εχεις δικιο. 3 ποστ και ουτε ενα ανεκδοτο..(4 με αυτο)
εχεις δικιο. 3 ποστ και ουτε ενα ανεκδοτο..(4 με αυτο)
1) e4, c5
2) Νf3
ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..
Πηγαίνουν 2 τράγοι σε ένα μπαρ να πιούνε ποτό. Τους βλέπει ο μπαρμαν και γουρλώνει τα μάτια, αλλά σαν σωστός επαγγελματίας του παίρνει παραγγελία.
- Παρακαλώ, τί θα θέλατε; Ρωτάει.
- Βάλε μας από δύο Bombay τον καθέναν, λένε οι τράγοι.
Τους σερβίρει ο μπαρμαν κανονικά. Μετά από 5 λεπτά τον φωνάζουν και του λένε να τους βάλει από δύο Bombay πάλι. Αυτό συνεχίστηκε όλο το βράδυ ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουνε οι τράγοι.
Πριν φύγουνε τους λέει ο μπαρμαν,
- Εντάξει, δεν πρόκειται να σχολιάσω το γεγονός ότι είστε δύο τράγοι που πίνετε στο μπαρ μου, αλλά η απορία μου είναι γιατί παραγγέλνατε από δύο Bombay κάθε φορά;
Και απαντάνε,
Spoiler
Πίνκαρα και γέλασα. Εχω καεί.
1) e4, c5
2) Νf3
Πρέπει να κόψω το ποτό και τις κακές παρέες
Ήταν ένας πρόσκοπος και όπως περπατούσε δίπλα από μια λίμνη είδε 2 χέλια να προσπαθούν να πνίξει το ένα το άλλο. Σαν καλός πρόσκοπος προσπάθησε να τα χωρήσει, αλλά τα 2 χέλια του έκαναν επίθεση και τον έπνιξαν αυτόν.
...το ένα χέλι πνίγει τ'άλλο και τα 2 τον πρόσκοπο.
Πανε 2 φιλοι σε ενα pet shop.
Ρωτανε τον καταστηματαρχη: Που ειναι οι τροφες για σκυλους;
Αυτος τους δειχνει: Πανω σ'εκεινο το ραφι.
Λεει ο ενας απο τους δυο: Εγω θα παρω τις τροφες κι εσυ κατσε εδω να με κοιταζεις.
Παει παιρνει τις τροφες, πληρωνουν και φευγουν.
Ποιο το ηθικο διδαγμα;
Οπως θα παιρνω τις τροφες εσυ αν θελεις κοιταζε με!!!
What have I done...
αυριο το πρωι κανονικα το λες αυτο
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
life begins at -273 C
αυτό με τα χέλια και τον πρόσκοπο είναι από τα πρωτα που μαθαίνει κανείς για ηθικά διδάγματα, σαν να ποστάρει κάποιος το ανεκδοτο του Τοτού με το λάστιχο που γίνεται η μεγαλύτερη λέξη αν την τραβήξουμε.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Αυτο-μπανάρομαι απο το θρεντ για μια ευδομάδα ως τιμωρία![]()
Γιατί κλαίει ο Βενιζέλος;
Spoiler
When Beethoven passed away, he was buried in a churchyard. A couple days later, the town drunk was walking through the cemetery and heard some strange noise coming from the area where Beethoven was buried. Terrified, the drunk ran and got the priest to come and listen to it. The priest bent close to the grave and heard some faint, unrecognizable music coming from the grave. Frightened, the priest ran and got the town magistrate.
When the magistrate arrived, he bent his ear to the grave, listened for a moment, and said, "Ah, yes, that's Beethoven's Ninth Symphony, being played backwards."
He listened a while longer, and said, "There's the Eighth Symphony, and it's backwards, too. Most puzzling." So the magistrate kept listening; "There's the Seventh... the Sixth... the Fifth... the Fourth..."
Suddenly the realization of what was happening dawned on the magistrate; he stood up and announced to the crowd that had gathered in the cemetery, "My fellow citizens, there's nothing to worry about. It's just Beethoven decomposing."
Το λέω παντού και όλοι κάνουν
αλλά στην πραγματικότητα είναι![]()