oti einai o baldrick eintoponooumeno, blaka
στω μπούτσω μασ
φείγαι απώ το phoroum
.γυρισα απο προπονηση [πολυ καλο το κλιμα] και φτιαχνω κοσμηματα για μια καλη παραγγελια..και χεστηκα για ολα τ αλλα ..ειμαι χαππι...
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
γυρισα μετά από μονοημερη εκδρομη σε επικο χωριο 100 κατοικων στην πισω πλευρά του ολυμπου (πιθανότατα η καλύτερη θέα βουνού που έχω δει ποτέ σε απόσταση αναπνοής) με εκατο ιστοριες απ'το ανταρτικο της κατοχής και μια σακουλα με κρυο καυλερο κοκορετσι. νιωθω ψυχικα και υλικα πλουσιος
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εδω και 4 μερες δεν μιλαω με το αφεντικο μου παρα μονο για να πουμε καλημερα, καληνυχτα και κατι σχετικο με την δουλεια αν χρειαζεται. Νιωθω απαλλαγμενος απο ενα βαρος. Το βαρος της ψυχοθεραπειας του που ημουν για ωρες καθε μερα. Μπορει να χασω την δουλεια βεβαια γιατι το κλιμα στραβωσε αλλα η ψυχοφθορα διαδικασια να ακους εναν 50αρη ελληναρα να σου λεει την ιστορια της ζωης του και πολλες φορες να επαναλαμβανεται ή να σου λεει τα προβληματα των παιδιων του, ποσες γκομενες γαμησε στην χερσονησο και τι βιδωνει ο γιος του στην ολλανδια (συνοδεια φωτογραφιων για να καταλαβεις ακριβως) ηταν πολυ μιζερια.
1) e4, c5
2) Νf3
στις πιξς παίζουν και βυζγιά?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
οχι, μονο ντουλαπια, ραφια και φωτα...
1) e4, c5
2) Νf3
post pix απο κοσμηματα ντε!
Κατα τ αλλα..απο δευτερα μαλλον πιανω δουλεια σε λογιστηριο εταιριας. Τα υπολοιπα πανε στο φμλ γιατι δεν μου ειπανε λεφτα και εχω παει ηδη 3 φορες και καθε φορα περιμεναμε να μιλησω με τον λογιστη για τα λεφτα και ποτε δεν εγινε, αλλα απο δευτερα μου παν να παω κανονικα για δουλεια...Και η δουλεια ειναι 22 κμ μακρυα (Ασπροπυργος)
ντρεπομαιαν και ειχα ανεβασει το καλοκαιρι στο σελφ προμοσιον για ενα διαγωνισμο..σιδεροκεφαλη βασικα
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
και για να κανω πιο αστειο το σκηνικο χθες εστειλα καταλαθος σε αυτον ενα σμσ που πηγαινε για την κοπελα μου / κατι σε στυλ: θ αλλαξω δουλεια για να μαι πιο συχνα μαζι σου! φιλακια και καρδουλες! γελαγα κανα 3ωρο. μου το εδειξε σχεδον χωρις να μου μιλησει. χμ. απ την αλλη εχω την ησυχια μου κι ας χασω την δουλεια μου...λογω μη συμμορφωσεως με τα γουστα και τα κεφια. Καριοληδες ελληνες εργοδοτες. Παντου μουνοπανα ειστε.
1) e4, c5
2) Νf3
Ekleisa eishthriaki gia
Destroyer 666, Grave Miasma & Lvcifyre, 4th of May 2012, London, UK
fetos pshfizoume satanila