Μεγαλυτερη πολη του κοσμου?
Mην κολλάς σε αυτό.
Αν έγραφα δηλαδή μεγαλύτερη πόλη στο US (που θα ήταν το σωστό), θα είχε σοβαρή διαφορά;
αν έγραφες πλουσιότερη ομάδα στο ΝΒΑ θα ήσουν μέσα (δε ξέρω αν είναι ακόμα)
E, κατά τη γνώμη μου οι Νικς έχουν τον περισσότερο κόσμο από πίσω τους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Σίγουρα όλοι αυτοί δε μεγάλωσαν με αφίσες Τζέρι Λούκας στον τοίχο τους, αλλά δεν παύουν να γεμίζουν το MSG παρά τις εξωφρενικές τιμές του.
Γι' αυτό και περίμενα να κάνουν πιο σωστές κινήσεις μεταγραφικά που θα μπορούσαν να αποφέρουν περισσότερα έσοδα.
Ούτε ο Τσάντλερ, ούτε ο Μπαρόν είναι τέτοιοι παίκτες.
Θα μπορούσε να ήταν ο LeBron όταν έφευγε από τους Cavs ή ο CP3 για παράδειγμα, αλλά αυτοί είχαν άλλη άποψη.
Anyway.
kai ena eukolo lay up
κ καποιος που μας λειπει
![]()
Last edited by R & R; 16-01-2012 at 19:18.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
το ροστερ για την Ολυμπιαδα το ειδαμε?
http://www.usabasketball.com/mens/na...OLYroster.html
edit: ok, 12 θα παρει αλλα ποιον απ'ολους?
Last edited by Kaserinos; 16-01-2012 at 19:34.
Το χρυσό θα πάρει με αυτούς.
Licenced to Chill.
FIXXXER η Philadelphia εχει καλη ομαδα? η εχουν ευκολο προγραμμα τωρα στην αρχη
και o Howard αν φυγει και παει σε καλη ομαδα αυτοματα τους ανεβαζει πολυ
δεν εχω καταλαβει τη λογικη να παει στους Warriors η' στους Nets που γραφουνε ποιο το νοημα να φυγει απο Ορλαντο να παει σε πουθεν ομαδα υποτιθετε θελει να παει καπου να παρει πρωταθλημα
boston περα απο παππουδες δεν εχουν και σοβαρο παγκο ,μονη ελπιδα αν μπουν πλευοφφ ειναι να αποφυγουν α γυρο σικαγο και μιαμι μηπως και περασουν κανα γυρο
γενικα ειναι νωρις αν και Ανατολη πες φαβορι Μιαμι-Σικαγο Δυση μαλλον θα γινει της πουτανας
me delonte west![]()
το σενάριο που λέει Howard στους Bulls δε ξέρω τώρα με τα σάλαρυ κάπ και αυτά πόσο εφικτό είναι αλλά μάλλον κάνει τους Bulls την πιο τέλεια ομάδα
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Υπαρχει αυτη η φημη εδω και καιρο ναι, και θα κωλολεει.
Μαξ δεν ξερω για Φιλαδελφεια, ειναι απο τις λιγες ομαδες που δεν εχω παρακολουθησει καθολου, αλλα απο οτι βλεπω τωρα εχουν κερδισει Golden State, Utah, Washington 2 φορες (χειροτερη ομαδα φετος), Detroit, Toronto, Indiana, Sacramento, New Orleans... δηλαδη ουτε μια ομαδα ανω του μετριου. Και εχουν ηττες απο Νεα Υορκη και Πορτλαντ. Αρα μαλλον θα ξεφουσκωσουν.
Ωπ, τι λες;
Indiana είναι πολύ καλή ομάδα. Η καλύτερη πιθανότατα (μαζί με Hawks) στην Ανατολή πίσω από Bulls και Μiami.
Ε λολ ομως, δε νομιζω να σκεφτει κανεις ουτε για ενα δευτερολεπτο να μη δωσει το Νοα για να παρουν Howard.
30 ποντους σε καθε ματς θα βαζει με τον Rose και τους αλλους μεσα, ασε που θα δεσει παρα πολυ σε μια ηδη πολυ σκληρη αμυντικη ομαδα.
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ώστε να μη θέλουν οι Bulls (κ οποιαδήποτε άλλη ομάδα) το καλύτερο center αυτή τη στιγμή.
Licenced to Chill.