εχει κανεις το podHD της line 6 η εχει παιξει με αυτο?? λεει τπτ? εγω τρ εχω ενα pod xt με καλυπτει για την στιγμη αλλα πιο μετα θα θελω κατι καλυτερο..
εχει κανεις το podHD της line 6 η εχει παιξει με αυτο?? λεει τπτ? εγω τρ εχω ενα pod xt με καλυπτει για την στιγμη αλλα πιο μετα θα θελω κατι καλυτερο..
ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ ΜΑΓΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
τελικα βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα να κανω, σε σαιτ στο ιντερνετ. με τα ιδια πιατα. καθε πιατο θα παει περιπου 20 δολλαρια. δεν εινα ιασχημα
http://mikemx3000.tripod.com/id10.html
βεβαια δε σκαμπαζω απο αυτα...τα σολντερινγκ που εχει κανει δεν ειναι δυσκολα ε?
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δεν εχεις ακουστικο σετ?
εχω πιατινια και ταμπουρο. δε χρειαζομαι κατι αλλο. εχω οτι χρειαζομαι για λαιβ. για πρακτις ομως εχω ηλεκτρονικο. απλα σκεφτηκα να κανω μια φθηνη αναβαθμιση με αυτον τον τροπο και να εχω στο ηλεκτρονικο μου σετ το ακριβες στησιμο που θελω να εχωβ και σε λαιβ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
βασικα με καλυπτει για τωρα... απλα στο μελλον θα θελω να ηχογραφω με πολυ καλυτερη ποιοτητα σαν να ηχογραφεις με αληθινο λαμπατο μονο π δεν θα πριζω τα αρχιδια των γειτονων...
Axe-Fx
...when worms are granted wings, angels have to crawl...
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
δεν έχω παίξει ποτέ με σινγκλκόιλ.. :/
για πείτε.
παίζει να έχει βαβούρα σε βρώμικο δλδ?
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
ε αναλογα τι στυλ θελεις να παιζεις.. αν θες μεταλ ροκ φαση τοτε πας σε χαμπουργκερ και αν θες κατι πιο ελαφρυ φαση φανκ μπλουζ και αλλα π εχουν πιο καθαρο ηχο πας σε Single coil.. αλλα οχι με single coil δεν μπορεις να παιξεις μεταλ απλα δεν θα εχει τοσο βαρυ και καλο ηχο γενικα με πολυ gain.. πσ: εχω παιξει με μια σαν την δευτερη και γαμαει!
κορονερ πολλα τα λεφτα ρε φιλε.... παντως αυτο εχω δει και τα σπαει
korrupter. kammia apo tis dio. MHN pareis les paul studio. pes posa diatheteis na sou proteinomen. kai ti thes na paizeis ennoeitai.
γτ να μην παρει στουντιο?
Σωστά, γιατί να μην πάρει στούντιο; Η ΜΟΝΗ διαφορά της με την classic και την standard είναι απλά πως δεν της βάζουν neck και body binding, και το φινίρισμα είναι πιό απλό. Γι'αυτό ονομάζεται studio, τάχα επειδή οπτικά είναι απλή για studio use. Φυσικά το φινίρισμα αυτών που έστειλες είναι τρομερό, άρα βασικά μόνο για binding μιλάμε.
Οι P-90's (soapbars) της πρώτης δεν είναι ακριβώς single coils, είναι κάτι μεταξύ αυτών και των humbuckers. Εγώ θα σου πρότεινα αυτή με τους humbuckers χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους 490 και 498 που έχει τους έχω και γω στην custom μου, είναι καραγαμάτοι. Βγάζουν του κόσμου τη βρωμιά, και σπρώχνουν με ευκολία οποιονδήποτε ενισχυτή σε crunch, αλλά και τα καθαρά τους είναι κρύσταλλο - εξαρτάται σε τί ύψος θα τους ρυθμίσεις. Είναι και χωρίς καπάκι, άρα θα είναι ακόμα πιο hot. Κιθάρα με soapbars θα πάρεις μόνο αν είσαι άρρωστος και ήδη έχεις ξερωγω μια κιθάρα με EMGs, μια με singlecoils, και θέλεις περισσότερη ποικιλία.