Page 44 of 54 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 806

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2011 - 2012

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Συγγνώμη και στους δυο που απάντησαν, αλλά μουτζώσατε ένα άρθρο που πόσταρα, το οποίο λέει στο υστερόγραφο:

Περίοπτη θέση στην αυτοκρατορία του σουρεαλισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατέχει προφανώς και η όψιμη έγνοια των Πράσινων (και τα σχετικά δημοσιεύματα βεβαίως σε πράσινης απόχρωσης εφημερίδες) για την σωματική ακεραιότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Να δω την άλλη Κυριακή πόσο θα προσπαθήσουν να τους προστατέψουν...
    Από τη στιγμή που συμφωνούμε ότι ο ΟΦΗ έπρεπε να τιμωρηθεί και το μόνο που έκανα είναι να διαπιστώσω ότι δεν τιμωρήθηκε, είναι βλακεία να "ενοχλείστε". Αν ο ένας δε μπορεί να σχολιάσει κάτι που συμβαίνει γιατί συμφέρει την ομάδα του (άρα πρήζει αρχίδια) και ο απέναντι δεν το σχολιάζει γιατί δε συμφέρει την ομάδα του, ας το κλείσουμε το φόρουμ ή να βάλουμε ένα σκριπτάκι να ρίχνει μούτζες πάντα στον αντίπαλο να τελειώνουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός της μη τιμωρίας, είναι δεδομένο ότι ο γαυρος δεν πίεσε παρά τις πέτρες που πέσανε για να παίξει ο ΟΦΗ με κόσμο στο μεταξύ μας - αν είχε βγει ένα πρωτοσέλιδο σε κόκκινη εφημερίδα ο ΟΦΗ θα είχε τιμωρηθεί. Εμείς από δημοσιεύματα φάγαμε την αγωνιστική με ΠΑΟΚ. Υπάρχει δόλος ξεκάθαρος και καλό είναι αυτά να σημειώνονται.

Επί προσωπικού τώρα, τι ακριβώς θέλετε να ποστάρω εδώ μέσα; Να μπαίνω να κάνω κριτική των αγώνων του ΠΑΟ; Ποιος από σας ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο; Ποιος έχει μείνει να μιλάει για μπάλα όταν οι ομάδες έχουνε πρόβλημα επιβίωσης, όταν είχαμε ένα τεράστιο σκάνδαλο με στημένα που τελικά έστηνε μόνος ο μπεος και τελειώσαμε, όταν πέφτει ξύλο στα γήπεδα κλπ; Το μόνο που υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι το παρασκήνιό του και αν δε σας ενδιαφέρει (και πολύ καλά θα κάνατε να μην), μην ασχολείστε με δαύτο, υπάρχει και η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Εγώ βγάζω την κουτσομπόλα μέσα μου και περνάω καλά. :ρ

ΥΓ: Έβαλα στο ποστ μηνμην. Τρίμπιουτ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

γκεστάλ nothingman's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Αν ο ένας δε μπορεί να σχολιάσει κάτι που συμβαίνει γιατί συμφέρει την ομάδα του (άρα πρήζει αρχίδια) και ο απέναντι δεν το σχολιάζει γιατί δε συμφέρει την ομάδα του, ας το κλείσουμε το φόρουμ ή να βάλουμε ένα σκριπτάκι να ρίχνει μούτζες πάντα στον αντίπαλο να τελειώνουμε.
    αυτό πλάκα πλάκα αρχίζω και πιστεύω ότι γίνεται ήδη στο πρεντίξιον θρεντ.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

lcsgp FIXXXER's Avatar

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Συγγνώμη και στους δυο που απάντησαν, αλλά μουτζώσατε ένα άρθρο που πόσταρα, το οποίο λέει στο υστερόγραφο:
    Εγω ανεφερα συγκεκριμενα οτι δε σε μουτζωσα, δε διαβαζω καν τι γραφεις εδω και πολυ καιρο αν δω οτι εχεις βαλει αρθρα κι ιστοριες. Εκανα μια παρεμβαση απλα για να σου πω πως θεωρω οτι το βλεπουν αλλοι, και μονο επειδη ρωτησες. Οπως λες κι ο ιδιος, μπαινεις για να γραφεις τα δικα σου να γουσταρεις και να κανεις την "κουτσομπολα", μην απορεις αν ο αλλος σου ριχνει μουτζα, και αν οντως το κανεις αυτο που λες, μην καθεσαι να μετρας τις μουτζες. Ενα κλικ ειναι και το ριχνει αβιαστα ο αλλος.

The Patient H.'s Avatar

3 στους 9 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ion storm κάνεις το ίδιο με τον Odonian και βασικά με κάθε βάζελο (την τύχη μου, ξέρω και πολλούς). Αντί να δεις ΠΩΣ έφτασες εδώ που έφτασες, χωρίς ομάδα πραγματικά, με δεν ξέρω πόσες νίκες με μισό μηδέν και στα 90φεύγα, κοινώς παραβλέπεις εντελώς ότι φέτος ήσουν ΠΑΤΟΥΡΑ για να μου πεις "ναι αλλά εμένα με νοιάζει επειδή πάω για πρωτάθλημα φίλος". Ρε άνθρωπε δεν έχεις ομάδα για πρωτάθλημα, δεν θα πάρεις πρωτάθλημα, δεν θα σου φταίει ούτε ο ΠΑΟΚ που σε νίκησε ούτε ο γαύρος, που βασικά φέτος ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Νιώσ'το, πες ευχαριστώ στον Φερέϊρα και τους παίχτες σου που μπόρεσαν και σου πήραν τόσους πόντους κι άσε τη γκρίνια. Έτσι κι αλλιώς κι εσύ όπως κι εγώ στην ίδια μοίρα είμαστε πλέον..
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Φιχχχερ δεν μετράω τις μούτζες, το ξανάγραψα - αν το έκανα θα με είχε πιάσει απελπισία! :ρ Απλά στο συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση που υπήρξε κόσμος που αντέδρασε σε μια περίπτωση που είναι πολύ καθαρή. Αν είναι η περίπτωση "τη ρίχνω στον κολλημένο οντονιαν γιατί όλο και κάποια μαλακία θα λέει", πάω πάσο και πάμε παρακάτω.

Senior Member ion_storm's Avatar

Για τις πόσες νίκες με μισό μηδεν έχω να σου αντιπροτείνω άλλες τόσες με ταρίφα 3αρες ε. Ισχύει εν μέρη αυτό την ομάδα. Αλλά από κει περα, το αν ήμουν κωλόφαρδος, το αν η ομάδα κάνει υπερπροσπάθεια, το αν διοικητικά ενα μπουρδέλο είμαστε, ΟΛΑ αυτά μαζί και άλλα τόσα δεν δικαιολογούν τίποτα από ότι γίνεται. Το γεγονός και μόνο ότι προβάλεις κάτι τέτοιο ως επιχείρημα σε φάση και πολύ σου ειναι ΔΕΝ μου λέει τίποτα απολύτως. Είναι το πιο αντιποδοσφαιρικό επιχείρημα που μπορεί κάποιος να επικαλεστεί. Με την ΙΔΙΑ λογική η Τσέλσι, η Μαν Σιτι, κτλ... δεν χρειάζεται να κατεβαίνουν στο γήπεδο, να το παιρνουν στα χαρτιά. Και στην τελική κοίτα να απαντήσειςκαι σε τίποτα πιο ουσιαστικό από το να φέρνεις επιχειρήματα άμπαλων τύπων.
    I don't do drugs. I am drugs.

The Patient H.'s Avatar

0 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Παλικάρι μου, δεν πρόκειται να συνεχίσω συζήτηση στην οποία από τη μία μιλάς για επιλεκτική απόδοση ποινών και από την άλλη λες σε αυτόν με τον οποίον συζητάς ότι έχει αντιποδοσφαιρικά επιχειρήματα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τουλάχιστον το άτοπο της θέσης σου (αν και οι ελπίδες είναι λίγες).

Please enlighten me...
    για το άτοπο αυτό μην μπερδευτείς.

Βασικά έχεις ένα δικιό. Έκανα εγώ μαλακία που συνέχισα κουβέντα με άτομο που αρνείται πεισματικά να απαντήσει σε ερωτήσεις.

The Patient H.'s Avatar

Έχεις δίκιο, λάθος η λέξη άτοπο, οξύμορο εννοούσα.

Σε ποια ερώτηση δεν απάντησα? Όχι τίποτα άλλο αλλά έχεις γενικά αυτή την εντύπωση, όπως πχ χθες που δεν πήρες χαμπάρι ότι απάντησα για το αν έπρεπε να τιμωρηθεί ο ΟΦΗ.

Α και αυτή την ώρα που ποστάρω μιλάνε και πάλι τα ποδοσφαιρικά επιχειρήματα παρεπιπτόντως ε.
    Last edited by H.; 11-03-2012 at 21:22.

Hoder A ha ha's Avatar

γελάει ο κόσμος?
    α χα χα.

Δεύτερη συνεχόμενη κάκιστη εμφάνιση για την ομάδα. Κάπου εδώ βρήκε ταβάνι ίσως. Ολική κατάρευση. Μηδέν.

Quote Originally Posted by ion_storm View Post
    Και επειδή δεν μου απάντησες πουθενά ουσιαστικά, πες μου αυτό τουλάχιστον με τα συνεχόμενα λάθη τι νομίζεις εσύ, σαν απλός οπαδός παοκ, ότι πρέπει να γίνει.
    Για αρχή σε αυτό ρε παιδί μου. Στη συνέχεια αν έχεις κάποια καλύτερη αντιμετώπιση του πράγματος πέρα από το "έλα μωρέ δεν πειράζει".
    Μην ψάχνω περισσότερο. Γενικά στο τι σε πειράζει η συνεχιζόμενη αναφορά μερικών γεγονότων.
    Έλα τώρα. Απάντησες σε άλλο ποστ την τελευταία φορά και έτυχε να μην το πήρα χαμπάρι. Ντάξει δεν γίνεται κάθε μέα το ιδιο.

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Εντάξει, δεν περιμέναμε και περισσότερα. Ο Λέτο και ο Κατσουράνης τραβούσαν επιθετικά όσο παίζαμε καλά, ο ένας μας τελείωσε και ο άλλος δεν είναι νεούδι να είναι φορμαρισμένος όλο το χρόνο. Χωρίς καμιά αξιόπιστη αλλαγή πια, δε μπορείς να περιμένεις καλό ποδόσφαιρο και τα "δύσκολα" θέλεις τύχη να τα πάρεις. Δεν ήμασταν χειρότεροι από την ΑΕΚ (ούτε από τον ΠΑΟΚ) το φάγαμε πρώτοι (με οριακό οφσάηντ γκολ) και το ματς τελείωσε εκεί. Με τον γαυρο λογικά παίζουμε για να μη διασυρθούμε, η διαφορά στα ρόστερ ήταν γνωστή από την αρχή, αλλά τώρα λείπει και το κίνητρο του τίτλου - δε νομίζω ότι ο Κουίνσι και ο Ζέκα θα παίξουν για να ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ. Το πρωτάθλημα τελείωσε.

The Patient H.'s Avatar

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by ion_storm View Post
    Για αρχή σε αυτό ρε παιδί μου. Στη συνέχεια αν έχεις κάποια καλύτερη αντιμετώπιση του πράγματος πέρα από το "έλα μωρέ δεν πειράζει".
    Μην ψάχνω περισσότερο. Γενικά στο τι σε πειράζει η συνεχιζόμενη αναφορά μερικών γεγονότων.
    Από αυτό δεν βγαίνει απολύτως κανένα νόημα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα ένα πράγμα.

ΑΝ πιάνω κάτι είναι το ότι θέλεις να δώσω μια πολιτική λύση σε θέματα λάθους απονομής δικαιοσύνης? Να βρω λύση δηλαδή εγώ ο τίποτας σε λάθη απονομής δικαιοσύνης που γίνονται σε καθημερινή και ακόμα και σε μη αθλητική βάση? Γενικά ρε αγόρι μου τι προσπαθείς να πεις? Ότι έχει βάση η διαρκής κλάψα? Ε δεν έχει, πως να το κάνουμε δηλαδή.
    Last edited by H.; 12-03-2012 at 12:38.

Καμία επικοινωνία. Ναι και μετά αφού εσύ δώσεις πολιτική λύση στα προβλήματα που μαστίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα, δοκίμασε κάτι και με την παγκόσμια ειρήνη, ή την καταστροφή των δασών του Αμαζονίου. Διάλεξε κάτι. Από προβλήματα άλλο τίποτα.
    Λέω ρε παιδί μου ότι, αποκαλείς κουραστικό και κλάψα, κάποιον ο οποίος απλά λέει το τι συμβαίνει, οριακά χωρίς να κάνει και κάποιο σχόλιο για όλα αυτα. Και γενικά κράζεις, χωρίς λόγο. Ε σου λέω δήλαδή είναι καλύτερα αυτό που κάνεις εσύ? Να πούμε όλοι μαζί δεν πειράζει και να χορέψουμε αδελφωμένα γύρω από τη φωτιά των εισητηρίων διαρκείας? Πες κάτι στην τελική, από το να κράζεις χωρίς λόγο, εφόσον κιόλας παραδέζεσαι ότι υπάρχει κατι το οποίο αξίζει σχολιασμό, ακόμα χειρότερος είναι ο τρόπος που δικαιολογείς την αποστροφή σου προς την απλή παράθεση γεγονότων. Ελά μωρε μας κούρασες, όλο τα ίδια. Ε δεν αλλάζουν ΑΦΟΥ. και όλα αυτά εσύ τα αποκαλείς κλάψα.
    Φαίνεται κιόλας ότι η παράγκα είναι και σοβαρό προβλημα παναθεμα μας. Με αυτά και με κείνα επέστρεψα στο αρχικό μου χτεσινό ποστ. Deja vu.

The Patient H.'s Avatar

Διαβάζοντας τις δύο μόνο πρώτες γραμμές και τίποτα παραπάνω από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.