τσιμπουκλανο, ναι ειναι παρανομο. αν γκουγκλαρεις στο σαιτ των διοδιαστοπ εχουν και οδηγιες. δινεις στοιχεια μονο σε μπατσους αν παει να σε κρατησει ελεγκτης ειναι παρανομο και λες στο μπατσο να τον μαζεψει για παρανομη κρατηση.μηνυσουλα και αυτοφωρο. βασικα με το που θα του το πεις θα κανει τουμπεκι εκατο τοισ εκατο. θα τους ειχα γαμησει την παναγια αν με κραταγαν. προσοχη στους μπατσους εισαι υποχρεομενος να δωσεις στοιχεια ε. αλλα μον σε αυτους

λαμπρο, τι να πω ρε φιλε... μεγαλη μαλακια. εγω πηγα να την πατησω ετσι στο ριο. παω στην μπαρα και και ανοιγω πορτα και βλεπω μπατσο. και εκανα οπισθεν και πληρωσα. προφανως δε μπορουσε να μου κανει κατι.
επισης σου ελεγε πιπες γιατι δε μπορουν να χρησιμοποιηθουν οι καμερες επειδη εχει να κανει με προσωπικα δεδομενα κτλ κτλ. δε το εχω ψαξει για να δω αν ειναι νομιμο να σου παρουν πινακιδες. κατι μοθ βρωμαει ομως
ηθικο διδαγμα. παρολο που προτιμαμε τις δεξιες λωριδες για να ελεγχουμε καλυτερα αν εχει μπατσους, τελικα εκει που εχει πολλες λωριδες καλυτερα πηγαινε στη μεση γιατι και να σε δει ο αλλος αντε να σε σταματησει. επισης αν δε τον κοιταγες το μπατσο και εφευγες, παιζει και να μη σε ακολουθουσαν. εκει κανεις τον κινεζο, δε σε ειδα και τα σχετικα. αφου την κληση θα την φας που θα την φας αν σε σταματησει. ενα ρισκο ειναι. εκτος και αν σου βγει εντελως μπροστα σου. φιλος μου εχεικανει με μηχανη το αμυθητο. του κανειθ με χερι νοημα ο μπατσος να σταματησει, ο δικος μου τον χαιρετα με το χερι του και φευγει. και μου κανει, οτι αν τονσταματαγαν ειχε ετοιμη την ατακα. νομιζε οτι τον χαιρεταγαν...

τεσπα, ηθικο διδαγμα
οι μπατσοι ειναι μουνια και τσουτσεκια των εργολαβων κτλ κτλ. γιαυτο μαγκες προσοχη