Δεν μιλάμε τώρα για μικροεπιχειρηματίες, μιλάμε για άτομα που έχουν ενα εκατομμύριο ευρώ στην τράπεζα (λεφτά που δεν θα δω εγώ και η οικογένεια μου σε πέντε ζωές).