Page 74 of 257 FirstFirst ... 2464727374757684124174 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 3846

Thread: Game Οf Thrones

314222 Mitsmann's Avatar

Τωρα που το ειδα θα μιλησω και γω. αμε.

Spoiler
    Αν δεν εξηγηθει καπως "ικανα" το τι εγινε στο Γουιντερφελλ ειναι ελαφρως ακυρο. οχι για το οτι κουκουλωσανε τον Θηον (για μενα αυτο δειχνει οτι θα τον επαιρναν μαλλον μαζι τους αντι να τον παρεδιδαν) αλλα ηταν 20 μαλακες, οσο ισχυρο και να ηταν το Γουιντερφελλ, μου φαινεται δυσκολο 500 ατομα απ εξω να τους αφηναν να το καιγανε χωρις να μπουκαρουν.
    θα μπορουσαμε να εξηγησουμε οτι εφυγαν μεσω των στοων που ο γερο-γερος ειπε του Θηον αλλα ο Θηον μετα παει να το παιξει μπρεηβχαρτ και η λογικη λεει οτι δε θα τους το ανεφερε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member bhoy's Avatar

Ίσως επειδή είχα καλομάθει-συνηθίσει,με τόσους χαρακτήρες και σε τόσα πολλά μέρη...εμένα μου άρεσε!Πιο πολύ μπορώ να πω και από το περιβόητο 9ο.Αλλά υπάρχουν ερωτήματα-που δε ξέρω αν πρέπει ν΄απαντηθούν από τους βιβλιόφιλους...
    Spoiler
    Κατανοώ πως οι δράκοι έπρεπε να παρθούν πίσω πιο εύκολα απόσο νομίζαμε,το όνειρο ήταν το ενδιαφέρον πάντως.Εγώ το κατάλαβα ως απαγόρευση γάμου της Καλίσι. Οι 500 που πολιορκούσαν τον Θήον πού σκατά πήγαν;Ο πατέρας του προξενιού πού ανήκει,είπαμε; Ο πατήρ Λάινστερ τόσο γρήγορα ξέχασε τον υιό ή νομίζουν πως σκοτώθηκε;;;Ο μισοχέρης ήθελε να τον σκοτώσει ο Σνόου;Δεν το είχα καταλάβει έτσι.Πάντως ο Μανς θα παίξει καταλυτικό ρόλο
    Απίστευτη φάτσα αλά Έντυ!

Όσο για την μικρή και τον αγαπημένο βοηθό της,βλέπω να έχουμε κι έξωθεν βοήθεια...

Spoiler
    Συμφωνώ με το άνωθεν σχόλιο για τον "κοινό εχθρό,εξάλλου το προόριζε έτσι το όλο θέμα περί Χειμώνα

Last edited by bhoy; 06-06-2012 at 01:18.

314222 Mitsmann's Avatar

Spoiler
    ο Qhorin στανταρ ηθελε να δωσει την ευκαιρια στον Σνοου να σωθει και να κανει "κατι" γενικα, ακομα κι αν θυσιαζοταν. Ειναι φανερο οτι σκοπευει να κανει ακριβως αυτο, να πεθανει απ το χερι του Σνοου ωστε να τον απαλλαξει απ τις υποψιες
    "Τι χτυπαω??"

Señor Member Art In Haste's Avatar

Τον Mance πού τον είδες ήθελα να ξερα.

Απλή σπέκουλα κάνω...Αν αναφέρεσαι σε μένα,θεωρώ πως εκεί κρίνεται το Τείχος

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Kasrith View Post
    Spoiler
    στον διάλογο Robb+Bolton για να σταλεί ο μπάσταρδος του Bolton να πάρει το Winterfell και τον Theon, λέει ο Stark πως θα αφήσει τους Iron Islanders να επιστρέψουν σπίτια τους, άρκει να του παραδώσουν τον Greyjoy. Του λέει ο μπάρμπας πως θα τρέξουν οι νησιώτες να προδώσουν τον Theon, όπως και έγινε.
    Χέστηκαν αυτοί να τον πάνε πίσω... Υποθέτω εννοούσες στο νησι.

Τώρα το ποιός έκαψε το Winterfell, δεν θα το γνωρίζουμε μέχρι τον Απρίλη..
    Spoiler
    Για το ποιος εκαψε το Winterfell δεν εχω αποψη, γιατι δε φανηκε καθαρα. Στο αλλο που λες, εδειξε πεντακαθαρα να πιανουν οι αλλοι τον Θηον τον υπερμαλακα και να τον τραβανε, και να λενε "παμε σπιτι μας παιδια". Τωρα αυτο τι σημαινε, οτι θα τον παραδωσουν απεξω στους 500 Σταρκιτες? Ή πως θα τον παρουν μαζι τους πισω στα Iron Islands? Δεν το εδειξε παντως. Θυμαμαι αυτο που λες βεβαια, πως ο Ρομπ ειπε απλα αφηστε μου τον Θηον να του γαμησω χριστους και παναγιες (ελευθερη μεταφραση) και εσεις πατε στο διαολο, δε με ενδιαφερει, και πως ηξερε οτι αν το ελεγε αυτο, φυσικα και θα το εκαναν.

Φοβερο το επεισοδιο, μαρεσε παρα πολυ. Ανοιξαν περισσοτεροι ανοιχτοι λογαριασμοι σε ολα τα μετωπα, παρα να κλεισουν. Τελικα τι σκατα εβλεπε ο Στανις στη φωτια? Ο Τυριον ποσο γαμαει και ποσο ξενερωσα με την εξελιξη? Ρομπ ποσο καλυτερος χαρακτηρας απο την πρωτη σεζον πια? Ανετα καλυτερη σκηνη αυτη της Μπριεν?? Την αγαπησα απλα. Σανσα τι στο μπουτσο θα γινει, Αρυα, Μπραν? Νταενερυς επιτελους ενα επεισοδιο που τη δειχνει γαματη στη δευτερη σεζον. Μονο σε μενα θυμιζουν τα εκπληκτικα τελεια μπισκοτα Walkers οι γαμημενοι οι ζομπις?

Spoiler
    +

Πιστεύω πως ο Στάνις
    Spoiler
    είδε...δράκους;Αυτή η καριόλα γενικά βλέπει σίγουρα φωτιές,τώρα γιατί ο Στάνις να είναι βασιλιάς θα μου πεις...

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by bhoy View Post
    Ίσως επειδή είχα καλομάθει-συνηθίσει,με τόσους χαρακτήρες και σε τόσα πολλά μέρη...εμένα μου άρεσε!Πιο πολύ μπορώ να πω και από το περιβόητο 9ο.Αλλά υπάρχουν ερωτήματα-που δε ξέρω αν πρέπει ν΄απαντηθούν από τους βιβλιόφιλους...
    Spoiler
    Κατανοώ πως οι δράκοι έπρεπε να παρθούν πίσω πιο εύκολα απόσο νομίζαμε,το όνειρο ήταν το ενδιαφέρον πάντως.Εγώ το κατάλαβα ως απαγόρευση γάμου της Καλίσι. Οι 500 που πολιορκούσαν τον Θήον πού σκατά πήγαν;Ο πατέρας του προξενιού πού ανήκει,είπαμε; Ο πατήρ Λάινστερ τόσο γρήγορα ξέχασε τον υιό ή νομίζουν πως σκοτώθηκε;;;Ο μισοχέρης ήθελε να τον σκοτώσει ο Σνόου;Δεν το είχα καταλάβει έτσι.Πάντως ο Μανς θα παίξει καταλυτικό ρόλο
    Απίστευτη φάτσα αλά Έντυ!

Όσο για την μικρή και τον αγαπημένο βοηθό της,βλέπω να έχουμε κι έξωθεν βοήθεια...

Spoiler
    Συμφωνώ με το άνωθεν σχόλιο για τον "κοινό εχθρό,εξάλλου το προόριζε έτσι το όλο θέμα περί Χειμώνα

Πρωτον, εντελως ευγενικα, πραγματικα δε μπορω να διαβαζω με τη γραμματοσειρα που γραφεις.
    Δεν εχω προβλημα με διαφορετικες γραμματοσειρες, απλα η συγκεκριμενη μου βγαζει τα ματια
    Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, αλλα ας κανω κι εγω μερικες παρατηρησεις αφου τα λες καλα.

Δευτερον, κι εμενα μου αρεσε μαλλον παραπανω απο το 9ο. Δεν ηταν τοσο εντυπωσιακο, αλλα ειχε πολυ πραγμα. Για το ονειρο της Καλησι, δε νομιζω πως εχει καμια εκπληκτικα τρομερη σημασια. Οκ, της λειπει το τεραστιο μαυριδερο καυλι του Ντρογκο που ειναι ο ηλιος της και τα αστερια της και ο γαλαξιας της ολος για να μην πω το συμπαν (ο ηλιος ειναι αστερι, τι μαλακω). Οντως η φαση με την πολιορκια του Γουηντερφελ απο τους πιστους στους Σταρκ περασε στο ετσι, περαν του ποσο μαλακας εντελως ειναι ο Θηον ο οποιος πηγε να παρει το Γουηντερφελ με 20 αντρες και μετα ηλπιζε σε στηριξη απο την αδερφη του την καριολα και δεν ξερω γω τι αλλο. Απο τις μεγαλυτερες τακτικες μαλακιες ολης της σειρας ως τωρα. Ο πατερας του προξενιου ανηκει σε οικογενεια που ειναι φιλικα προσκειμενη στους Σταρκ, αλλα μετα το γαμο Ρομπ κατι μου λεει πως θα γινουν ποθτανα ολα κι εκει περα και θα αλλαξουν στρατοπεδα, και γενικα προβλεπω αποδυναμωση των Σταρκ στο επομενο βιβλιο, δειχνουν παντου σκορπισμενοι και μπερδεμενοι. Ο πατηρ Λανιστερ δεν ξεχασε τον Τυριον. Τον εχει ακομα για το μπουτσο, οπως τον ειχε παντα. Και τεραστια αδικια κατα του Τυριον αυτο, γιατι οπως του ειπε ο ντικλες, ο λαος ξερει τι προσεφερε στην πολη. Αλλα θα πρεπε να λαβει μεγαλυτερη αναγνωριση, αφου στη μαχη εδειξε πως υπηρχε ΠΟΛΥΣ κοσμος που ειδε τι εκανε ο Τυριον και ποσο εμψυχωτικος ηταν. Εκτος αν εννοεις οτι ο Ταηγουην (που γαμαει απιστευτα σαν χαρακτηρας) ξεχασε τον Τζεημη, το οποιο δεν καταλαβα γιατι το υποθετεις. Δεν εχει δειξει κατι σχετικο, απλα δε μπορουν να κανουν και πολλα, αφου ειναι αιχμαλωτος των Σταρκ. Ασχετα που η Μπριεν εχει αναλαβει να τον γυρισει πισω για να παρει Σανσα και Αρυα, κατι που δε θα γινει ποτε φυσικα οπως το εχει στο μυαλο της η Κεητλην, αφενος γιατι η Σανσα δεν μετραει καθολου πλεον για τον Τζοφρι, αφετερου γιατι η Αρυα ειναι στου διαολου τη μανα. Ο Χαλφχαντ ηταν οφθαλμοφανεστατο απο το προηγουμενο επεισοδιο οτι θα θυσιαζοταν για να κερδισει την εμπιστοσυνη τους ο Σνοου, αφου του το ειπε κιολας. Απλα δε θα περιμενε κανεις να θελησει να σκοτωθει για ααυτο, κι ομως το εκανε. Δεν ηταν τυχαια τα βρισιδια για την πουτανα τη μανα του Σνοου κτλ. Ηθελε να τον εξοργισει τοσο που να νομιζει πως οντως μαχονται μεχρι θανατου και να τον σκοτωσει. Και μετα του ψιθυρισε οτι ετσι ειναι ο τροπος των ΓουεητΓουοτσερς. Πιο πιθανο απο δρακους, ειναι να ειδε κυκλους ο Στανις. Να, ετσι.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

περάσατε στο ντούκου φυσικά αλλά νομίζω λέει πολλά ότι

Spoiler
    ο -μέχρι πρόσφατα Jaqen H'ghar - ανέφερε την Αρυα ως Αρυα Σταρκ , και δεν θυμάμαι να έχει συστηθεί κάπου με το όνομά της
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

314222 Mitsmann's Avatar

Spoiler
    εγω το περασα στο ντουκου αλλα οχι επιτηδες, απλα το περασα στο ντουκου. και? τι σημαινει δαυτο?
    "Τι χτυπαω??"

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

συνιστώ υπομονή σε όλους. όλα (όλα? χμμμ...) τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν στην επόμενη σεζόν...
    Rock or Nothing

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Spoiler
    εγω το περασα στο ντουκου αλλα οχι επιτηδες, απλα το περασα στο ντουκου. και? τι σημαινει δαυτο?
    Spoiler
    Γενικότερα μια παραφιλολογία για τον Μάγκα.
    Ας πούμε εν αρχή, πώς ένας τόσο γαμίκουλος τυπάκος βρέθηκε αιχμάλωτος στο κλουβί ?
    Βρέθηκε τυχαία ? ήταν όλο σαν μασονική δηλωτή, γιατί "έπρεπε" να βρεθεί με την Άρυα Σταρκ?
    Σίγουρα λέγοντας το όνομά της δείχνει ότι ήξερε με πια είχε να κάνει, και όχι με ένα ακόμα κοριτσάκι.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member Eulogy's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Τωρα που το ειδα θα μιλησω και γω. αμε.

Spoiler
    Αν δεν εξηγηθει καπως "ικανα" το τι εγινε στο Γουιντερφελλ ειναι ελαφρως ακυρο. οχι για το οτι κουκουλωσανε τον Θηον (για μενα αυτο δειχνει οτι θα τον επαιρναν μαλλον μαζι τους αντι να τον παρεδιδαν) αλλα ηταν 20 μαλακες, οσο ισχυρο και να ηταν το Γουιντερφελλ, μου φαινεται δυσκολο 500 ατομα απ εξω να τους αφηναν να το καιγανε χωρις να μπουκαρουν.
    θα μπορουσαμε να εξηγησουμε οτι εφυγαν μεσω των στοων που ο γερο-γερος ειπε του Θηον αλλα ο Θηον μετα παει να το παιξει μπρεηβχαρτ και η λογικη λεει οτι δε θα τους το ανεφερε.
    Spoiler

den epiasa kai ayto pou eipe o geros-geros ston mikro stark oti aytoi efygan alla mporei na ksanarthoun giayto fygete kai pigainte pros to teixos?! oi greytzoi fygan gia pio logo na ksanarthoun? mipws paizei poustia me tous 500..?
    before i pine away

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ειδος υπο εξαφανιση ο γερος-γερος?

314222 Mitsmann's Avatar

Γενικα παρτε τα βιβλια σας και τραβατε αλλου επιτελους.
    "Τι χτυπαω??"

Senior Member atom_smasher's Avatar

και να χασουμε ολη την φαση με τις εικασιες σας; οχι. πλακα εχει.
    1) e4, c5
    2) Νf3