Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 224

Thread: ανοιγω μπαρ οεοε

Quote Originally Posted by tssks View Post
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    john smith υπάρχει βαρέλι στην ελλάδα;
    (ΠΟΥ;)
    βαρέλι δεν έχω πιεί -ακόμα- αλλά μου είχε πει φιλαράκι ότι είχε πετύχει σε νησί, σκιάθο θαρρώ
    επίσης πρέπει να έχω δει κάπου μαγαζί (σαλόνικα) που είχε ταμπέλα απ'έξω ---> άρα και βαρέλι πιθανότατα, αλλά η μνήμη μου με απατά
    η φάση με τα νησιά είναι ότι λόγω βρετανών τουριστών, κάποιοι στέλνουν βαρέλια μόνο στα νησιά και μόνο το καλοκαίρι
    η carling για παράδειγμα που είχαμε εμείς στο μαγαζί που δουλεύω σταμάτησε να μας στέλνει γιατί ήμασταν οι μόνοι της πελάτες στην αθήνα και δεν τη συνέφερε
    δεν ξέρω αν παίζει κάτι αντίστοιχο με js, δεν την έχω πετύχει σε βαρέλι πουθενά πάντως τουλάχιστον εδώ αθήνα (ακόμα και σε κουτάκι δηλαδή τη βρίσκεις δύσκολα)
    a monkey in silk is a monkey no less

untitled unmastered tssks's Avatar

πάντως εδώ σε κουτάκι υπάρχει στάνταρ σε 2-3 μαγαζιά...

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by tssks View Post
    επίσης το όνομα τι φάση;
    Spoiler
    το ονομα δεν το αλλαξαμε το ειχε το μαγαζι απο το 2000 . Εγω θα το αλλαζα παντως αλλα οι αλλοι ειπαν να το κρατησουμε τιμης ενεκεν!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Καλορίζικο και καλές δουλειές φρηκ!

Όσον αφορά τις μπύρες (βαρέλια), προτείνω να έχετε οπωσδήποτε ένα ελληνικό νερόπλυμα φάση μύθος/άλφα που είναι στάνταρ φθηνό και θα φεύγει αέρα λόγω τιμής.
    Μετά επιβάλλεται μια weiss, πολύς κόσμος τις προτιμάει. Maisel's και η Paulaner είναι κλασικές επιλογές.
    Από stouts πρέπει να υπάρχει guiness (υπάρχει στανταρ "κοινό") και ίσως και άλλη μια εναλλακτική. (αν όχι σε βαρέλι, σίγουρα σε κουτάκι)

Έπειτα προτείνω να ψαχτείτε με λιγότερο γνωστές τσέχικες μπύρες (πχ Primator). Δεν ξέρω τι παίζει με προμηθευτές, αλλά όπου τις έχω βρει είναι σε πολύ χαμηλή τιμή, άρα τις παίρνουν και φθηνά.

Επίσης αναφέρθηκαν τα σνακ. Επιβάλλονται καυτερά πατατάκια ή/και φάση νατσος.

και με γεύση μέντας croissant429's Avatar
    σε περιπτερα και επιλεγμενα βιβλιοπωλεια....

καλές δουλειές παίδαρε,

από βαρέλι βάλε άλφα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
    και γκίνες σε κουτί για τους μερακλήδες...
    don't break the fucking circle

. Ghoul's Avatar

από φτηνές προτείνω Φιξ για βαρέλι. 100% ελλαδάρα σε αντίθεση με μύθος, άλφα (και καλύτερη)

Guinness βαρέλι θα σας δώσει πολλά μπόνους. δεν ξέρω αν σας συμφέρει ή όχι, τα περισσότερα μαγαζιά την έχουν γύρω στα €5 τη μισόλιτρη πάντως. Τα κουτάκια είναι συνήθως σκατά γιατί δεν τα έχουν στη σωστή θερμοκρασία.

οπωσδήποτε να υπάρχει Fischer στο μαγαζί. αν υπάρχει χώρος για Weiss, αγαπημένες: Erdinger (και η σκούρα ε), Weihenstephaner, Maisels Weisse, Paulaner.

τα ποτά εκτός από καθαρά να είναι και Candilia. και μέχρι €5.5-6 (αν μπορείτε και €5, δεν ξέρω από τιμές αθήνας, αλλά στην επαρχία παίζει πολύ).

σωστό για τα νάτσος (+ σάλτσα) και τα υπόλοιπα ψιψιψώνια.

καλές δουλειές!
    Last edited by Ghoul; 08-05-2012 at 16:02.

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Senior Member freak brother's Avatar

τα βασικα που θελουμε για τα ποτα ειναι να ειναι καθαρα πρωτον και πολυ φτηνα δευτερον .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Απλά δεν πίνεις Weiss.
    ισχύει, αν και εγώ αναφερόμουν στη lager
    η βεργίνα βγάζει και weiss;
    έχω πιει την ξανθιά και την κόκκινη και είναι και οι δύο απαράδεκτες
    η maisel's έχει καλή τιμή για βαρέλι πάντως

john smith υπάρχει βαρέλι στην ελλάδα;
    (ΠΟΥ
    υπαρχει στο pop's στη βουλα (αν δεν εχει κλεισει. εκει εβλεπα αγωνες γουεστ χαμ. εχει ενα θεο γερο αν υπαρχει ακομα, μορφαρα που υποστηριζε και χαλ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

φρικο, προσεξε το εξης. απειδη στα εχουν ζαλισεο ολοι με προτιμησεις.
    βαλε οσα βαρελια θες, αλλα σκεψου οτι πρεπει να φευγουν. γιατι αν βαλεις 7 βαρελια, πχ και τα 2 δε πολυκυκλοφορουν και φευγουν, η μπυρα χαλαει. τα βαρελια ειναι για να αδειαζουν. οποτε σκεψου και βαλε ενα σωστο νουμερο. γνωμη μου, πανω απο 4 ειναι ρισκο
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

και τελειωνοντας, γιατι αν συνεχισω να ποσταρω θα αρχισω τις κλασικες μαλακιες μου, καθαρο τανκερει λαιμ και τονικ μη ξεθυμασμενο και εχεις ενα αλκοολι θαμωνα για παντα
    τα καλυτερα τζωρτζ, αντε και ιαρ παρτυ με ντραγκονλορντ ντιτζει και λιτς να κανει κραουντσερφινγκ

υγ. ευχαριστω το χρηστη που με υποστηριζει με τα ταγκς του. πινκς και αρκουδακια
    Last edited by BURNIN AMBITION; 08-05-2012 at 16:55.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

οι μούτζες είναι του πορν χοχοχο

A rock, an island Drumsick's Avatar

^ γελάω

Φρηκ καλή τύχη και καλές δουλειές.
    Στηρίζουμε ελληνική φιξάρα βαρέλι ή καμιά άλφα.
    Αν χρειαστείς κονέ για πάγους, πατατάκια, φυστίκια και λοιπές αρχιδιές στείλε πιεμ να δω αν εξυπηρετεί νότια προάστια η άκρη μου.

compos mentis

μαύρη ή κόκκινη βάλε εκτος απ'την μαύρη craft κι αν βάλεις ξανθιά μη βαλεις weiss βασικα
    α κι απο κοκκινες μη βαλεις Μary Rose, απάτη
    Last edited by menumission; 08-05-2012 at 19:04.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

η γκίνες βαρέλι είναι πολύ ακριβή και δε συμφέρεi να την έχεις 4,5-5e, μπορείς όμως να βάλεις κουτάκι και να'σαι κομπλέ

τι βεργίνα λέτε ορισμένοι εν τω μεταξύ, νομίζω είναι η μόνη μπύρα που δεν πίνεται (α, μαζί με τη lager της craft)*
    αν θες κάτι που να ψιλοπίνεται βάλε μύθο ή άλφα

*η οποία craft, όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω, φτιάχνει υπέροχη καπνιστή, δεν ξέρω όμως τι τιμές παίζουν σε βαρέλια

απ' όσο ξέρω η pilsner urquell είναι αρκετά φτηνή σε βαρέλι

καλές δουλειές μανάρι
    καλά τα λέει η μορφιν.

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    φρικο, προσεξε το εξης. απειδη στα εχουν ζαλισεο ολοι με προτιμησεις.
    βαλε οσα βαρελια θες, αλλα σκεψου οτι πρεπει να φευγουν. γιατι αν βαλεις 7 βαρελια, πχ και τα 2 δε πολυκυκλοφορουν και φευγουν, η μπυρα χαλαει. τα βαρελια ειναι για να αδειαζουν. οποτε σκεψου και βαλε ενα σωστο νουμερο. γνωμη μου, πανω απο 4 ειναι ρισκο
    ισχύει, αλλά από το rising που ξέρω, ακόμη και τις εποχές με νέκρα, δεν κρατάει βαρέλι πάνω από 3-4 καθημερινές. ειδικά εποχές craft με 4 βαρέλια έφευγαν σε dt. και μιλάμε για μαγαζί που χωράει max 30-40 άτομα, σε επαρχιακή πόλη και παίζει συγκεκριμένο και μη δημοφιλές είδος μουσικής. όταν είναι φουλ δε μας φτάνει ο χώρος για back-up βαρέλια.
    Rock or Nothing

Senior Malaka feeleash's Avatar

kana krasi tha xei to magazi??