Να δούμε με το DT που θα φτάσουμε.
Spoiler
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Να χτυπήσουμε όλοι το φασιστοειδές, σιχαμένο δίποδο cybernaut, ΟΚ αλλά να το κάνουμε με βάση αυτά που γράφει.
Saloth Sar θα μπορούσες να είχες σταματήσει το σχόλιό σου στο "κάποιος πόσταρε ένα XT", τα υπόλοιπα το ίδιο σχέση με την πραγματικότητα είχαν.
Νομίζω ότι ήταν σαφές ποιο συγκεκριμένο σχόλιο του minmin (το οποίο ήταν τόσο χοντρό που όταν το διάβασα δεν πίστεψα ότι αναφερόταν στον cybernaut)
προκάλεσε αυτό το κακό θρεντ. Χοντρό επειδή το έκανε ο minmin συγκεκριμένα και όχι αν το κανε οποιοσδήποτε άλλος ERιτης.
Τώρα αφήστε τους να το προχωρήσουν μεταξύ τους αν θέλουν.
Εκτός αν απλά σκοπεύουμε να αναζοπυρώσουμε το φλέιμ που θέλουμε οπότε go crazy.
Φοιβο, ακομα και με τον εύκολο στοχο cybernaut οταν τα βαζεις, εισαι γελοιος, κοφτο επιτελους.
Τι να κόψω ρε Παύλο, σόρρυ κιόλας. Ο φίλος σου είναι παλαβός. Ξερνάμε ομαδικώς με αυτά που γράφει. Και προσπαθείς να τον υπερασπίσεις; Γιατί; Απορώ ειλικρινά.
Υπόψιν, εγώ κρίνω τον cybernaut ΜΟΝΟ απ'αυτά που έχει γράψει, ουδέποτε τον έχω γνωρίσει από κοντά ούτε έχω συζητήσει με διάφορα_άτομα_από_το_φόρουμ για τον cybernaut.
οπότε προβληματίσου γιατί άτομα που τον έχουν γνωρίσει, δεν σχολιάζουν με τον ίδιο τρόπο τις πραγματικά κουραστικές πίπες που ποστάρει στο πολίτιξ
(τις οποίες μουνάκια τις δέχομαι σε καθημερινή βάση, ε? Δεν αργεί το ξύλο που θα μας λυτρώσει όλους)
Παύλο, αλήθεια έχω προβληματιστεί παλιότερα, γι'αυτό και λέω ότι τον ανέχεστε, και αυτό είναι καλό και σας βγάζω το καπέλο ρε μαλάκες, διότι η εναλλακτική με τα μυαλά που κουβαλάει θα ήταν να κυκλοφορεί έξω με ένα μαχαίρι. Απλά το παρόν θρεντ επιβεβαιώνει αυτό που περιμένεις από έναν άνθρωπο που εκφράζει τέτοιες απόψεις: μηδενική ανοχή, μηδενικός σεβασμός στα προσωπικά προβλήματα του άλλου και ρητορική τύπου "θα μου κλάσεις τ'αρχίδια". Και αν σου φαίνεται γελοίο επειδή είμαι "ο Φοίβος, ο liberal φίλος σας από το internet που ποστάρει χωρίς άγχη από τη χώρα των μπάφων" που μπορώ και κάνω τέτοια σχόλια, ρώτα τον εαυτό σου όταν εσύ ο ίδιος (μη με βάζεις να ψάχνω) του είχες πει να σταματήσει να γράφει αηδίες στο politics.
Αναρωτιέμαι όμως Παύλο, που με λες γελοίο, αν δεν είναι λόγος οι πραγματικά κουραστικές πίπες που γράφει - και μάλλον αναπαράγει και IRL - για να του κόψεις τη καλημέρα, τοτε τι πρέπει να γίνει; Να σου σφάξει το παιδί σου; Αλήθεια, μερικές φορές δε σας καταλαβαίνω.
Ίδιο σαν το από πάνω σε μαύρο και μοτάρντ ήταν το κουκλί μου το τελευταίο. Αλλά δεν πιάνει μία μπροστά στο πρότελευταίο...
Έχει πέσει όργωμα.....Α, και με FMF ολόσωμη ε;
ρε φίλε συνεχίζεις τώρα μια κουβέντα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί, θες να μας πεις κάτι για σένα ίσως?
έχεις κάνει το αστείο περί σκουρόχρωμων και σφαξίματος σε 100 διαφορετκές παραλλαγές, γελάσαμε, ξεκαρδιστήκαμε, κατουρηθήκαμε φτάνει όμως
αν το λες σοβαρά, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, δεν αντιμετωπίζει έτσι τους ανθρώπους
το πιο πιθανό σενάριο είναι σε ένα τέτοιο σκηνικό που φαντασιώνεσαι συνέχεια, εσύ κι εγώ να τρέξουμε στη μαμά μας κλαίγοντας
και ο Άκης να προστατεύσει τον σκουρόχρωμο με τη ζωή του, την ώρα που θα του λέει "ο Πλεύρης τα χώνει ωραία στον Πάγκαλο σε κείνο το βιντεάκι ομως"
ας μιλήσουμε για αυτοκινηση και μηχανακια
περασαν αρκετές σελίδες για τον Godwin's law ή έχουμε ακόμα;
Vielen Dank für alles was mal war
Όχι, εγώ δε καταλαβαίνω γιατί πετάγεσαι σα πούτσα να υπερασπιστείς τον cybernaut και προσπαθείς να μεταφέρεις τη κουβέντα στο τι είναι ο καθένας που λέει ότι ο cybernaut είναι ένας κρετίνος, λες και παίζουμε το καθρεφτάκι εδώ μέσα.
Ειλικρινά, μου φαίνεται ΓΕΛΟΙΟ να υποστηρίζεις πχ πως ο cybernaut θα προστάτευε με τη ζωή του έναν εβραίο (1 παραλλαγή από τις 100). Αν εσύ πιστεύεις πως ποστάρει τα βιντεάκια με τον Πλεύρη λόγω αντι-παγκαλικού [sic] αισθήματος, τότε ειλικρινά είσαι στη κοσμάρα σου όσο και ο cybernaut.
Το να κάνεις επίθεση σε κάποιον που υπερασπίζεται τον παιδικό του κολλητό, είναι λίγο καριολίκι Φοιβόνι.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.