Page 238 of 539 FirstFirst ... 138188228236237238239240248288338 ... LastLast
Results 3,556 to 3,570 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

nihil pop metamelia3's Avatar

και τι εκανες γι'αυτο;
    this is radio freedom.

Senior Member rottenside's Avatar

Quote Originally Posted by Aleister View Post
    απο τη στιγμη που καθεσαι στο σπιτακι σου, με τα καλοριφερ ενω εξω υπαρχει κοσμος που ΠΑΓΩΝΕΙ, και κραζεις εναν ινδο spiritualist στο ιντερνετ εισαι και μεγαλοαστος μη σου πω
    αυτη η μαλακια με τους αστεγους στα ιντερνετς εχει παραγινει. μαλακες αμα δεν μπορειτε να κανετε κατι γι αυτους βουλωστε το. το να το παιζετε αλληλεγγυη στο ιντερνετ κ να κανετε οτι δεν τους βλεπετε στο δρομο ειναι τραγικο απλα.
    Οπου με θελουνε φυτο, εγω θα κανω σαματα.

nihil pop metamelia3's Avatar

πρωτα μου πηραν την υγεια. μετα μου πηραν το πετρελαιο. μετα την τροφη. μετα το σπιτι. αλλα κρατησα το λαπτοπ μου και την συνδεση στο ιντερνετ.
    this is radio freedom.

Otaku

Quote Originally Posted by rottenside View Post
    αυτη η μαλακια με τους αστεγους στα ιντερνετς εχει παραγινει. μαλακες αμα δεν μπορειτε να κανετε κατι γι αυτους βουλωστε το. το να το παιζετε αλληλεγγυη στο ιντερνετ κ να κανετε οτι δεν τους βλεπετε στο δρομο ειναι τραγικο απλα.
    δεν το πιασα αυτο. που ξερεις εσυ τι εχω και τι δεν εχω κανει γι'αυτους? πες οτι αρπαζεσαι γιατι οι αστεγοι "παραειναι μπαναλ, και κλισε" για το μυστικο σου φορουμ που γραφετε εσυ και αλλοι 45 αριστοπεριεργοι και ασε τις κατηγοριες περι αλληλεγγυης στο ιντερνετ

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γιατί εσύ που ξέρεις τι έχει κάνει ο σύντροφος, εγώ άμα θες σου λέω ότι τελευταία φορά που τον είδα προσπαθούσε να μοιάζει με άστεγο.

Senior Member 00i00's Avatar

πολυ καλα τα λεει ο βυντρας...

λοιπον υπαρχει ενα μαγικο φυτο που φυτρωνει στις οχθες ενος παραποταμου του Ορινοκου, το Yamabuyalamarinoyahveh
    με την καταλληλη προετοιμασια του σωματος, δηλαδη βουτηγμα παπαριων στο χαμομηλι και τελετουργικο βαψιμο κωλομεριων κανει θαυματα
    μετα απο το τριπ σου επιστρεφουν το χαρατσι

επισης οσοι δεν εχετε λεφτα για πετρελαιο υπαρχει και η γιογκα, η ψιλοαγνωστη σταση Bodhaniya η οποια δεν ειναι αλλη απο την σταση του λωτου απλα με την προσθηκη ενος κολοκυθακιου εις τον αφεδρωνα προσφερει ζεστασια και ξεγνοιασια

εαν ειστε αλλεργικοι στα ζαρζαβατια μπορειτε να γδυθειτε, να πασαλειφτειτε με Βιξ και να αναπνεετε απο τα αυτια

Quote Originally Posted by Aleister View Post
    Quote Originally Posted by rottenside View Post
    δεν το πιασα αυτο. που ξερεις εσυ τι εχω και τι δεν εχω κανει γι'αυτους? πες οτι αρπαζεσαι γιατι οι αστεγοι "παραειναι μπαναλ, και κλισε" για το μυστικο σου φορουμ που γραφετε εσυ και αλλοι 45 αριστοπεριεργοι και ασε τις κατηγοριες περι αλληλεγγυης στο ιντερνετ
    αρπαζομαι γιατι ειναι ακυρες οι ενοχικες μαλακιες περι "εσυ καθεσαι στη ζεστη ενω εξω ο αστεγος κρυωνει" σαν επιχειρημα. εσυ που τα λες αυτα (κ οπως ειπες δεν ξερω τι εχεις κανει γι αυτους στην πραξη) δεν εισαι καπου ζεστα ( σιγουρα πιο ζεστα απο εξω) πληκτρολογωντας την αλληλεγγυη σου ή κανω λαθος?

Otaku

εγω ομως φιλε δεν βγηκα να χρησιμοποιησω κλιμακα ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟΥ για να υποστηριξω τη θεση μου για τον (λολ) κρισναμουτι, ουτε χρησιμοποησα τα παραπανω για επιχειρημα. και αρχιδια ζεστη εχει εδω που ειμαι το χω δαγκωσει κανονικοτατα!!!

ναι ρε φιλε αλλα παραδεξου πως αμα δεν κρυβεις πισω απο τον καναπε σου 4 αστεγους ή αν αυτη τη στιγμη δεν ποσταρεις απο κανα παγκακι για συμπαρασταση το ενοχικο επιχειρημα σου ειναι ακυρο. κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα.

Otaku

μου αρεσει αυτη η λογικη του απο το ενα ακρο στο αλλο, εχεις και αλλα τετοια παραδειγματα?

ναι κ μενα μου αρεσει η λογικη μου. παραδειγματα οχι δεν εχω αλλα. οτι ειχα να πω το ειπα.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    πολυ καλα τα λεει ο βυντρας...

λοιπον υπαρχει ενα μαγικο φυτο που φυτρωνει στις οχθες ενος παραποταμου του Ορινοκου, το Yamabuyalamarinoyahveh
    με την καταλληλη προετοιμασια του σωματος, δηλαδη βουτηγμα παπαριων στο χαμομηλι και τελετουργικο βαψιμο κωλομεριων κανει θαυματα
    μετα απο το τριπ σου επιστρεφουν το χαρατσι

επισης οσοι δεν εχετε λεφτα για πετρελαιο υπαρχει και η γιογκα, η ψιλοαγνωστη σταση Bodhaniya η οποια δεν ειναι αλλη απο την σταση του λωτου απλα με την προσθηκη ενος κολοκυθακιου εις τον αφεδρωνα προσφερει ζεστασια και ξεγνοιασια

εαν ειστε αλλεργικοι στα ζαρζαβατια μπορειτε να γδυθειτε, να πασαλειφτειτε με Βιξ και να αναπνεετε απο τα αυτια
    Και ολα αυτα τα .... συμπερασματα προκυπτουν απο αυτο :

Spoiler

We are seeing how very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness. A crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions, and considering what the world is now with all the misery, conflict, destructive brutality, aggression, and so on, man is still as he was, is still brutal, violent, aggre
    aggressive, acquisitive, competitive, and he has built a society along these lines.

Μπραβο 00, πολυ παραγωγικες σκεψεις κανεις ...

Οταν κατεβειτε απο το αλογο σας, βγαλτε και τις παρωπιδες (οχι μονο απο το αλογο, απο τα μουτρα σας)
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member Shirime's Avatar

“The Warrior of Light holds the sword, deciding what to do and not do in any circumstances. There are moments when life leads to a crisis and we are forced to divorce ourselves from things we have always loved... Life always waits for some crisis to occur before revealing itself at its most brilliant.” -Paulo Coelho

Senior Member 00i00's Avatar

βυντρα ασε τους ινδους με τις απαστραπτουσες οδοντοστοιχιες...
    και με αυτα γινετε η δουλεια

αμα πας πρωτη σειρα σε δινουν μπιτονακι δωρο

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Πολυ πνευματωδες.
    Let The Freak Flag Fly!