τον αγαπώ
I'll bury you in your god's fucked garden
Anyone who can sing the entire Bohemian Rhapsody while drunk, under arrest, and riding in the back of a cop car on their way to jail deserves a Get Out of Jail Free card. Love you, Crazy Dude.
snarkytart 2 hours ago 73
liberal douchebag , hes gonna get fucked up in jail..
snot5o 1 minute ago
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
υπέροχος.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
8 είναι το σταρ, βλάκα.
Διαφωνώ θεμελιακά με Χάτζη γιατί στο 4 είναι ΡΙΚ πιο μετά Cyprus SAT. αλλά shift-άρω ακριβώς ό,τι λέει από το πέντε που είναι MEGA για τους λόγους που λέει. Και μετά 6 - ΑΝΤ1 κλπ, όπως τα λέει.
Το MEGA είναι 5 και για έναν ακόμα λόγο: στην κλασική διάταξη τηλεκοντρολ ανα τριάδες (123, 456, 789), τα μεσαία κουμπιά είναι ΤΑ ΚΑΛΑ. Οπότε είχες 2 - ΝΕΤ (παιδικό). 5 - MEGA (γαμάτο) και 8 - STAR (πάλι γαμάτο γιατί είχε Highlander και μετά ταινίες).
Τώρα move στο καϊλες/καμμενιές.
το mega είναι σαφέστατα το 4, από την εποχή που τα 1,2,3 ήταν ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3 οπότε μετά ερχότανε το mega, αντ1 5 κτλ.
η αλήθεια είναι βέβαια ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν ξέρω ποια είναι η διάταξη ούτε στη δικιά μου τηλεόραση, ούτε στο πατρικό μου, αναφέρομαι στο σετάπ που θυμάμαι απ'τα παιδικά μου χρόνια το οποίο ήταν αυτό που ανέφερα και μετά ακολουθούσε το SEVENX στο 6 (batman με adam west, monster family, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με έναν αξιαγάπητο παππού που έκανε κάτι σαν την εκπομπή του Θέμου απλά χωρίς να είναι εμετικός) , 7 star, 8 new channel, 9 δε θυμάμαι, 10 ΣΚΑΪ (alpha), 12 junior's, 15 mad κι αργότερα για κάποιο λόγο το alter στο 18 :/
τηλεοραση, την εχω μονο για τις κονσολες και το πισι
ειπα να δω την σειρά καναλιών (στο αναλογικό γιατι ψηφιακα παει αλφαβητικά)
1 ρικ
2 euronews
3 902
. (κενο)
.
.
12 ert 3
13 mega
τα αλλα δεν τα εχει
(ναι ακυρο για euronews, europe 1 εννοουμε, το αφηνω για το σοκ βαλιου)
Last edited by Marillion; 01-04-2012 at 00:31.
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
το mega 4, σκάι/άλφα σκάι/άλφα 5 κ ant1 6.
όλες οι τηλεοράσεις έχουν αλλάξει από την αδερφή μου σε άσχετα αλλά σαν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην δικιά μου στο δωμάτιο τα έβαλα ξανά όπως παλιά
ps. new channel 8
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
πιο παλιο απτο ιντερνετ αλλα σημερα που το ξαναειδα εκλαψα λιγο
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ