Page 259 of 301 FirstFirst ... 159209249257258259260261269 ... LastLast
Results 3,871 to 3,885 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Senior Member landy's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Λαντυ, τον ορο "ριψασπις" τον εγραψες σοβαρα, η απλα διαβαζεις πολυ Γκοτζο?
    Παοκ ειμαστε, λες να διαβαζουμε γκοτζο που του βαλε χερι μεχρι κι ο κοντης;

ενταξει πλακα εκανα με τον χαρακτηρισμο "ριψασπις" αλλα κι αυτος προκαλει με την λιποψυχια του.αυτοι οι αλτερνατιβ κι οι πανκς πρεπει να απελαθουν απ τη χωρα.μονο οι μανουγουεραδες να μεινουν

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    εσυ τους ειπες παιδια δεν γουσταρω θα κανω μαλακια και σου ειπανε οκ φυγε;
    η' μπηκες βγηκες μετα ξαναμπηκες ξαναβγηκες κλπ και κρατησε το στορυ χρονια ?

για να απαντησω στο ερωτημα σου ε ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο και να μην πουν απλα ε δεν γαμιεται θα περασει (βρισκουν και ενα βυσμα και ξεμπερδευουν)
    Την πρώτη φορά με διώξαν οι ίδιοι (Ανεπιθύμητοι στα Θερμά Νιγρίτας-μπορεί να σας πεί ο Μαικ για το εξαιρετικό ησυχαστήριο εκεί). Την δεύτερη, είπα απλά να δοκιμάσω μερικές μέρες. Όταν οι φυλακές έπεφταν βροχή (και κατάλαβα και πως θα αργήσω να τελειώσω, και πως δεν είχα λεφτα για τίποτα+ όλους τους λόγους που προανέφερα), σηκώθηκα και τους είπα "όκ, τέλος". Την τρίτη φορά πήγα με έναν φίλο μου συνοδεία, δεν μίλησε κανείς μας, και με έστειλαν σε 10 δευτερόλεπτα και τέλος.

Για το βύσμα που λες, το θεωρώ ότι πιο σιχαμένο και ελεεινό, και ο λόγος που μάζεψα τις πρώτες μου φυλακές ήταν πως δεν δεχόμουν την ανισότητα/άνιση μεταχείριση και το έλεγα. Μπορεί η πραγματική ζωή να είναι μέσα στην καβάντζα και την πουστιά, αλλά η ζωή στον στρατό, όπου όλοι βρίσκονται σε μία αλφα ανάγκη, σου δείχνει το ποιόν του καθενός. Και όταν αντιλαμβάνεσαι ότι αδικείσαι, τα κάνεις πουτάνα. Αν όχι, μπορείς και στην κανονική σου ζωή μετά να συνεχίσεις να σκύβεις και να μην διεκδικείς τίποτα. "Και τι να κάνουμε, έτσι είναι η αληθινή ζωή" θα σου απαντήσει ο κάθε Η.
    Ε εγώ προτιμώ σε αυτήν την αληθινή ζωή να πηγαίνω κόντρα και όταν αδικούμαι να τα κάνω μπουρδέλο, παρά να χώνω το κεφάλι στην άμμο και να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία και το κατάλληλο κονέ ώστε να πατήσω πάνω σε κάποιον άλλο.

Α ναι,
    Είχα πάρα πολύ μεγάλο βύσμα, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ-θα ντρεπόμουν για την ύπαρξη μου που ένας 18χρονος από χωριό θα έπαιρνε την μετάθεση μου στο τάδε σκατένιο μέρος ενώ εγώ θα τον έπαιζα στην πόλη μου, μέρα παρά μέρα έξω. Και το Ι5 παρόλο που για τους γύρω μου δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση στο να το πάρω, ήταν η πιό τίμια λύση.

Εσύ Η. όταν με το καλό κάποια μέρα πας βόλτα π.χ στην Βιέννη και δείς live τους Tool, και σε ρωτήσω "πως πέρασες?" μη μου απαντήσεις "Φανταστικά!", γιατί εκεί θα σε ρωτήσω "όπως πέρασες και στον στρατό δηλαδή?"
    Last edited by Reject; 08-01-2012 at 20:11.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Senior Member MaX Payne's Avatar

δηλ με το Ι5 το δικο σου και γενικα οποιος το περνει χωρις να εχει σοβαρο προβλημα υγειας πιστευεις δεν χωνει τον οποιοδηποτε που παιρνει σκατενια μεταθεση?

και η αδικια στον στρατο κραταει οσο η θητεια εχει ημερομηνια ληξης
    δηλ εξω στην κανονικη ζωη σε μια δουλεια αν δεις το αδικο τα κανεις πουτανα βριζεις τα αφεντικα, τους πελατες και φευγεις?
    Last edited by MaX Payne; 08-01-2012 at 21:24.

Senior Member freak brother's Avatar

η διαφορα ειναι οτι αμα κανεις μαλακια στην δουλεια σε διωχνουν στον στρατο σε κρατανε περισσοτερο
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Την πρώτη φορά με διώξαν οι ίδιοι (Ανεπιθύμητοι στα Θερμά Νιγρίτας-μπορεί να σας πεί ο Μαικ για το εξαιρετικό ησυχαστήριο εκεί).
    Θερμα ακα Λουτρα...χωριο ποντιακς και ΜΟΝΟ
    περιλαλητο για την καλυτερη Σπιρουλινα του κοσμου και το βυσι ( ναι απο το Vichy) νερο του, και την λεμοναδα ''νιγριτα'' στην οποια ΕΒΛΕΠΕΣ το συντηριτικο να επιπλεει αμεριμνο σαν μαστουρωμενη μεδουσα

για το στρατοπεδο δεν εχω να πω πολλα μιας και με τα στρατα δεν εχω ουδεμια σκεσις...το μονο που μπορω να πω ειναι οτι καποτε απεναντι απο την πυλη ειχε νταβερνα-ουζερι-πρεζερι ο περιβοητος ''Ρωσος'', χασισεμπορας γειτονας μου

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

χαχαχαχαχαχ θυμάμαι ένα καλοκαίρι πιτσιρικάς που είχα σκάσει προς τα ΄κει με ποδήλατο. η εικόνα με τη λεμονάδα και το συντηρητικό σαν χαοτικό ίζημα, ανεκτίμητη.

με ποδηλατο απο που ματιαμ?

Τριανταφυλλιά αλητεία ;ρ

Τριανταφυλλια (ΚΑΡΓΑ ποντιακς) Μεσαδα...ο εφιαλτης καθε ταξιδευτη με το ΚΤΕΛ για σαλονικη
    παραδιπλα εχετε την Βεργη (Κοπατσ') την πατριδα του ΗΡΩΑ Καλεντεριδη

εντιτ...ελα για κυβερνοσεξ στο τσατ μια

Καλά η περιοχή έχει κάθε λογής φρούτο, σπέσιαλ παραγωγή τριανταφυλλιάς λαμόγια πασόξ. Και Βέργη έχω θειουςξαδέρφια που σκοτώνονται.

Senior Member freak brother's Avatar

τις μονες (και γαματες) ιστοριες απο τον στρατο σε αυτο το τοπικ τις λενε αυτοι που δεν πηγαν!! επικ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

ε πηγα 2 μηνες οκ...εναν θηβα (γυφα την ελεγε ενας γιουφτος...πουε δεν καταλαβα γιατι) και εναν 401

τισμπαναγιας το Κοπατσ' ειναι χουντοφωλια και χαρκορ
    και μια χουλιγκανικη ιστορια απο Κοπατσ' ή Νικοκλεια δεν θυμαμαι τωρα...εχασε η ομαδα γυρω στο 0-6 και γυρνωντας δυο-τρεις μπαρμπαδες στο σπιτι απο το σταδιο λεει ο ενας ''για χιλια-μηδεν ημασταν'' και λεει ο αλλος ''τι χιλια...μη σε πω οχτακοσα'' (το ''οχτακοσα'' ηταν πιο ηχοκραδασμικο απο το ''χιλια'')

επισης απο την Νικοκλεια ηταν ο σατανιστης χριστιανος του 4Β πως σκατα λεγεται το καναλι της εκκλησιας σαλονικη

den 3erw ti lete akrivos kai varieme na diavaso giati eimai fantaros ston Evro sto stratopedo 8eodorakis ston Lago Didimotixou 16h Ema te8orakismena me psolokrio kai tetia alla genika opios 3erei kapio anodino tropo na thn kanw as to stilei se pm alios as stilei tsipouro giati mi leme malakies me ligo alkool parapano o stratos palevete ki as einai oti pio ili8io kai xazo uparxei

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    ''τι χιλια...μη σε πω οχτακοσα'' (το ''οχτακοσα'' ηταν πιο ηχοκραδασμικο απο το ''χιλια'')
    τι διάολο έχω ακούσει τουλάχιστον 5 φορές ιστορία με παππούδες που έχει να κάνει με αυτούς τους αριθμούς αλλά ο αριθμός που κυριαρχεί γενικά ειναι το 850

και για να μην ξεχνιόμαστε ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ