θεριζει ο γαμημενος ρε πουστη γαμω τα τσερνομπιλ τους , 2 γνωστους εχω 30 χρονων ... ο ενας την γλιτωσε η αλλη τωρα παλευει... ουφφφφφφφφ
θεριζει ο γαμημενος ρε πουστη γαμω τα τσερνομπιλ τους , 2 γνωστους εχω 30 χρονων ... ο ενας την γλιτωσε η αλλη τωρα παλευει... ουφφφφφφφφ
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Έφαγα κατά τις 9-10 γαύρο τηγανητό και κατά τις 12 με πιάσανε αφόρητοι πόνοι στην κοιλιά. Από εκείνη την ώρα μου σκάνε σε κύματα, δηλαδή είμαι οκ επί 4-5 λεπτά και ξαφνικά σκάει απίθανος πόνος, φάση κλαίω και χτυπιέμαι, επί κάνα λεπτό και σταματάει πάλι για 4-5 λεπτά κ.ο.κ. Με έτρεξε και τουαλέτα 2 φορές και δεν ήταν ευχάριστη η φάση. Φαντάζομαι κάπως έτσι εναι η τροφική δηλητηρίαση? Τι μπορώ να κάνω? Αν βάλω δάχτυλο να ξεράσω θα βοηθήσει? Τις στιγμές που μου γαμάει μου'ρχετε να πάω στα επείγοντα, δεν παλεύεται. Χελπ.
Γενικά, νομίζω απλά υπομονή, εκτός αν επιμείνει για μέρες, αλλά μιλάμε για μερικές ώρες μόνο, ε? Πίνε κανά υγρό που και που, τα χρειάζεσαι.
Life begins at 45°.
στις δικές μου τροφικές δηλητηριάσεις έκανα εμετό (χωρίς δάχτυλο) και ήμουν οκ μετά, μπορεί σε σένα να εκδηλώνεται αλλιώς. αν δεν είναι τροφική δηλητηρίαση δοκίμασε λίγο γάλα για τον πόνο και πας γιατρό κάποια στιγμή μην είναι κανα έλκος (και δεν έχει σχέση με το ψαρι)
Vielen Dank für alles was mal war
Αν είναι, πάντως, τα γαλακτοκομικά δεν ενδείκνυνται.
Life begins at 45°.
Δε ρισκάρω να πιώ γάλα. Ήπια ένα χαμομήλι, θα πιώ άλλο ένα. Απ'τη στιγμή που πόσταρα μεγάλωσαν τα διαστήματα μεταξύ των πόνων, οπότε ίσως τσάμπα πανικοβλήθηκα.
Έλκος από το πουθενά δεν υπάρχει (εκτός αν είχε και από πριν πόνους).
Δηλητηρίαση λογικά, εννοείται εμετός (συνήθως έρχεται και μόνος - όπως και οι τσάρκες στην τουαλέτα).
Αν επιμείνει, που οκ πάνε ήδη 2 ώρες, πάρε στο κέντρο δηλητηριάσεων.
Ξέρασα λίγο, πίνω χαμομήλι, και κάνω υπομονή. Ευχαριστώ γκάης.
η πρωτη μου τροφικη δηλητηριαση στη Ριγα με κρεββάτωσε μια ολόκληρη μέρα και την επόμενη ήμουν σα κοτόπουλο, οπότε υπομονή
Vielen Dank für alles was mal war
σαν αρχοντας των ξερασματων εχω να σου πω το εξης.
πρωτον ακανεις αριστα μετο χαμομηλι. οχι τσαι, χαμομηλι. ειναι σουπερ για να σοθ φτιαξει το στομαχι. δευτερον πρεπει ολα τα χαλασμενα που εφαγες, να φυγουν. οποτε αν μπορεις βαλε και δαχτυλακι. και πηγαινε στην τουαλετα για το χοντρο.
επισης πινε πολυ χαμομηλισε φαση να φουσκωσεις. ετσι ωστε να βγει με εμτο πιο ευκολα και αυτο και οτι αλλη σαβουρα εχεις φαει. ξερω τι σου λεω
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Παίζει να είναι και γανστρεντερίτιδα. Όπως και να'χει, και τα 2 περνουν σύντομα, οπόταν καλή δύναμη
ua xe gamhuei sto xesimo re an htan gastrenteritida
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band