k afou den voi8isate ka8olou me ta fita, mipos exoume kanenan farmakotrifti pou exw kapoies erotiseis na kanw plz?
k afou den voi8isate ka8olou me ta fita, mipos exoume kanenan farmakotrifti pou exw kapoies erotiseis na kanw plz?
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
κυρια μαριαννα ειναι αδυνατον να κανω κουοτ στα φυτα, αλλα διεκρινα μανταρινιες, δαφνη, αυτο με τα λουλουδακια φαινεται σα φλαμουρι και το τελευταιο πλατυφυλλο ειναι δρακος
Vielen Dank für alles was mal war
Τέσσερις μπύρες χωρίς κατούρημα, WHO'S WITH ME
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
σεχει φαει η μαλακια στο βαρ ε? τελικα εφθγαν οι αλλοι?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
εγω 2 μπυρες αντεχω μεχρι να παω να κατουρησω το συκωτι μ πως στο πουτσο το κανες?
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
Σορυ για την καθυστερημένη απάντηση, τώρα το είδα και λογικά θα έχεις κάνει ήδη τις ενέργειές σου. Τεσπα. Πρόσφατα άλλαξα κάτι ημερομηνίες σε αεροπορικά από aegean. Εκεί ισχύει το εξής: Mπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία μέχρι και μία μέρα πριν την αναχώρησή σου. Πληρώνεις ένα "πρόστιμο" για την αλλαγή (για εξωτερικό που άλλαξα εγώ είναι 40 ευρώ) συν τη διαφορά στο ναύλο. Κι αν κάνεις την αλλαγή τηλεφωνικά, χρεώνεσαι άλλα 20 ευρώ.
Αν ακυρώσεις εντελώς, παίρνεις πίσω μόνο τους φόρους του αεροδρομίου. Αυτά φυσικά αν έχεις βγάλει economy ή flex, αν είσαι business έχεις καλύτερες επιστροφές.
Λογικά κάτι παρόμοιο θα πρέπει να ισχύει και για τις άλλες εταιρίες.
Last edited by psychotron; 25-05-2012 at 11:24.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Πόσταρα βίντεο της Kimbra, σχολιάσα ότι μου θύμησε κάτι από Mr.Bungle και δήλωσε ότι του αρέσει ο ...Μάριος Μπλακμάν.
...fml...
![]()
Deafening, painstaking, BB King
Στην μπύρα είναι να μην πας την πρώτη φορά που την ψιλοπαλεύεις.
Έτσι και πας μετά δεν υπάρχει γυρισμός.
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
Το τέλος του χριστιανισμού, επιτέλους!
ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΧ!