Page 25 of 45 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 670

Thread: Περί ναρκωτικών και νομοθεσίας

Junior Member NukaPunk's Avatar

η ελληνικη πραγματικοτητα με την αποποινικοποιηση θα εδειχνε τον καλο της εαυτο πιστεύω,
    αυτο που θελουν ολοι οι ελληνες, αν και θα επερνε χρονια, και τα πολιτικα παιχνιδια ίσως αν παραμέριζαν και συμφωνουσαν
    στο ότι είναι 300 και μισητοι απο τον κοσμακη, για τα τοσα που έχουν περάσει τη χώρα μας. Υποτίθεται πως οι βουλευτές
    είναι οι 'μορφομένοι της υπόθεσης. δεν μπορούν να αποφασίζουν αρνητικά τη στιγμή που ένα τεράστιο ποσοστό των ελλήνων
    -που επίσης έχει σπουδάσει ή και ταξιδέψει στο εξωτερικό και- ξέρει για τον εαυτό του αρκετά καλα τα υπέρ και τα κατά της χρήσης,
    κυρίως της Κάνναβης.. πολλοι θα πουν ότι είναι αρνητικοί γιατι δεν βρίκαν κάπου να βγάλουν τον δυσκολευόμενο εαυτό τους
    όταν δεν έβρισκαν την προσοχή που περίμεναν σε κύκλους χρήσης κυρίως κάνναβης. *κυρίως φοιτητές .. άλλα η ελλάδα
    πέρα απο τη μερίδα των κάποτε φοιτητών ή και ελλήνων μεταναστών, υπάρχουν και άλλες ομάδες ανθρώπων , και ειδικά καλλιτεχνών
    που γνωρίζουν περισότερα για το βότανο αυτο άλλα και τα ναρκωτικά γενικότερα...

ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ

Οι ηλίθιοι ζητούν μόνιμη συσπείρωση για να συνεχίζουν την καταστροφή τους, ενώ αδιαφορούν στο μέγιστο
    πως όλοι αυτοί που τους ψηφίζουν τους καταψηφίζουν για όλα τα εγκλήματα μην πώ πολέμου και γίνω γραφικός,
    είναι απλοί ανθρώποι που θέλουν να μοιραστούν την ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΘΑΡΗ χρήση που παρέχουν τα coffee shops
    και όχι να μπλεχτούν στην πολιτική σκοπιμότητα..ειδικά στην Ελλάδα χώρα του φωτός κι της φιλοξενείας
    (και το λέω αυτο για τον τουρισμό κλπ)
    κάτι σημένει κι αυτή βέβαια ..η πολιτική.., κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, για να ασχολούνται τόσοι ανθρώποι
    με αυτήν, αλλα ο άνθρωπος βαδίζει σκαλιά, δεν είναι κουρντιστίρι..
    Σίγουρα θα πάρει καιρό για πολλά φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας να ισσοροπίσουν αλλα υπάρχουν και τρόποι
    ..κυριε Σαμαρα και Καρατζαφυρερ..
    Το ίδιο και με τα δάνεια.. τα δάνεια πάρθηκαν για το λαό της Ελλάδος ή για την κρατική μηχανή ??? που λίγα,
    μην πώ πολύ λιγότερα απο τα αναμενόμενα και ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ απο τον κόσμο έχει καταφέρει να εδραιώσει..
    Κατεμέ θάπρεπε ένα κομάτι απο τα δάνεια να δωθεί για ελάφρυνση της δυσκολίας του κοσμάκη, ναί χρήματα στην αγορά,
    σωστές επενδύσεις χωρίς τρομοκρατία ότι θα μείνεις χωρίς ρεύμα στο κρύο. Η μερκελ κλπ, είναι φιγούρες 4ετίας ίσως
    και λίγο παραπάνω, ποιος ξέρει, αλλά το κρυό δεν δικαιολογείται απο την ανιδιοτέλεια των 300.
    Τέρμα στα στερεότυπα δεν είναι εύκολο να δωθεί, καθως ο καθένας έχει το ρόλο του τελικά μάλλον, αλλα δν μπορω να βλέπω
    ότι ας πούμε ένας βουλευτής είναι πρότυπο προς αποδοχή απο τον κύκλο της παιδείας. Σίγουρα απαιτείται ο κάποιος σεβασμός
    εφόσον είναι ψηφισμένος απο εμάς τους ιδίους, όσους απο μάς ψηφίζουν δλδ.. άλλα όχι ότι είναι και το κέντρο του κόσμου..
    ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ..

δεν χρειάζεται την βολεμένη σας θέση.. εσείς δεν είστε έλληνες, ούτε αρχαίοι ούτε μεταμοντέρνοι.. ενα τίποτα΄
    .. λέτε οτι κρατάτε ζωντανό ένα σύστημα που το χετε καταστρέψει απο τον προηγούμενο αιώνα..
    και είστε περίφανοι γιαυτο κιόλας..

IGNORE THE MACHINE ( για τον κοινωνικό ρατσισμό που βρίσκει τη γωνιά του στις καφετέριες με 2 πακέτα τσιγαρα
    και ηλίθια αστεία) προς αυτόυς (χρήστγες κάναβης, δυστυχώς αρκετά κλωτσοχτυπημένους απο τα προηγούμενα χρόνια)
    που θέλουν σεβασμό σε αυτό που ονομάζουν ηρεμία τους, η άν δεν το παρατραβάω και μελαγχολία τους...

απλα κύριε... βουλεύτόπουλε, γιατι σε λίγο το βουλευτής θα γίενι και κατάληξη επιθέτου όπως το ..άκης, ..άδης κλπ..
    αρκετά με την παροχή των γνώσεων σας με κοινό γνώμονα την καταστολή εντός της κοινωνίας των ελευθέρων ελλήνων
    που τόσο μα τόσο έχετε απελπίσει, ζητάτε το καλύτερο πρόσωπο και΄πολλοί απο μάς κάνουμε το κάθε τι, άλλοι απλα απιβδήσαμε
    , αλλα γιαυτούς τους χαρακτηρισμού και μόνο καιρός να μας δώσετε την ευκαιρία να λύσουμε τα προβλήματα μας μόνοι μας,
    να μάθουμε απο τα λάθη μας, αλλα απο ΚΑΘΑΡΑ λαθη, όχι ντοπαρισμένες και κατουριμένες φούντες του κάθε ..κάθε..
    κάθε προς κρέμασμα απο την κοινή λογική...
    και πολλά άλλα που μου λέει ο μυαλό μου να μην σκεφτώ γιατί είναι κρίμα..
    Cöööö éè éè éè 4ç°

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member freak brother's Avatar

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΣ ΠΙΝΚΑΡΕΙ.

το avatar βρωμαει μενιου παντως.
    Last edited by freak brother; 20-01-2012 at 14:33.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Junior Member NukaPunk's Avatar

ok .. επειδη το πραγμα πηγενει απο κει απο μονο του για να την κανα
    αυτο που θελω να πω ειναι οτι χρειαζονται COFFEE SHOPS
    και βαζω τελεια σε αυτο

Let me say, at the risk of seeming ridiculous, that the true revolutionary is guided by great feelings of love." -Che Guevara.
    Last edited by NukaPunk; 20-01-2012 at 14:57.
    Cöööö éè éè éè 4ç°

The Patient H.'s Avatar

Εγώ ποντάρω σε ΒυντραΟμπαμα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Πινκ στον 'τηςπαναγιαςταματια'

Διαβαζα σημερα το φυλλαδιο της ΚΝΕ/ΠΚΣ/ΜΑΣ της σχολης μου περι 'ναρκωτικων'.

Εμφαση στο σημειο που ανεφεραν ρητα οτι " ΕΑΑΚ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι γνωστοι υποστηρικτες της αποποινικοποιησης , και διοργανωνουν ναρκω-φεστιβαλ ".

PS. H. , κρετινε, εγω οτι εχω πει και οτι εχω να πω το λεω ως Vidna ..
    Last edited by VidnaObmana; 02-02-2012 at 18:40.
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member rottenside's Avatar

οτι ετοιμαζομουν να την ποσταρω αυτη. μπονους στην αφισα : χρειαζεσαι δωρεαν λοβοτομη? γινε κνιτης.
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

Otaku

Πρεπει να αποποινηκοποιηθει η Mary Jane, δεν τιθεται θεμα. Εκτος απο το οτι κυκλοφορουν πολυ πιο βλαβερες ουσιες απο αυτην στην αγορα, (βλ. μπομπες, σκατοτσιγαρα etc) αν γινει νομιμη θα μπορει οποιος ενδιαφερεται να παρει να παιρνει "καθαρη" και οχι ο,τι σκατοπραμα του πλασσαρει ο καθε βλαμμενος.
    just my two cents.

Senior Member Shirime's Avatar

Mary Jane? Στην... νταφού αναφέρεσαι; Την γκάντζα; Τα "ΡΟ" του έρωτα; Το τσιγαριλίκι βρε αδερφέ;

Otaku

ε ρε πλακες!

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Εμφαση στο σημειο που ανεφεραν ρητα οτι " ΕΑΑΚ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι γνωστοι υποστηρικτες της αποποινικοποιησης , και διοργανωνουν ναρκω-φεστιβαλ ".
    Τι ανακρίβεια εντοπίζεται εδώ; Εγώ ο ίδιος έχω δει να γίνεται χρήση μπροστά στα μάτια μου και στα μάτια αρχι-στελεχών της ΕΑΑΚ που δεν έδειξαν να συγκινούνται. «Καλώς ήρθες στον οπορτουνισμό» έμοιαζαν να λένε.
    Last edited by ikonoklast; 02-02-2012 at 19:33.

Δράκος ikonoklast's Avatar

saloth sar, υπάρχει μια υπόνοια στο ποστ σου για τους σ/φους τίτο και κάστρο;

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Τι ανακρίβεια εντοπίζεται εδώ; Εγώ ο ίδιος έχω δει να γίνεται χρήση μπροστά στα μάτια μου και στα μάτια αρχι-στελεχών της ΕΑΑΚ που δεν έδειξαν να συγκινούνται. «Καλώς ήρθες στον οπορτουνισμό» έμοιαζαν να λένε.
    Το οτι αρκετοι σε ΕΑΑΚ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι λιγο ή πολυ υπερ της αποποινικοποιησης/χρησης της κανναβης, ή εστω ουδέτεροι/δεν ειναι κατα, απεχει απο το οτι "οργανωνουν ναρκω-φεστιβαλ" βλεπε legalize it , ή για να δουμε την ακομα μεγαλυτερη συνομωσιοπαρανοια του ΚΚΕ οτι "εξυπηρετουν συμφεροντα γι'αυτο ειναι υπερ της αποποινικοποιησης" ...

Στους ΚΝιτες εκτος απο την ηλιθιοτητα μου τη σπαει και τα ψεμματα/μισες αληθειες που λενε.

Περα απο αυτο, ρε παιδια και εγω δεν ειμαι κανας κολλημενος υπερμαχος της αποποινικοποιησης ουτε θεωρω οτι ειναι πανακεια και θα λυσει οτι προβλημα σχετικο με ουσιες υπαρχει - χρειαζονται πολυ περισσοτερο απο απλα ευνοικη νομοθεσια- , αλλα το οτι καποιος κανει χρηση μιας ουσιας να συνεπαγεται πιθανο διαπομπευση του,τρεχαμα στα δικαστηρια,κινδυνο φυλακισης,κοινωνικη περιθωριοποιηση ειναι δυνατον να το επικροτει αυτο κανεις πλεον σημερα?

Saloth sar, να μην αρχισω τα κατεβατα για καλλιτεχνες/επιστημονες που καταφεραν παρα πολλα στη ζωη τους και ειχαν κανει χρηση οχι μονο χορτου αλλα και ελεςντι κλπ? Εχει νοημα? You can do better than that ...
    Let The Freak Flag Fly!

τσο + λο = που + ξυ marsi's Avatar

"απολυτη ελευθερια και τον σοσιαλισμο"

μην τα μπερδευεις...
    from godspeed you! black emperor to last days of humanity

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Saloth sar, να μην αρχισω τα κατεβατα για καλλιτεχνες/επιστημονες που καταφεραν παρα πολλα στη ζωη τους και ειχαν κανει χρηση οχι μονο χορτου αλλα και ελεςντι κλπ? Εχει νοημα?
    Δεν τους ειδα τους εν λογω "καλλιτεχνες/επιστημονες" να ριχνουν τον καπιταλισμο και να οδηγουν χωρες στην απολυτη ελευθερια και τον σοσιαλισμο.
    Το να ανακαλυπτεις την ελικοειδη δομη του DNA μετραει ή μπα ξερω γω?

Εχει πλακα η προσπαθεια σου να μηδενισεις παντως ...

Οπως και να χει ομως ... χωρα απολυτης ελευθεριας και σοσιαλισμου? Καταρριψη του Καπιταλισμου? Χμμμ ... ολοκληρωτικος κρατισμος... κρατικος καπιταλισμος.... Let's think again ...

Με αλλα λογια μιλας για τη συνεισφορα και τα ... κατορθωματα αμφιλεγομενων προσωπικοτητων και απορριπτεις συνεισφορα και κατορθωματα στον τομεα της τεχνης και της επιστημης (οπου,ειδικα στην επιστημη, ειναι λιγοτερο αμφιλογεμονη η συνεισφορα καποιου)...
    Last edited by VidnaObmana; 02-02-2012 at 19:53.
    Let The Freak Flag Fly!