Quote Originally Posted by Art In Haste View Post
Αν αναφέρεσαι στο ποστ μου δεν είναι αυτή η διαφορά στην οποία αναφερόμουν, έχουν ήδη αναφερθεί κάποια σε προηγούμενες σελίδες και δε μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί θα γεμίσουμε σπόιλερ. Απλά όπως εμείς καταλαβαίνουμε πως δε σας πειράζει αφού δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία μη προσπαθείτε να μας βγάλετε περίεργους που διαμαρτυρόμαστε για τις αλλαγές.
Εγω δε βγαζω κανεναν περιεργο, απλα σας το χουν πει 4 φορες ηδη και αλλη μια αυτη εδω περα, πεντε. Αν θελετε να πειτε για τα βιβλια, πατε στο θρεντ για τα βιβλια. Τα ονοματα που γραφετε σε αυτην τη σελιδα μου (μας) ειναι παντελως αγνωστα, και δε θα μπορουσαμε να εχουμε πουθενα αλλου εκτος απο τα αρχιδια μας την καθε πουτανα του King's Landing. Καταλαβαινω πως καποιες αλλαγες μπορει να ειναι σπαστικες, αλλα κι αυτες πανε εκει περα που πανε κι οι πουτανες. Η σειρα καταρχας στη δευτερη σεζον λεγεται ακομα Game Of Thrones ενω το βιβλιο ειναι το Clash Of Kings, δηλαδη μονο και μονο απο αυτο επρεπε να εχετε καταλαβει πως ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.

ΥΓ. Νυμφαδωρα Τονκς, απλα υπεροχο το μουνακι της.