μιας και εχω λιγο χρονο ας πω την αποψη μου.
τα προβληματα- μειονεκτηματα των ηλεκτρονικων ειναι τα εξης

μικρες διαστασεις. πχ μαθαινεις ενα μπρεικ ξερω γω, και πας να το παιξεις σε κανονικο σετ και δε σου βγαινει. γιατι? γιατι τα χερια σου εχουν μαθει στις μικροτερες διαστασεις των παντς των ηλεκτρονικων, και δεν...

ηχοι. τα φτηνιαρικα(κατω απο 600 ευρω) εχουν σκατο εγκεφαλους με σκατοηχους. το αυτο δεν εκπαιδευεται και δε μαθαινει να αναζητα τον καταλληλο ηχο τη καταλληλη στιγμη. οταν ακους καλους ηχους ξερεις τι θελεις να ακουσεις και το χτυπας. εχεις αποψη ρε παιδακι μου περι ηχου.με κουβαδακιατι αποψη να εχεις.

κακο ριμπαουντ. εφοσον θα υπαρχει μεγαλη διαφορα σε αυτο, θα δυσκολευεσαι και πιθανοτατα δε θα μαθαινεις και σωστα σινγκλ στροουκς νταμπλ παραντιντλ κτλ. πολυ βασικα πραγματα...

χαι χατ. τα φτηνιαρικα εχουν ενα σταθερο πιατινι και απο κατω ενα ξεμπαρκο πεταλι. αν δεν ανεβοκατεβαινει το πραγματι να μαθεις μωρε περι ανοιξε κλεισε κτλ κτλ

απο εκει και περα λογω προβληματων χωρου, ηχομονωσης κτλ κτλ , το 90% που θελει να μελεταει εχει ηλεκτρονικο σετ.

λυσεις
βρισκεις ενα στουντιο κοντα σου
πας σε κουλη ωρα του στυλ 9 το πρωι. του λες ποσα θες για να μελεταω ντραμς ξερω γω 9-11 (που δε θα παταει κανενας). θα σου πει κανα τριευρω την ωρα
δευτερη λυση καλυτερη. παρε τα ηλεκτρονικα σου, και εε μια μπαντα και προβαρετε μια φορα τη βδομαδα. ετσι εχεις και επαφη σε κανονικο σετκαι δε θα εχεις προβλημα
τριτη λυση (που καλο ειναι να συνδυαζεται με τη δευτερη). αν εχεις πολλα φραγκα παιρνεισ πολυ καλο ηλεκτρονικ οσετ. οπως εκανα και εγω. τα προβληματα που σου ειπα παραπανω εκμηδενιζονται σε μεγαλο βαθμο. πολυ μεγαλο. οχι οτι ειναι το ιδιο πραγμα μαν, αλλα απο το τιποτα...
επισης θα μπορουσες να παρεις ενα φθηνιαρικο ακουστικο σετ και να το μετατρεψεις σε ηλεκτρονικο αν πιανουν τα χερια σου

η σημαντικη ερωτηση που πρεπει να κανεις στον εαυτο σου ειναι η εξης. γουσταρεις να μαθεις? αν ναι παρε κατι και παιζε παιζε παιζε.
μη το κανεις σαν αλλους που λενε ω γουαου να παρω σετ παιρνουν και μετα σε ενα μηνα το παρατανε. κριμα. αν ειναι να μη ξερεις τι θελεις δωσε 100 ευρω παρε μια μαλακια να δεις αν το θες και αν δεις οτι γουσταρεις πετα το μουφα στα σκουπιδια (σιγα μη το παρει κανενας) και βλεπεις τι καλο θα παρεις.
δες τι θες. οταν αποφασισειςαν γουσταρεις ή οχι, να σου προτεινουμε παλι και καλυτερο.
αξιοπρεπες σετ κατω απο 600 ευρω δε παιζει μπαι δε γουει ε