αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει τους φίλους gayρους είναι γιατί έχουν προκαλέσει τόσο μίσος σε όλους τους υπόλοιπους οπαδούς.
προσωπικά, το περσινό "ντέρμπυ" μου έκανε καλό. σταμάτησα να ασχολούμαι και βρήκα την υγειά μου.
αυτό που θα έπρεπε να προβληματίζει τους φίλους gayρους είναι γιατί έχουν προκαλέσει τόσο μίσος σε όλους τους υπόλοιπους οπαδούς.
προσωπικά, το περσινό "ντέρμπυ" μου έκανε καλό. σταμάτησα να ασχολούμαι και βρήκα την υγειά μου.
Rock or Nothing
ναι και στα δύο έχεις δίκιο... απλά στην επαρχία δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να ασχοληθεί κανείς![]()
Rock or Nothing
Ματσάρα το Σάλκε-Μπιλμπάο, πάνω κάτω η μπάλα ασταμάτητα, από κει που περιμένεις το 3-1, γίνεται 2-2, και από κει που περιμένεις το 3-3, 2-4 και άντε γεια.
Συγκινητικές στιγμές στον Λάκκο των Λεόντων με τα πανηγύρια των αυτονομιστών.
Είναι πραγματικά αξιοζήλευτο το δημιούργημα του δάσκαλου Μαρσέλο και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για αυτόν και για τις παρακάτω γοητευτικές μπαλαδόφατσες να σηκώσουν το τρόπαιο:
Spoiler
Мама Люба давай, давай, давай
αυτο ο llorente ξερει τρελη μπαλα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Συμπαθείς και οι 2 φιναλίστ αλλά είμαστε με Μπιλμπάο.
Μουνιαΐν, Γιορέντε παιχταράδες αλλά προσωπικά έχω αδυναμία στον Susaeta...
Άντε με το καλό η κούπα στους Βάσκους!
δεν θυμάμαι όνομα , αλλά είναι περιοχή Διοικητήριο , παλεύω να θυμηθώ όνομα δρόμου ...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ola ta pinks tou kosmou sthn omadara kai as apekleise man utd.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
ε ρε μαλακα γαμηθηκε η δουλεια.
γκολαρες ο φαλκαο, στο πρωτο τη στελνει συστημενη στο γαμα τρελο σουτ και στο δευτερο ο αμυντικος ακομα τον ψαχνει.
κριμα για τη μπιλμπαο. δεν επαιξε πολυ καλα σημερα αλλα εκανε καποιες ευκαιριες και μπορουσε αν ειχε βαλει ενα γκολ προς το τελος να το παλεψει. αλλα ηρθε το 3-0
Κρίμα όντως για Μπιλμπάο, αλλά και Ατλέτικο ωραία ομάδα.
![]()