Quote Originally Posted by saloth sar View Post
Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο και δεν εννοω για το εκλογικο αποτελεσμα. Γιατι οταν προσπαθεις να χαιδεψεις αυτια μονο κωλοτουμπες και στρογγυλεματα μπορεις να κανεις.

Ντοκουμεντο των θεσεων της υπευθυνης αριστερας για να μαθαινουν οι καινουριοι και να θυμουνται οι παλιοι (δωστε βαση στο 5:00 και μετα και κυριως στο 5:53).

.

Μπράβο σάλοθ, σου έχω κι εγώ ντοκουμέντο!!

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
Πλάκα πλάκα,μιας και ο Συνασπισμός έχει αξιόλογα στελέχη,καλύτερα μου φαίνεται θα ήταν να πάνε κι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ.Εκεί θα μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα,μιας και ο Συν είναι καταδικασμένος να μη γίνει ποτέ κυβέρνηση
ετσι, γιατι εχω βαρεθεί το σνομπ στυλάκι ντραγκονλορντζ/φοίβων που όσα χρόνια ήμασταν αθηναίοι μεταλλάδες φοιτητές και το Πασοκ έδινε απλόχερα λεφτά δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τον καπιταλισμό και με το να δηλώνουν απολιτικ/πασοκ και να με λένε ως γραφικό επειδή ξερωγώ ψηφιζα σύν για να μπεί στη βουλή. Και μόλις άρχισαν να βλέπουν τους μισθούς τους να μειώνονται το παίζουν επανάσταση για το λαό ξερογώ, την ίδια στιγμή που πετάνε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ασυναρτησίες. Τουλάχιστον εγώ είμαι σταθερός στις μαλακίες που λέω.