de xehnw thn arrwstia ths pempths sezon pou thn teleiwsa se mia mera kai phga thn epomenh aupnos douleia. thn teleutaia skhnh thn eida 3 fores
de xehnw thn arrwstia ths pempths sezon pou thn teleiwsa se mia mera kai phga thn epomenh aupnos douleia. thn teleutaia skhnh thn eida 3 fores
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
οχι, αυτό είναι των sopranos
Vielen Dank für alles was mal war
άσχετο τελείως, είναι ιδέα μου ή σε κάποια φάση της σειράς εκεί που πάει ένας νίγκα να βρεί τον ομάρ σε ένα γκέυ μπαρ, σκάει στο πλάνο ο:
και όλα τα πινκς του κόσμου στο ντικουάν.
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
Μος ντεφ.
βάλε σπόιλερ όμως, είναι απ'τις πιο αστείες στιγμές της σειράς (και χωρίς να το τραβήξουν απ'τα μαλλιά)
tt0274518
οχι. καλό και το τελος six feet under, αλλαείναι ευκολο τελείωμα. το τέλος wire είναι ό,τι έπρεπε και όπως έπρεπε, αλλά είναι το τέλος της ιστοριας που ήθελε να πει. Στο σοπρανος η απλότητα του τέλους είναι το νόημα όλης της σειράς. Και όλα αυτά είναι υποκειμενικά και μπλαμπλαμπλα, δε λέμε ποια σειρά είναι καλύτερη, αλλά για το τέλος (που δεν έχει και πολύ νόημα να τσακωθείς, ο καθένας ο,τι του αρέσει)Spoiler
Vielen Dank für alles was mal war
Το τέλος του σοπράνοζ είναι φυσικά εξαιρετικό. Βασίζεται όμως σε μια πολύ καλή ιδέα που δένει άψογα με όλη τη σειρά. Γι' αυτό και εκτιμάω πολύ πιο "τυπικά" τελειώματα που εκτελούνται πολύ άρτια, σε βαθμό να τα θυμόμαστε για πάντα. Δεν αναφέρομαι τόσο στο Wire, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν είναι φτιαγμένο για να "τελειώσει" με την παραδοσιακή έννοια (η ζωή πάντα συνεχίζεται), αλλά για παράδειγμα στο Shield, που ήταν μια καλή σειρά με αριστουργηματικό τέλος. Ένα από αυτά τα τελειώματα που τα έχουμε δει κάμποσες φορές αλλά εκείνη τη φορά που έγιναν σωστά, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.
Α και τα τελευταία λεπτά του τελευταίου Pushing Daisies, κλάμα ατελείωτο, πούστηδες γιατί το κόψατε, να σας καεί το μπλου ρέη.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
χτες το βράδυ τελείωσα τον 4ο κύκλο και θέλω να πω οτι είναι ο καλύτερος κύκλος σειράς που έχω παρακολουθήσει έβερ. αριστούργημα. καρφί για 5ο.
I'll bury you in your god's fucked garden
τέλος. έπος. διαμάντι. αριστούργημα. μπανκ σε αγαπώ. μου λείπεις ήδη.
I'll bury you in your god's fucked garden