Εγώ θέλω να ζητήσω συγνώμη δημόσια από Χρύσα και Gabriel που προφανώς θίχτηκαν. Δικαιολογημένα από την πλευρά τους, κυρίως επειδή μίλησα για την πάρτη τους χωρίς να είναι παρόντες.

Θα πω όμως και δυο πράγματα που δικαιολογούν και την πλευρά μου. Προς Θεού, καταλαβαίνω το βιοποριστικό, ειδικά αυτή την εποχή. Αλλά είναι κάποια πράγματα που ποτέ δε θα έκανα προσωπικά, ακόμη κι αν πεινούσα. Κάποιος θα πρόβαλλε τον βιοπορισμό ως δικαιολογία ίσως και για να γίνει ΜΑΤατζής, κομματόσκυλο, τηλεφωνητής-υποκείμενο σε εισπρακτική εταιρία και πολλά άλλα. Προς Θεού, ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΩ κάτι από αυτά με ό,τι συζητάμε εδώ, αλλά πχ ένα πράγμα που προσωπικά δε θα έκανα ποτέ θα ήταν να ανοιγοκλείνω το στόμα μπροστά σε κοινό ή στην TV με το τραγούδι μου να παίζει στα ηχεία. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Και επαναλαμβάνω, μιλάω πάντα προσωπικά, και νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να το εκφράσω. Σε αυτά τα πλαίσια κινήθηκαν όσα είπα, και είναι ακόμη εκεί χωρίς να έχω κάνει edit. Δε θυμάμαι να έβρισα ή να μίλησα υποτιμητικά για κάποιον, το λάθος μου ήταν που βιάστηκα να κρίνω με μη ακριβή δεδομένα, από αυτά που είχα δει μόνο. Από κει και πέρα, θεωρώ άδικο να μου λέγονται κουβέντες ότι ουσιαστικα λέω τα ίδια με τον Reject. Συγνώμη και πάλι ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα έχουν τα σχόλιά μου τέτοια επίδραση, από τη στιγμή μάλιστα που τη Χρύσα την πειράζω συνεχώς για τις BF και ξέρει τη γνώμη μου, απ'όσο είχα καταλάβει.

Reject δεν έχω λόγια για το αξιολύπητο κουφάρι σου.