Παντως με εχει βολεψει αρκετα το Lubuntu που δοκιμαζω το τελευταιο καιρο.
(αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει ποια ειναι η διαφορα του απο τα Xubuntu)
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Έχετε υπόψη σας κάποιο πρόγραμμα για pdf στο οποίο να μπορείς να επέμβεις στο κείμενο για υπογράμμιση, highlighting, κόψε ράψε, φάση Acrobat? (και να μην είναι το pdfedit το οποίο μου φάνηκε λίγο λίγο)
Χρησιμοποιώ το PDF Xchange Viewer μέσω wine αλλά επειδή το συγκεκριμένο πισι δεν ανήκει ακριβώς στην κατηγορία των κβαντικών υπολογιστών, ό,τι ανοίγω με wine το κάνει να γονατίζει.
Θενξ!
Christmas is all around:
Code:clear;while :;do echo $LINES $COLUMNS $(($RANDOM%$COLUMNS));sleep 0.1;done|gawk '{a[$3]=0;for(x in a) {o=a[x];a[x]=a[x]+1;printf "\033[%s;%sH ",o,x;printf "\033[%s;%sH*\033[0;0H",a[x],x;}}'
We revel in our time.
lol
σε άλλα νέα:
θέλω να μιλήσω απευθείας στο EDID της οθόνης μου μέσω DDC
γιατί έχω μία asus wd165d οδηγούμενη από μία ati x1950 (r570 τσιπάκι) της οποίας το πάνελ με τα κουμπάκια έχει γαμηθεί και στη βέλτιστη ανάλυση 1440Χ900 η εικόνα είναι μετακινημένη στα αριστερά φουλ, με αποτέλεσμα να χάνω μία κάθετη φέτα στα αριστερά περίπου στο 10% της οθόνης μου.
Κανονικά θα πατούσα λοιπόν τα κουμπάκια για να κεντράρω την οθόνη.
Στα windows χρησιμοποιώ το catalyst control center
Στο linux που δεν υπάρχει το catalyst για την κάρτα μου, μιας που οδηγείται από τους radeon drivers τι κάνω;
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; πρέπει να κάνω config το xorg.conf;
βοηθήστε!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Τσέκαρε το xvidtune. Για πιο μόνιμα πρέπει να πειράξεις τα modeline στο xorg.conf
We revel in our time.
Θέλω να φορέσω Λίνουξ ψιλοεπειγόντως σε παλιό λάπτοπ. Το πρόβλημα είναι:
-δεν έχει cd rom
-δε μπουτάρει από usb
Είναι η χειρότερη σπαζοκεφαλιά που μου χει τύχει εδώ και μήνες, ρίχτε καμιά ιδέα πριν πάω να αγοράσω cd drive.
απο iso
Network installation. Eκτός αν δεν έχει ούτε ethernet connector.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Αυτό. Παρόμοιο πρόβλημα σε αρχαίο Toshiba λύθηκε έτσι (λινκ). Επειδή απαιτεί ωστόσο υπομονή και σε κόβω να μην υπάρχει (ομορφάντρα μου), δοκίμασε κάτι τέτοιο:
http://wubi.sourceforge.net/