Επιβεβαιώνω κι εγω οτι εδω πέρα στη Φιλανδία εχουν κουφαθεί και τρομάξει όλοι γιατι κλασικά οι διπλοματες με τους οποιους μιλανε οι εδώ πολιτικοι (οι οποίοι φυσικα παραμενουν νουδουπασοκ) τους λενε οτι ο Τσιπρας ειναι κατι μεταξύ πολ ποτ και σταλιν. Αλλα όπως λέει και ο Ρεηβενλορντ είναι απλώς μια "τρομοκρατία", λες και αυτος που ψήφισε τσιπρα θα πει "ΑΜΑΝ!!! Ο Σοιμπλε λέει οτι η εξοδος απο το ευρώ είναι καταστροφή!!! Ε οχι, αυτο δεν μπορω να το ανεχτώ, αμα βγει και ο Γιουνγκερ και πει τα ίδια θα ψηφίσω δαγκωτό Αντωνάκη στις επαναληπτικές!!!". Παντως ο κόσμος είναι προβληματισμένος και κανείς, ακομα και καθηγητές που γνορίζουν καλά το θεμα, δεν ξέρει αν το ευρώ θα αντέξει απο μια άτακτη χρεωκοπία της ελλάδας, ασχετως του τι λένε δημοσίως.

BTW, την τελευταία βδομάδα βλέπω χαλαρά 3-4 ώρες τη μερα ελληνική τηλεόραση γιατι τύποι που παλιά μου προξενούσαν τάσεις εμμετού μου προξενούν πλέον αφθονο γέλιο, ιδιέταιρα πασχος/παπαχελας προσφερουν ΤΟ ΣΟΟΥ. Μιλάμε για την απόλυτη ηδονή να βλέπω τους τύπους που λιγους μηνες πριν το παίζαν αυθεντίες περι πολιτικοοικονομικών ενω λεγαν περισσότερερα άκυρα επι του θέματος και απο την Αλέκα να υποφέρουν.