Quote Originally Posted by freak brother View Post
πηγα στα κεπ να γραψω μια εξουσιοδότηση ηταν κλειστα απο τις 2 γιατι κατι ειχε παιξει με το συστημα ορ σμθινγκ , παω τους μπατσοι , μου σκαει μια μπατσινα σκοπος στην πυλη τουμπανο μου λεει πηγαινε στο πλησιεστερο περιπτερο (στου διαολου) παρε μια εξουσιοδοτηση , παω γυρναω μπαινω μεσα στο γραφειο η μπατσινα νο1 με το οπλο και δευτερη μπατσινα υπευθυνη βαρδιας τουμπανα και οι δυο να με κοιτανε στα ματια και να κανω συνειρμους με ακριβες τσοντες των 90ς... υπεγραψα , μου βαλε σφραγιδα και εφυγα.... fml
Αυτο ειναι ακομα πιο εξωφρενικο απο τοτε που, μετα απο σχετικη του περιγραφη σε αυτο εδω το τοπικ, φανταστηκα μπλιτζερ να ειναι στο πατωμα με κατσαβιδι φτιαχνοντας μια ταμειακη μηχανη και οταν τον ρωτησε για κατι οδηγιες μια τσοντα σαν πορνοσταρ, αυτος στεναχωριοταν που δεν τη γαμησε... που λετε, καθε φορα που τελειωνω το μαθημα στο κολλεγιο που διδασκω και ερχεται η τυχαια αμερικανιδουλα να με ρωτησει κατι για το μαθημα, μετα παιρνω αντικαταθλιπτικα που δεν μου κατεβαζει το φερμουαρ και να αρχισει να με γλειφει για να της βαλω καλο βαθμο... ΦΜΛ