Παρασκευη πρωι ειμαι στα διοδια Ελευσινας προς Κορινθο. Αφου τσεκαρουμε οτι δεν παιζει μπατσικο στην ακρη του δρομου, κολλαω στον μπροστινο μου και φευγω μαζι του. ΤΣΟΥΠ! Πεταγεται ο μπατσος στην μεση της λωριδας και μου κανει νοημα να κανω δεξια. Ειχαν παρκαρει μια νταλικα στην βοηθητικη λωριδα και απο πισω εκει που εχει το αυλακι ειχαν χωσει το περιπολικο να μην φαινεται.
Του δειχνω τα χαρτια μου, με βγαζει εξω απο το αμαξι και μου αρχιζει το παραμυθι τυπου, φιλε μου εμενα δεν με ενδιαφερει το τι κανεις αλλα εχει αλλαξει ο νομος και ειμαι υποχρεωμενος να σε γραψω. Αν δεν σε γραψω σε εχει δει η καμερα και θα με μηνυσει η εταιρεια που δεν σε σταματησα και αλλες τετοιες πιπες. Του αρχιζω εγω δεν ειχα φραγκα του δειχνω το πορτοφολι μου (ειχα οντως 5 ευρω ολα κι ολα μεσα), ειμαι φοιτητης κλπ, τιποτα αυτος. Του λεω κι εγω αντε γραψε με να φυγω.
Και μετα απο λιγο τον βλεπω βγαζει κατσαβιδακι απο την τσαντα. Του λεω τι εγινε κυριε αστυνομε? Μου λεει θα σου παρω και πινακιδες, αδεια, διπλωμα για 20 μερες γιατι ετσι πρεπει, ΑΛΛΑ εσυ εισαι ευγενικο παιδι και δεν μου δημιουργησες κανενα προβλημα στην ολη διαδικασια. Θα πας αυριο απο το τμημα στην Ν.Περαμο και θα πεις στον διοικητη οτι εισαι και φοιτητης και θα στις δωσει.
Το Σαββατο ανεβαινω απο Κορινθο. Μπαινω στα κωλολυομενα, και μου αρχιζει μια τρελη επιθεση ο υποδιοικητης: Αν δεν ειχες λεφτα να πηγαινες απο την παλια. Και εδω δεν μιλαμε για μια απλη παραβαση τυπου κοκκινο ή στοπ, Εδω μιλαμε για τα διοδια και δεν πιστευω να χεις ερθει με το αμαξι ως εδω γιατι θα σου κανω και μηνυση που οδηγας χωρις πινακιδες κλπ.
Γενικα γαμω τον Χριστο τους και να μην βγαλουν Πασχα και να παω μετα το Πασχα με το που παρω τις πινακιδες και να βαλω μπομπα στα λυομενα σε εργοταξιο που εχουν για αστυνομικο τμημα. Μα χειροτερος ψοφος στο αρχιδι που με σταματησε που ενω ο νομος λεει οτι ειναι στο χερι του αν θα αφαιρεσει πινακιδες η θα κοψει μονο προστιμο. οχι απλα μου τις πηρε αλλα με εβαλε να πληρωσω ενα 20ρικο βενζινες πηγαινε-ελα Κορινθο-Ν.Περαμο και να πληρωσω +2 φορες ακομα διοδια γιατι χεζομουνα.