Page 30 of 33 FirstFirst ... 202829303132 ... LastLast
Results 436 to 450 of 493

Thread: Διόδια

Senior Member lab's Avatar

Παρασκευη πρωι ειμαι στα διοδια Ελευσινας προς Κορινθο. Αφου τσεκαρουμε οτι δεν παιζει μπατσικο στην ακρη του δρομου, κολλαω στον μπροστινο μου και φευγω μαζι του. ΤΣΟΥΠ! Πεταγεται ο μπατσος στην μεση της λωριδας και μου κανει νοημα να κανω δεξια. Ειχαν παρκαρει μια νταλικα στην βοηθητικη λωριδα και απο πισω εκει που εχει το αυλακι ειχαν χωσει το περιπολικο να μην φαινεται.
    Του δειχνω τα χαρτια μου, με βγαζει εξω απο το αμαξι και μου αρχιζει το παραμυθι τυπου, φιλε μου εμενα δεν με ενδιαφερει το τι κανεις αλλα εχει αλλαξει ο νομος και ειμαι υποχρεωμενος να σε γραψω. Αν δεν σε γραψω σε εχει δει η καμερα και θα με μηνυσει η εταιρεια που δεν σε σταματησα και αλλες τετοιες πιπες. Του αρχιζω εγω δεν ειχα φραγκα του δειχνω το πορτοφολι μου (ειχα οντως 5 ευρω ολα κι ολα μεσα), ειμαι φοιτητης κλπ, τιποτα αυτος. Του λεω κι εγω αντε γραψε με να φυγω.
    Και μετα απο λιγο τον βλεπω βγαζει κατσαβιδακι απο την τσαντα. Του λεω τι εγινε κυριε αστυνομε? Μου λεει θα σου παρω και πινακιδες, αδεια, διπλωμα για 20 μερες γιατι ετσι πρεπει, ΑΛΛΑ εσυ εισαι ευγενικο παιδι και δεν μου δημιουργησες κανενα προβλημα στην ολη διαδικασια. Θα πας αυριο απο το τμημα στην Ν.Περαμο και θα πεις στον διοικητη οτι εισαι και φοιτητης και θα στις δωσει.
    Το Σαββατο ανεβαινω απο Κορινθο. Μπαινω στα κωλολυομενα, και μου αρχιζει μια τρελη επιθεση ο υποδιοικητης: Αν δεν ειχες λεφτα να πηγαινες απο την παλια. Και εδω δεν μιλαμε για μια απλη παραβαση τυπου κοκκινο ή στοπ, Εδω μιλαμε για τα διοδια και δεν πιστευω να χεις ερθει με το αμαξι ως εδω γιατι θα σου κανω και μηνυση που οδηγας χωρις πινακιδες κλπ.

Γενικα γαμω τον Χριστο τους και να μην βγαλουν Πασχα και να παω μετα το Πασχα με το που παρω τις πινακιδες και να βαλω μπομπα στα λυομενα σε εργοταξιο που εχουν για αστυνομικο τμημα. Μα χειροτερος ψοφος στο αρχιδι που με σταματησε που ενω ο νομος λεει οτι ειναι στο χερι του αν θα αφαιρεσει πινακιδες η θα κοψει μονο προστιμο. οχι απλα μου τις πηρε αλλα με εβαλε να πληρωσω ενα 20ρικο βενζινες πηγαινε-ελα Κορινθο-Ν.Περαμο και να πληρωσω +2 φορες ακομα διοδια γιατι χεζομουνα.

Πολύ μεγάλα αρχίδια...

Α, να ρωτήσω, παίζει να έχει αλλάξει ο νόμος σύμφωνα με τον οποίο ο ελεγκτής σε λεωφορείο δεν μπορεί να σε κρατήσει νόμιμα ε;

edit: τις προάλλες ανεβαίνουν ελεγκτές σε λεωφορείο γεμάτο κόσμο σχετικά, δεν έχω κλασσικά εισιτήριο, πάει να με γράψει ο ένας και κάνοντας να φύγω ορμούν οι άλλοι δύο να με σταματήσουν. Να τους λέω πως δεν είχα ψιλά να κόψω και τότε ένας παππούς προσφέρεται να κόψει αυτός για μένα εισιτήριο. Αυτοί άρχισαν τα σούξου μούξου δεν γίνεται, ας πρόσεχε. Ο ένας να καλεί τους μπάτσους και οι άλλοι δύο να αρχίζουν την κατήχηση "και αν δεν είχες λεφτά να το έλεγες στον οδηγό", "τζαμπατζήδες φοιτητές", κλπ χαρούμενα. Τέλος πάντων, μου λένε πως αν δεν τα δώσω θα με πάνε στο τμήμα, τα δίνω εγώ για να μην έχω μπλεξίματα με δαύτους, και κατεβαίνοντας μου δίνει ο παππούς το τηλέφωνό του (επαγγελματική κάρτα παρακαλώ, τοπογράφος μηχανικός) για το δικαστήριο να έρθει να καταθέσει ως μάρτυρας. Στην όλη φάση βέβαια, αρνητικότερη εντύπωση πως σε γεμάτο λεωφορείο δεν αντέδρασε ο κόσμος και δεν έδινε την παραμικρή σημασία σε ό,τι γινόταν. Μάλιστα, ένας - δυο μου αντιγύρισαν και "εμείς χαζοί ήμαστε που κόβουμε εισιτήριο" ή ακόμα καλύτερα "το καλοκαίρι δεν σε είδα στους αγανακτισμένους"... Τελικά καλά κάνουν και μας γαμάνε με τέτοια ζώα που είμααστε.
    Last edited by tsimpouklano; 05-04-2012 at 02:56.
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

τσιμπουκλανο, ναι ειναι παρανομο. αν γκουγκλαρεις στο σαιτ των διοδιαστοπ εχουν και οδηγιες. δινεις στοιχεια μονο σε μπατσους αν παει να σε κρατησει ελεγκτης ειναι παρανομο και λες στο μπατσο να τον μαζεψει για παρανομη κρατηση.μηνυσουλα και αυτοφωρο. βασικα με το που θα του το πεις θα κανει τουμπεκι εκατο τοισ εκατο. θα τους ειχα γαμησει την παναγια αν με κραταγαν. προσοχη στους μπατσους εισαι υποχρεομενος να δωσεις στοιχεια ε. αλλα μον σε αυτους

λαμπρο, τι να πω ρε φιλε... μεγαλη μαλακια. εγω πηγα να την πατησω ετσι στο ριο. παω στην μπαρα και και ανοιγω πορτα και βλεπω μπατσο. και εκανα οπισθεν και πληρωσα. προφανως δε μπορουσε να μου κανει κατι.
    επισης σου ελεγε πιπες γιατι δε μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι καμερες επειδη εχει να κανει με προσωπικα δεδομενα κτλ κτλ. δε το εχω ψαξει για να δω αν ειναι νομιμο να σου παρουν πινακιδες. κατι μοθ βρωμαει ομως
    ηθικο διδαγμα. παρολο που προτιμαμε τις δεξιες λωριδες για να ελεγχουμε καλυτερα αν εχει μπατσους, τελικα εκει που εχει πολλες λωριδες καλυτερα πηγαινε στη μεση γιατι και να σε δει ο αλλος αντε να σε σταματησει. επισης αν δε τον κοιταγες το μπατσο και εφευγες, παιζει και να μη σε ακολουθουσαν. εκει κανεις τον κινεζο, δε σε ειδα και τα σχετικα. αφου την κληση θα την φας που θα την φας αν σε σταματησει. ενα ρισκο ειναι. εκτος και αν σου βγει εντελως μπροστα σου. φιλος μου εχεικανει με μηχανη το αμυθητο. του κανειθ με χερι νοημα ο μπατσος να σταματησει, ο δικος μου τον χαιρετα με το χερι του και φευγει. και μου κανει, οτι αν τονσταματαγαν ειχε ετοιμη την ατακα. νομιζε οτι τον χαιρεταγαν...

τεσπα, ηθικο διδαγμα
    οι μπατσοι ειναι μουνια και τσουτσεκια των εργολαβων κτλ κτλ. γιαυτο μαγκες προσοχη
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    και εκανα οπισθεν και πληρωσα.
    Η πεμπτουσία του γελοίου μικροαστικού consequentialism. Ο μέσος μαλάκας ο έλληνας σε πέντε λέξεις.

Κάνω παράβαση όσο δεν υπάρχει ποινή. Αλλιώς κάνω την πάπια.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Όχι να κάτσει να φάει την πούτσα που έφαγε ο Λάμπρος πιο πάνω, αλλά να ξέρει ότι ηθικά δε λύγισε ποτέ.

Στ' αρχίδια μου. Ας πληρώσει.

Ας κάνει επίσης και ένα self-promotion thread όπου διηγείται τις περιπέτειες ενός έλληνα μικροαστού παρτάκια που απλώς δεν γουστάρει να πληρώνει διόδια. Στο ίδιο θρεντ μπορεί να λέει και ιστορίες για το πως λάδωσε, πως διπλοπάρκαρε, πως πιστόλεψε, πως καβάτζαρε, ποιούς έριξε και γενικά πως τα κατάφερε, ο καταφερτζής. Γιατί αφενός όλη αυτή η κουλτούρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το politics και τα διόδια (όπου αποκλειστικά ποστάρει ενώ ο κόσμος καίγεται). Αφετέρου γιατί και απολίτικος ελληναράς και τζάμπα μάγκας, παραείναι.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

μπέρνη να ξέρεις ο κάρχαρτ χάκεψε το account του ικόνοκλαστ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ικόνο, εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι δεν όχι μόνο δεν έχεις σηκώσει μπάρα ποτέ αλλά ούτε έχεις οδηγήσει καν. Από κει και πέρα, την παρανομία την κάνουμε για να ωφεληθούμε άμεσα γιατί έτσι. Από σένα περίμενα λιγότερες τέτοιες ηθικολογίες.

δήθεν asimoulis's Avatar

κομπλέ αλλά τι σχέση έχει το πως καβατζώνεστε με το πόλιτιξ;
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

tsimpouklane se poio petixes elegkti? ti egine me ti teleftaia fora pou se piasan? egw mono sto 12 exw vrei, kai prin 2 mines kathomouna kai akouw enan na leei stous apo pisw "to paso to exete?", pataw stop se anipopto xrono kai katevainw ninja. proxoraw ws mia strofi, perimenw alla perimene kai to leoforeio kana 2lepto se mia akyrh stash. feygei, gyrnaw kai pernw to epomeno pou pernaei. kai mankas kai alanis

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Η πεμπτουσία του γελοίου μικροαστικού consequentialism. Ο μέσος μαλάκας ο έλληνας σε πέντε λέξεις.

Κάνω παράβαση όσο δεν υπάρχει ποινή. Αλλιώς κάνω την πάπια.
    αν και σου απαντησαν καταλληλα, εσυ θα σηκωνες τη μπαρα για να μη σε πουν κοτα και θα τσαμπουκαλευωσουν στους μπατσους θα εχανες ποση ωρα για τη ζωη σου, για να μη σε πουν τσαμπα μαγκα ε?
    οκ ειμαι τσαμπα μαγκας σηκωνω μπαρες μονο οταν δεν εχει μπατσους, δε ποσταρω πολυ στο πολιτικς, ποσταρω στα διοδια γιατι εχω κατι να πω εκει και σου χαλαω και την αισθητικη αποτι καταλαβαινω. συγνωμη κιολας.
    τεσπα δεν εχει νοημα να συνεχισω, γενικα μου εισαι συμπαθης οποτε προσπερναω αυτα τα ποστ σου. εισαι ολιγον λαθος. σταρχιδια σου αλλα ενταξει...
    αν ησουν γυναικα δε θα σου απαντουσα καν, θα υπεθετα οτι εχεις περιοδο
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Χορχόδειλας BLiTzER's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Για τον tsimpouklano που χρησιμοποιεί ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο, τι έχεις να πεις?
    Life begins at 45°.

αν ησουν γυναικα δε θα σου απαντουσα καν, θα υπεθετα οτι εχεις περιοδο

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Ικόνο, εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι δεν όχι μόνο δεν έχεις σηκώσει μπάρα ποτέ αλλά ούτε έχεις οδηγήσει καν. Από κει και πέρα, την παρανομία την κάνουμε για να ωφεληθούμε άμεσα γιατί έτσι. Από σένα περίμενα λιγότερες τέτοιες ηθικολογίες.
    Έχω οδηγήσει, δεν έχω σηκώσει μπάρα. Είσαι πραγματικά τόσο μαλάκας που καταλαβαίνεις ότι είναι ζήτημα τσαμπουκά;

Χθες αυτοπυροβολείται ένας άνθρωπος στο σύνταγμα για να μην αφήσει χρέη στα παιδιά του, αρνούμαι να κάτσω να συζητήσω στα σοβαρά αν είναι ηθικολογία το να βρίζω το κουράδι που ασχολείται αποκλειστικά με το να γλυτώσει ένα τρίευρω όταν είναι στο τουτού με την "4" ή με την "6". Όχι θα το βαφτίσουμε και πολιτική πράξη. Μόνο ροχάλες στα παρτάκια, τέλος.

Senior Member freak brother's Avatar

βασικα αμα δεν αποδεχτεις την κλερονομια δεν αποδεχεσε και χρεη οποτε ακυρο (για να μην αφησει χρεη στα παιδια του , μια κορη 37 χρονων ειχε ο τυπος) , πιο πολυ σε ατενσιον χορ μου κανε επισης ηταν και αυτος στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μπλοκ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry