Πάλι με 3ο παπάρα θα πρέπει να ασχοληθεί ο παίχτης; (Ιν β4 πρέπει να βοηθήσουμε τον Diablo να νικήσει τον Azmodan για να μην γίνει εκείνος κυρίαρχος της κολάσεως).
![]()
Πάλι με 3ο παπάρα θα πρέπει να ασχοληθεί ο παίχτης; (Ιν β4 πρέπει να βοηθήσουμε τον Diablo να νικήσει τον Azmodan για να μην γίνει εκείνος κυρίαρχος της κολάσεως).
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Azmodan είναι ένα από τα 4 lesser evils (τα άλλα 3 είναι Andariel -1o boss του 2- , Duriel -2ο boss του 2- και Belial που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα), οπότε το να βάλουν lesser evil για final boss χωρίς να εμφανίσουν καν Mephisto-Diablo-Baal μου φαίνεται ηλίθιο. H Leah που 'ναι στο βίντεο είναι κόρη του Dark Wanderer άρα σίγουρα κάτι παίζει, ίσως αυτή μεταμορφωθεί σε Diablo. Γενικά είναι λίγο περίεργο να φανερώνουν final boss από το teaser, οπότε κάτι άλλο θα παίξει.
πωπω καυλα
Καλή μαλακία, η κατρακύλα της blizzard δεν έχει τελειωμό.
μωρ δε πα να γίνει κ λαβ στορυ. εδω έχουμε να κάνουμε για παιχνίδι που θα με κάνει να παρω νεο υπολογιστη μετά απο 8 χρόνια
εννοείται οτι ειμαι γυφταριό κι έρχομαι κι εδώ να ζητιανέψω beta αν βρεθεί.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Μιας και είδα τώρα το αποπάνω: σιγά το πιο κλειστό της βιομηχανίας να ουμε.
ον-τοπικ:
Οπότε....2 μήνες ακόμα μινιμουμ; Καλά είναιWe probably won't end beta until shortly before release, and traditionally we've tried to announce release dates about two months before release. I couldn't speculate how invites might ramp up or down when the beta finally comes to a close, it definitely is not coming to a close yet though.![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Κάτι πήρε το αυτί μου για Ιούνιο ε.
Θα βγει και για κονσόλες, ακόμα μεγαλύτερο φαιλ.
Activision το λένε παιδιά, όχι Blizzard.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ξέρω'γω τι εννοείς; Τα leaks πήγαιναν κι έρχονταν πολύ πριν ανοίξει η beta, ενώ ο client υπάρχει εδώ και καιρό στο warez-bb αν θες να παίξεις λίγο. Άσε που έχει μπει πόσος κόσμος (απλά εμείς είμαστε γκαντέμηδες). Αντίθετα για παράδειγμα στο SW:TOR υπάρχουν beta testers εδώ και 1μισο χρόνο, ενώ σποιλερς και ινφο άρχισαν να βγαίνουν από το καλοκαίρι.
λολ;
Όλες αυτές οι χωρίς καμία αξιοπρέπεια milking the cow στρατηγικές που ακολουθεί η Blizzard εδώ και 2-3 χρόνια βρωμάνε από μακριά Activision, και συμπίπτουν και χρονικά λέω.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.