how to make it in america λοιπόν.
Brooklyn niggas get crazy loot
That's cuz when it's beef they ain't scared to shoot
και αφού παίξατε logout
η μπάντα που o σαρκοζί αποκάλεσε "αλήτες που ντροπιάζουν τη γαλλία" οπότε μάλλον γαμάνε αν και δεν καταλαβαίνω χριστό.
Last edited by asimoulis; 11-02-2012 at 02:34.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Καλημέρα.
Αυτό ήταν ένα ενδιαφέρον album της χρονιάς που πέρασε:
Last edited by Purity; 11-02-2012 at 11:48.
Μπα? Λινκ απο wikipedia εσυ?
http://voices.yahoo.com/hip-hop-slan...g-1898018.html
Dope: This is something that is very well liked and appreciated. Rap artists are usually referred to as "Dope."
Λοιπον 'dope' οπως και "Ill" κλπ στην χιπχοπ σκηνη ειναι οροι που χρησιμοποιουνται για να δειξουν οτι κατι ειναι πολυ καλο, γαματο (σαν ρυμες,σαν παραγωγη,σαν flow,σαν ολοτητα). Το προβλημα δεν ειναι οτι το ξερετε - το ξερετε οι περισσοτεροι που γραφετε σε αυτο το θεμα- το θεμα ειναι οτι φερεστε μαλακισμενα τρολλαροντας για ασημαντα, στην προκειμενη, θεματα, οπως αν ειπα ντοπα,dope ή γαματο και δεν ασχολεισται με το θεμα που ειναι η χιπχοπ μουσικη.
Let The Freak Flag Fly!
ετσι ειναι ρε μαααααν
Οσοι απιστοι δεν προλαβαν να μετανοησουν για τις αμαρτιες τους τωρα ηρθε η ώρα
http://www.pitchfork.com/news/45423-...collaboration/
άσχετο με το θρεντ, αλλά I'll just leave this right here
για καγκουριές επιπέδου, πατήστε το σύνδεσμο στην υπογραφή του εστεμπάν
μπράβο ταγοριμ
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Τσεκ κ αυτους εδω , diy φαση κ φυσικα τσαμπα download
Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.
αυτό δεν έχει αναφερθεί ή δικιά μου στραβομάρα;
τους δύο πρώτους δεν τους ξέρω να πω την αμαρτία μου, αλλά έβαλα να το ακούσω για τις συμμετοχές του!Το Esc Key είναι ένα μουσικό project από τους Lexx και Rainman και τον DJ ALX, πρώην μέλος των Terror X Crew.
ε και τελικά είναι αρκετά όμορφο.X-Ray, Τάκι Τσαν, Kebzer, Εστερίνα, Φανταστικοί Ήχοι
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;