βρε α γαμησου.
μηπως;...οκ.
Καθονται 2 Ουκρανοι σε μια πλατεια και κουβεντιαζουν. ξαφνικα σκαει ενα κοπαδι Αυστραλές πιπίνες!
Γυρναει ο ενας Ουκρανος και λεει στον ετερο παμε να την πεσουμε στις γκομενες;
Μπα, απαντα ο αλλος, δεν εχω ορεξη, ειμαι και βρωμικος, εχω να κανω μπανιο 2 βδομαδες. Θα με αποφυγουν.
καλα, απαντα ο πρωτος. Εγω παω. Εχω κανει μπανιο.
Συμπερασμα;
Spoiler
1) e4, c5
2) Νf3
Η original εκτέλεσή του έχει να κάνει με βυζιά και ναρκωτικά. Σαν τον στάθη τοπες.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
SORRY! ετσι μου το πανε.
υγ. Σαν τον Σταθη με μακρυ μαλλι και μπλουζα ντιπ περπλ, ή σαν τον σταθη με κοντο μαλλι και μπλουζα ντιπ περπλ; Η αληθεια ειναι οτι και μενα ετσι με αντιμετωπιζουν οι κολλητοι οταν λεω να τους πω κανα ανεκδοτακι...Συντροφε Σταθη Κουραγιο! Θα παθουν ανοσια τελικα.
1) e4, c5
2) Νf3
Ε τώρα μου θύμησες ανεκδοτάρα:
Την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης ένας τύπος πάει σε ένα μπαρ να αγοράσει ποτό.
-Ένα Campari μου δίνετε;
-Να σου δώσουμε ρε φίλε, αλλά έχουμε ποτοαπαγόρευση και θα σε πάνε μέσα.
Αλλά κοίτα, θα στο βάλω σε μια σακούλα και θα σου βάλω και λίγο βούτυρο και όποιος σε ρωτά θα του λες ότι είναι βούτυρο.
Ηθικό δίδαγμα:
Spoiler
It's all based on fear....
Συγχαρητηρια! εισαι χειροτερος και απο μενα!
1) e4, c5
2) Νf3
Ήταν μια φορά μια κοπέλα και θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενου τις οι οποίοι τις είχανε τραπέζι . Δυστυχώς όμως το πρωί η κοπέλα είχε κατεβάσει κάνα δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές . Το βράδυ ήρθε και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της όταν ξαφνικά εκεί που μιλάγανε ακούγεται πςςςςςς?. π! Πω πω έγινα ρόμπα, σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει:
-Τζακ έλα εδώ τώρα.
Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. Πω πω ρε πούστη μου, σκέφτεται, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε. Αμέσως, αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα Πρρρρρ?.. πςςςς. Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει:
-Τζακ δεν σου είπα να έρθεις εδώ;
(στα αρχίδια του ο Τζακ, ούτε που κουνήθηκε από την θέση του).
Η κοπέλα την είχε καταβρεί. Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί, σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα Πρρρρρρ?.. πςπςπρρρρ? πφφφφφφφ. κλανιά 20δεπτερολέπτων μιλάμε κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι και τότε ο πατέρας:
-Τζακ τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει!
DEFEAT YOUR ENEMIES WITH SUCCESS!!
Zwei Dinge sind unendlich: Das Universum und die Menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
ππππππσσσσσ. παλιο.
1) e4, c5
2) Νf3
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μαγαζί και ψωνίζει διάφορα πράγματα.
Πάει στο ταμείο:
- Πόσο κάνουν;
- 105 ευρώ, εντάξει καν'το 100.
-
-
Spoiler
I'll bury you in your god's fucked garden
Ήταν ένας τύπος που έσπερνε κουκιά, τον βλέπει ένας άλλος και λέει:
- Τι κάνεις Γιάννη;
Spoiler
I'll bury you in your god's fucked garden
καλο κι αυτο!
μπαν σε στάθη,από τα ανέκδοτα.. πλίζ!
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?