Quote Originally Posted by attila View Post
ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια για ομαδες που προσπαθουσαν να σηκωσουν κεφαλι, αλλα οταν γινονται κατεστημενο και γαμουν τους υπολοιπους με τη διαιτησια-ποσο μαλλον οταν εισαι ο καλυτερος,δε τη χρειαζεσαι αλλα κανεις καραγκιοζιλικια και θεατρινισμους-τους αντιπαθω οσο δεν παει, συνεπως η συμπαθεια μου προς την μπαρτσελονα σταματησε στον ημιτελικο με την τσελσι το 2009-χωρις να υποστηριζω τσελσι.
τωρα θα μου πεις γιατι εισαι ολυμπιακος, αλλα αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο μικρος και ομαδα δν αλλαζεις κτλ.
Τι ωραια και ρομαντικα ολα αυτα, αχ συγκινηθηκα

Χαιρομαι που στον ημιτελικο με Τσελσι ανακαλυψες καποια διαιτητικη ευνοια παρα την αδικη αποβολη εις βαρος της Μπαρτσελονα, ελπιζω να εισαι κι απο αυτους που εχουν βρει διαιτητικη ευνοια στο πεντακαθαρο γκολ του Πικε με την Ιντερ, παρα το οτι δεν ηταν αρκετο, αφου ειχε ακυρωθει πεντακαθαρο γκολ της Μπαρτσελονα νωριτερα. Ελπιζω επισης να εισαι με την Τσελσι και φετος . Εγω αντιθετα μολις ειδα τις φασεις με Χεταφε απο χθες, στα πρωτα δυο γκολ απλα χανεται τοσο η μπαλα που απορεις πως γινεται καποιος να ειναι τοσο βλαμμενος και να λεει οτι "το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα δεν ειναι θεαματικο" και πως απλα "λειτουργουν πολυ καλα σαν ομαδα". Ριχτε μουτζες αβερτα, ειναι τοσο κουλ να εισαι αντιμπαρτσελονα