τη μανιταροσουπα που σου δωσε η μορφιν δε χρειαζεται να την κανεις ρυζόγαλο, βάλε μια ιδέα κρεμα γάλακτος να πάρει λίγο γεύση. Γενικά δεν είναι κι απ'τις πιο ελαφριες σούπες όμως, θέλει και δυο κατσαρολια

βασική συνταγή για σούπα με μπρόκολο, καροτο, κουνουπίδι, καλοκύθα (ξεχωριστη σουπα το καθένα), κρεμμυδι τσιγαρίζεις σε λάδι ή αφήνεις να λιώσει σε λίγο νερό, βάζεις λαχανικό ψιλοκομμένο, βάζεις νερό και ζωμό ο,τι θες (εγώ βάζω λαχανικών), βράζεις, μαλακώνουν, πολτοποιείς, τρως.
Στη καροτοσουπα και την κολοκυθοσουπα βαζω καμια φορα και χυμο πορτοκάλι (και πιπεροριζα, αλλ δε θες). Άμα θες βάζεις και κρεμα γάλακτος άμα θες, ή τρως με λίγο γιαούρτι

θάνατος στις βελουτε μανιταροσουπες


α, και πλευρωτους στα καρβουνα, θα μπορουσα να σας τρωω καθε μερα