Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by landy View Post
δεν τους απαγορεψε κανεις να πιστευουν οτι θελουν.αφου πιστευουν οτι θελουν.ουτε να διδασκουν οτι θελουν.αφου διδασκουν οτι θελουν.το προβλημα ειναι οταν αυτο που πιστευουν και διδασκουν το περνανε ως αληθεια και ως γεγονος.
Σωστή διατύπωση: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να αυτοπροσδιορίζεται όποιος θέλει όπως θέλει. Στο κρεβάτι τους ας κάνουν ό,τι θέλουν αλλά όχι να τους βλέπω και στο δρόμο τους παλιομακεδόνες!!»
σχόλιο εκτός τόπου και χρόνου, αναμενόμενο βέβαια.κι ο γιωργάκης αυτοπροσδιορίζεται σοσιαλιστής, εκεί έχεις κάνα πρόβλημα;είναι ιδιότητα που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.πείσε με ότι τα χεις και μετά θα σε αποκαλώ όπως θέλεις.μέχρι να με πείσεις μπορείς να πιστεύεις και να διδάσκεις ότι θες.αλλά την ιδιότητα, μέσω εμού, δεν θα την νομιμοποιήσεις, πόσο μάλλον όταν αυτή την ιδιότητα την φέρω κι εγώ και η ταυτόχρονη ιδιοποίηση της από σένα θα μου την αφαιρέσει.ελπίζω να γίνεται έστω και λίγο κατανοητό γιατί ψιλοβαριέμαι να συζητάμε τα αυτονόητα και να απαντάει ο καθένας με βάση τις φαντασίες του κι αυτά που νομίζει ότι διαβάζει στα γραφόμενα