Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Απαξίωση Τελικά.

Senior Member

Πάνκη, δεν ξέρω τι σημαίνει το πολύ πιο ψαγμένοι που λες, εμένα μου φαίνεται ότι διάβασαν τον μισό ζαρατούστρα, αγάπησαν τον ντάρμπη, ζήλεψαν και κάναν ντανταιστή και έγιναν περίπου μηδενιστές. αλλά, εν τέλει, δεν με νοιάζει πόσο ψαγμένοι είναι, αυτό που βλέπω είναι ότι και στο μηδενισμό τους είναι ανακόλουθοι (και καλά κάνουν, τους ταιριάζει) όπως και στα πάντα. και είναι έτσι γιατί δεν θέλουν καμιά ευθύνη, ούτε από τους άλλους ούτε από τον εαυτό τους. αυτό είναι στερεοτυπική πάνκικη συμπεριφορά. το ειρωνικό είναι ότι κηρύσσουν το πόσο δεν αλλάζουν κ.λπ., κράζουν ως ανακόλουθους αυτούς που άλλαξαν και αγνοούν ότι και οι ίδιοι άλλαζαν μέσα στο χρόνο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. μεγάλη ειρωνία. τα πρώτα τους χρόνια π.χ. έλεγαν ότι γουστάρουν τους minor threat, μετά άρχισαν μπάντες να αυτοχαρακτηρίζονται staight edge, άλλαξαν άποψη για τους m.t. και άρχισαν να κράζουν τον μακάη. και ενώ ξέρουν (λέω εγώ) ότι προφανώς δεν ευθύνεται ο μακάη που κάτι το οποίο έγραψε μιλώντας για τον εαυτό έγινε μόδα και έφερε βία από αυτούς που το υιοθέτησαν και του έβαλαν κανόνες, την έπεσαν σ' αυτόν γιατί είναι πάνκηδες και κάνουν σαματά. αυτό ξέρουν να κάνουν αυτό κάνουν. λένε ότι ο μακάη και ο ρόλλινς ήταν βίαιοι. ο μακάη δεν το αρνήθηκε ποτέ, απλώς συνειδητοποίησε ότι ήταν ηλίθιο και άλλαξε, αυτό το αγνοούν; εγώ λέω πώς όχι. επίσης λένε ότι δεν είχαν βία σε συναυλίες τους αλλά γύρω στο 90 άλλα έλεγαν και έκαναν σαν κλαμένες θίτσες που τόσο τους ενοχλεί στον μακάη

There's a lot of skinheads around here, and you just did this anti-nazi thing on the "Discontent" single?

J: "Discontent" we got some praises for from different people, and we got some flack. They said we were painting by the numbers and being anti-racist and "how boring, why are they saying this now, here's a band that used to play rock n'roll, now they're stooping down to this level." And Tom said "I wish those people have been there a couple of years ago, when that was background music to people carrying the dead out of our shows." People were actually getting stabbed at our shows. And then MRR thinks we're nazis too, who has accused us of that in the past, which is the most absurd fuckin' thing I've ever heard in my life. We were just gonna say once and for all - we're NOT fuckin' nazis! A skinhead nowadays is a wide term, you're either the most evil person in the world, or the moust rightious, love filled person. There's two different kinds of skinheads, there's anti-racist and nazi skinheads. Since they both look exactly the same it's hard to pick 'em out, you got to talk to them and watch what they do when a minority walks by and how they look at them. I don't really give two shits about either group 'cos I'm not involved myself, it's just kind of old and that skinhead shit has been going on since the 60's.
    και κάνουν έναν σωρό γενικεύσεις για το ποιος ακούει φουγκάζει και τι ακροατές ήθελε πάντα ο μακάη. λες και εσύ πχ ή ο κωστάκης που ακούτε ποίζον αιντία δεν είστε οι μέσοι εναλλακτικοί τύποι της πόλης ή ο μαλάκας των π.ι. που άκουγε μάλλερ και μότσαρτ είναι ο στάνταρ ακαδημαϊκός μπούλης που συχνάζει στα μέγαρα. οι πόιζον αιντία αντιπαθούν τον μακάη γιατί δεν είναι σαν αυτούς και σε προσωπικό επίπεδο προφανώς θα γελούσε μαζί τους, είναι παιδάκια που πληγώθηκαν που τους αντιπάθησε ο θεός των εναλλακτικών και είπαν να τον ταράξουν. είναι εν τέλει αυτό που απεχθάνονται, και ευτυχώς γι αυτούς που δεν είναι ούτε καν στον μηδενισμό τους αφοσιωμένοι γιατί θα είχαν ψοφήσει όλοι.

Anti-Hero Reject's Avatar

Τελευταία παράγραφος, ούτε καν όμως.
    Παιδάκι μάλλον ήταν ο McKaye μπροστά τους.

Τέλος πάντων, εν κατακλείδι, εκτιμώ και σέβομαι πολύ περισσότερο μπάντες όπως οι Heresy, Ripcord, Stupids, Oi Polloi γιατί και η πορεία των μελών τους ήταν σταθερή, για τις απόψεις τους, και γιατί δεν έβγαλαν ποτέ έναν McKaye (ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα). Ψιλά γράμματα βεβαίως αυτά, μιάς και δεν θα γυριστεί ποτέ ένα ντοκυμαντέρ με τίτλο "UKHC" (το οποίο θα αποθεωθεί από τους indie κυκλους όπως το Αmerican Hardcore), δεν πρόκεται ποτέ το vice, το mic, και κανένα τέτοιο site να τους προβάλλει και να τους κάνει trend, και μιά ζωή ο McKaye θα είναι το coοl γαμάτο τυπάκι με το ηλίθιο καπελάκι, που πρέπει όλοι να σέβονται. Και το τραγικότερο όλων ήταν πως η Αμερική έβγαλε ΠΟΛΥ καλύτερες μπάντες μουσικά και στιχουργικά από τους Minor Threat. Αλλά είπαμε... "indie" πατέρας. Που ουσιαστικά δεν έκανε καμία πρωτοτυπία, πήρε τις ιδέες των Crass (τους οποίους και γνώρισε στην Αγγλία το 1982) και τις μεταμορφωσε σε μία ανεξάρτητη-μεν-αλλά-και-safe ιστορία.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

το σφινοτουβλάκι ρε μλκς

για το οντοπικ, queensryche. όλους τους άλλους τους αγαπάω

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ CRASS
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

ΟΥΟΥΟΥ ΡΕ ΚΟΥΡΕΛΑ

nihil pop metamelia3's Avatar

αφηστε τους φουγκαζι ησυχους.
    this is radio freedom.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Reject φαντάζομαι δεν εννοείς περιπτώσεις απλά "παλιά μ'αρέσαν οι Helloween, τώρα τους βαριέμαι", αλλά περιπτώσεις που μας ξενέρωσαν λόγω attitude/συμπεριφοράς. Έτσι λοιπόν:

Madball: Ήμουν σ'εκείνο το "τελευταίο ever" live στο Αν το 2001-02 δε θυμάμαι ακριβώς, και είχα ψιλοσυγκινηθεί με όλα αυτά τα "for the first and last time", "this is your last chance to dance" κλπ, και ενάμιση χρόνο μετά τη διάλυση δώστου reunion σα να μην τρέχει τίποτα. Ε αγαμήσου ρε μαν.

Danzig: Όταν ήμουν μικρός τον θεωρούσα υπόδειγμα ανοιχτόμυαλου μουσικού με σωστό attitude. Ψάχνοντας λίγο κατάλαβα πως απλά ο τύπος είναι μέγιστος παπάρας και πιο ροκστάρ δεν πάει. Όσο κι αν λατρεύω τους δίσκους του, όσο κι αν νίκησε ο φανμπόης και κωλογούσταρα στο λάιβ το 2006, ε ο τύπος δε σ'αφήνει ν'αγιάσεις. Μαλάκας απ'τους λίγους.

SunnO))): Ήμουν απ'αυτούς που εντυπωσιάστηκαν όταν έσκασαν μύτη οι σανό, αναγνωρίζω τη μεγάλη προσφορά τους στο σκληρό ήχο τα τελευταία 12-13 χρόνια, αλλά οι τύποι μετά το black two είναι μια μηχανή underground μάρκετινγκ με πανάκριβα λίμιτεντ και "σας κοροϊδεύω αυ'υψηλού" attitude.

Και φυσικά πάνω απ'όλα, από τότε που η Rebecca Linares φούσκωσε τα βυζιά της δεν μπορούμε να φχαριστηθούμε μαλακία όπως παλιά. Σκατά στις σιλικόνες.

ποιό black two;

Senior Member freak brother's Avatar

λαικ για τις σιλικονες , αν και δεν ξερω για ποια λες.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

σόρι, Black One
    με μπερδεύουν αυτά τα παοκτσήδικα

Επίσης συμφωνώ εν μέρει για τους Sunn, έμπορες μέγιστοι (αν και τελευταία έχουν κόψει τα Πολλά αίσχη), και το monoliths&dimensions ψιλοπαπαριά, αλλά θα το έλεγες απαξίωση;

νομίζω το θρεδ αναφέρεται σε συνολική απαξίωση, να εγκαταλείπεις πλήρως το συγκρότημα. όχι πως έχει πελώρια σημασία βεβαίως το τι λέει το θρεντ ακριβώς, κουβέντα κάνουμε

με αυτά ήθελα να πω πως άκουγα προχτές το "Cry for the Weeper" από το Black One και ούρλιαζα, ο τερματισμός των ροκς/πανκς/χεβιμέταλς είναι επίσημος

δεν λέω καν για το

Sunn O))) Meets Nurse With Wound - The Iron Soul Of Nothing

από τα ισχυρότερα πράγματα που έχω ακούσει στη ζωή μου

δεν απαξιώνωμε σανούς λοιπόν, τουλάχιστον εγώ

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    και το monoliths&dimensions ψιλοπαπαριά
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

σου άρεσε;

θέλω να πω, το βάζεις δίπλα στα άσπρα/μαυρα/00/πτησεις των βηχηθμών;

Δεν την αντιλαμβάνομαι έτσι την "απαξίωση", θεωρώ λάθος λογική το να πετάξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να μην ξαναγγίξεις το παρελθόν ενός συγκροτήματος επειδή σε ξενέρωσε το παρόν. Τις περισσότερες από τις ηχογραφήσεις των Σανών μέχρι το Μαύρο Ένα τις έχω ακόμα ψηλά, ειδικά το Πρώτο Λευκό. Ειδικά αυτό.

Απλά μετά από ένα σημείο με έχουν ξενερώσει και δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω. Δηλαδή μετά το 2005 έχουμε:
    Spoiler
    Candlewolff Ov Thee Golden Chalice
    (LP) Not On Label 2005

Sunn O))) & Boris (3) - Altar ◄ (17 versions)
    Southern Lord 2006

White Box 2
    (5xLP + CD) Southern Lord, aRCHIVE 2006

White
    (3xLP, Album, Whi + LP, Album, Pic + Box, Ltd) Southern Lord 2006

La Mort Noir Dans Esch / Alzette
    (CD, Ltd) Southern Lord 2006

Sunn O))) / Earth (2) - Angel Coma (LP, Ltd, Gol)
    Southern Lord 2006

Oracle
    ◄ (9 versions) Southern Lord 2007

Dømkirke
    ◄ (5 versions) Southern Lord 2008

Monoliths & Dimensions
    ◄ (5 versions) Southern Lord, Southern Lord 2009

(初心) GrimmRobes Live 101008
    ◄ (2 versions) Southern Lord 2009

Live At Primavera Sound Festival 2009 On WFMU
    (4xFile, MP3, 256) Free Music Archive 2009

Sunn O))) & Pan Sonic / Alan Vega / Stephen Burroughs* - Che ◄ (3 versions)
    Blast First Petite 2009

Agharti Live 09-10
    ◄ (3 versions) Southern Lord 2011

Sunn O))) Meets Nurse With Wound - The Iron Soul Of Nothing ◄ (2 versions)
    Ideologic Organ 2011

Το Μόνολιθς καλούλι ήτανε, το Όρακλ απλά δεν ακούγεται, καλό και το Άλταρ με τους Μπόρεις, αλλά αυτό με τους NWW δεν το πήρα καν πρέφα λόγω "πάαααλι κυκλοφορία Σανό; Άντε πια με τους μαλάκες". Δεν αντιλέγω ότι πιθανότατα να είναι σπουδαιότατο, αφού το λες θα το τσεκάρω, αλλά δε νομίζω να είμαι ο μόνος που νιώθει κουρασμένος με όλα αυτά. Εκεί βρίσκεται η "απαξίωση" για μένα.

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

χορτασαμε παπατζιλικι και ιστορια με τους Sunno στο Roadburn παντως.

οκ χαβαλε ειχε, αλλα το εχουνε γαμησει εδω και καποια χρονια. πες Λιτς.