Originally Posted by
Ethereal
αξιζει;225 το βρηκα.
Καλό μεν, μικρή οθόνη δε. Η οθόνη είναι 3.3" και, οκ ξέρω είναι υποκειμενικό, αλλά είναι μείον. Πήγαινε δες το απο κοντά. Κατα τη γνώμη μου 3.7" είναι το μινιμουμ αποδεκτό, αλλιώς γίνεται κουραστικό στο internet surfing. 4"-4.3" το ιδανικό, με τις 4" να έχει το καλύτερο form factor/ισορροπία και 4.3" το μαξιμουμ χωρίς να γίνει κουραστικό στο χέρι.
Κατα τ'άλλα, καλή κατασκευή, υλικά, καλή κάμερα, καλή οθόνη, γενικά οκ κινητάκι. Τσέκαρε και το Neo V στα 200€ που είναι με 3.7" οθόνη αλλά χειρότερο σε άλλους τομείς. Αν δώσεις και λίγα παραπάνω έχεις και επιλογές όπως Galaxy S, Nexus S, LG Optimus Black κτλ. Ίσως και Ν8 αν θες τόσο πολύ κάμερα όπως ο Μπέρνης.

Originally Posted by
BURNIN AMBITION
metaxeirismeno nokia n8. kaluterh kamera kai apo fwtografikes, gps usb on the go hdmi exodoa, xilia 2 kaloudia. vevaia exei symbian 3. to opoio egw to oustarw proswpika. alla an exeis sunhthisei android i iphone mporei na sou fanei kapws. egw to thewrw kai gamw, alla malakia pou stamataei i exelixi tou. tespa gia mena to n8 einai i kaluterh suskeui pou uparxei auth th stigmh. (alla gia mena einai polu shmantikh h kamera. alliws pas pairneis ena dipurhno, na zestainetai gia pshlou phdhma kai na sou spaei ta arxidia
Καλύτερη από φωτογραφική δεν είναι αλλά οκ είναι η καλύτερη κάμερα σε κινητό. Επίσης έχει εξέλιξη μέχρι το 2016 νομίζω; Κάπου εκεί, φαντάζομαι μέχρι τότε θα έχει ξανααλλάξει συσκευή, ενώ επίσης στο MWC στα τέλη του μήνα θα ανακοινωθεί πιθανότατα ο διάδοχος του N8.
A και κάντο update ρε κιοφτέ, από τις 7/2 είναι διαθέσιμη η Belle για ελληνικά Ν8, ακόμα στο symbian^3 είσαι;