Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
Εμφαση στο σημειο που ανεφεραν ρητα οτι " ΕΑΑΚ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι γνωστοι υποστηρικτες της αποποινικοποιησης , και διοργανωνουν ναρκω-φεστιβαλ ".
Τι ανακρίβεια εντοπίζεται εδώ; Εγώ ο ίδιος έχω δει να γίνεται χρήση μπροστά στα μάτια μου και στα μάτια αρχι-στελεχών της ΕΑΑΚ που δεν έδειξαν να συγκινούνται. «Καλώς ήρθες στον οπορτουνισμό» έμοιαζαν να λένε.
Το οτι αρκετοι σε ΕΑΑΚ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι λιγο ή πολυ υπερ της αποποινικοποιησης/χρησης της κανναβης, ή εστω ουδέτεροι/δεν ειναι κατα, απεχει απο το οτι "οργανωνουν ναρκω-φεστιβαλ" βλεπε legalize it , ή για να δουμε την ακομα μεγαλυτερη συνομωσιοπαρανοια του ΚΚΕ οτι "εξυπηρετουν συμφεροντα γι'αυτο ειναι υπερ της αποποινικοποιησης" ...

Στους ΚΝιτες εκτος απο την ηλιθιοτητα μου τη σπαει και τα ψεμματα/μισες αληθειες που λενε.

Περα απο αυτο, ρε παιδια και εγω δεν ειμαι κανας κολλημενος υπερμαχος της αποποινικοποιησης ουτε θεωρω οτι ειναι πανακεια και θα λυσει οτι προβλημα σχετικο με ουσιες υπαρχει - χρειαζονται πολυ περισσοτερο απο απλα ευνοικη νομοθεσια- , αλλα το οτι καποιος κανει χρηση μιας ουσιας να συνεπαγεται πιθανο διαπομπευση του,τρεχαμα στα δικαστηρια,κινδυνο φυλακισης,κοινωνικη περιθωριοποιηση ειναι δυνατον να το επικροτει αυτο κανεις πλεον σημερα?

Saloth sar, να μην αρχισω τα κατεβατα για καλλιτεχνες/επιστημονες που καταφεραν παρα πολλα στη ζωη τους και ειχαν κανει χρηση οχι μονο χορτου αλλα και ελεςντι κλπ? Εχει νοημα? You can do better than that ...