Στο διάστημα του χωρισμου θα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι θες να κανεις και θεωρω σωστο αυτο που εκανες εφοσον αρχισες να εχεις προβληματισμους για το κατα ποσο ασουμε εισαι ερωτευμενος (ή οχι). Σιγουρα σε μια σχέση ο ενας απο τους 2 γαμιεται ψυχολογικά περισσοτερο απο τον αλλο :/. Απο τη στιγμη που δεν εχει παιχτει και κανα περιεργο σκηνικο (λεμε τωρα, κανα κερατο κτλ) και να τα ξαναβρειτε μπορει να υπαρχει μια "πικρα" στην αρχη μονο. Τεσπα δεν ξερω, ουτε συμβουλες θελω να δινω και σκεφτομενη τι εχω τραβηξει σε παλιοτερες περιπτωσεις δεν ειμαι σε φαση να σου πω κατι παραπανω. Οσο για τις αμπαρες το ποσταρα ετσι να γελασεις λιγο.
Πινκς Κοιλια!
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Πέρα που στο παλιό ER που σας έλειψε θα είχε υπάρξει ήδη register proin_gontzou, οι τελευταίες θεωρίες θέλουν την αγανακτισμένη necrobutcher ως τον άνθρωπο που ζητάς, που μπήκε στο ερ χωρίς να ξέρει ποιός είναι ο γκόνζο, ο γκόνζο επίσης δεν ξέρει ποιά είναι αυτή, μπραντπιταντζελινατζολί, και και συζητούν έντονα τα λάθη του παρελθόντος μέσα σε ένα σκοτεινό και γκρι φόρουμ. Ανάμεσα σε πινκς και monzos ατενίζουν το μέλλον.
(γκόνζε, όλα θα βρουν τον δρόμο τους, είναι θέμα χρόνου να σκεφτείς πολύ ψύχραιμα και να αποφασίσεις στα αλήθεια)
και τελοσπαντων για να πω κ γω τη μαλακια μου, αν αποφασισεις οτι τελος αλλά στο πισω μερος του μυαλου σου κρατας οτι οκ, πιθανως καποτε να γυρισω αν φαω σκατα, μη της το πεις ή αφησεις να το καταλαβει για κανενα γαμημενο λογο.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
εχω χωρισει χρονια και ουτε μικρος ειμαι, ουτε κυνικος. και δεν ειπα οτι ειναι ολες οι γυναικες ιδιες, ειπα οτι η λογικη ολων των καταστασεων ειναι η ιδια. ειπα: σταθερο σεξ και παρεα. ουτε το σεξ ειναι ιδιο με ολες, ουτε η παρεα.
εν τω μεταξυ, εγω που λεω αυτο ειμαι ο κυνικος κι οχι η αλλη που του λεει ουτε λιγο ουτε πολυ "καπαρωσε τηνα μη στην πηδηξουν"
this is radio freedom.
τα χειροτερα λαθη και "πακετα" σε σχεσεις γιναν οταν ηρθε η ωρα να πει καποιος το χωριζουμε και του κλεισε το στομα η ρουτινα και η συνηθεια ... και μετα ηταν αργα για δακρυα
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
μιλάμε για θέματα στα οποία δεν υπάρχει κανόνας και στάνταρ συμπεριφορές. το μόνο που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι να παραθέσει τις εμπειρίες των φίλων του και ο φίλος του γκόνζου να δει ότι δεν είναι ο μόνος με τέτοια δύσκολα διλήμματα και αποφάσεις.
επίσης, ο τρόπος σκέψης και οι λόγοι που μένεις σε μια σχέση ή χωρίζεις, αλλάζουν από ηλικία σε ηλικία. ο μόνος κανόνας που δεν αλλάζει διαχρονικά, σύμφωνα με τους φίλους μου πάντα, είναι ότι το σεξ πρέπει να είναι καλό και η κοπέλα δεν πρέπει να σου πρήζει τα φρύδια, με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα.
Rock or Nothing
Με λίγα λόγια. Είμαι της άποψης ότι αν έφτασες να χωρίσεις μια κοπέλα που, όπως λες, αγαπάς, είσαι ερωτευμένος, λατρεύεις κτλ κτλ, μάλλον παίζει κάτι περισσότερο από "εεε να, είναι 15% πιο ερωτευμένη από μένα". Οπότε μείνε στην πρώτη σου απόφαση, συνήθως υπάρχει λόγος που την πήρες αρχικά.
Life begins at 45°.