Page 258 of 301 FirstFirst ... 158208248256257258259260268 ... LastLast
Results 3,856 to 3,870 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

314222 Mitsmann's Avatar

Λαντυ, τον ορο "ριψασπις" τον εγραψες σοβαρα, η απλα διαβαζεις πολυ Γκοτζο?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Member 00i00's Avatar

ΠΑΟΚτσακι ειναι...ελεσντι εκανε

Senior Member GraveMiasma's Avatar

dwse 00i00, dikos mas , paoki gia panta

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    σόρι αλλά αυτό είναι εξοργιστική χαζομάρα, όποιος γενικά είναι αριστερός/αναρχικός/κάτι προοδευτικό το κάνει γιατί αισθάνεται καλύτερα με το να ξέρει ότι κάνει κάτι για να βελτιωθεί το κοινωνικό σύνολο εκτός από τον εαυτό του, δεν του το επιβάλλει κάποιος με βούρδουλα. από κει και πέρα η ομοφυλοφιλία δεν είναι νομίζω πλέον λόγος απαλλαγής, τρελόχαρτο το παίρνεις αλλά μετά από σχετική διαδικασία και αυτό που προτείνεις, το εξωτερικό δηλαδή, δεν μπορώ να το θεωρήσω επιλογή ναούμε. αυτό λέω, αν μπορούσαν να τα κάνουν όλοι, μέσα, αλλά ακόμα κι αν το έκαναν πιστεύει κανείς ότι δε θα προέβλεπε το κράτος γι' αυτό; ωραία, όλοι γουστάρουμε κατάργηση του στρατού, μέχρι τότε η γραμμή δεν μπορεί να είναι "Ι5 εγώ και βλέπουμε". η άρνηση συνείδησης είναι τεράστιο respect αλλά διαλύεται η ζωή σου, είναι στο άλλο άκρο.

ναι, η θητεία καταργείται, αλλά ο στρατός παραμένει κι είναι όπως στις ΗΠΑ, δηλαδή ό,τι χειρότερο μπορεί να προκαλέσει η φτώχια.
    Εντάξει, απλά δε μπορώ να καταλάβω αυτό το "κάνει κάτι για να βελτιωθεί το κοινωνικό σύνολο" στο συγκεκριμένο θέμα με το να πάει κανείς στρατό. Δηλαδή αν η πρώτη παράγραφος του προηγούμενου σου ποστ είναι ο λόγος που θα σε οδηγήσει στο να πας, πάσο. Δε διατίθεμαι να χαλάσω χρόνο και ψυχική υγεία με το να ανέχομαι συμπεριφορές και καταστάσεις που θεωρώ λάθος, μέσα σε ένα λάθος, παριστάνοντας το μηδέν-κόμμα-κάτι-τοις-εκατό, χωρίς αντίκρισμα. ήδη παίζουν πολλές εκεί έξω.

Οι αναφορές της διεθνούς αμνηστίας όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζονται οι αντιρρησίες από τον ελληνικό στρατό σκιαγραφούν αρκετά καλά το πώς βλέπει γενικότερα ο στρατός τους ψάρακες. Οπότε, επειδή όντως σου καταστρέφει τη ζωή η άρνηση, να χέσω και το ρισπέκτ που σκάει λόγω άρνησης στρατού. Προτιμώ κάτι σε π. πούστης, πρεζάκι, προδότης.

Επίσης, νομίζω πως το ότι παίζουν διάφορες αντιλήψεις,ηθικές,ηλικίες,κτλ ανάμεσα σε όσους καλούν να παρουσιαστούν ανα περιόδους με μόνο κοινό ΙΣΩΣ το γαμιέται_ο_στρατός σε διάφορες εκφάνσεις από ε_θα_περάσει_ο_καιρός_μωρέ εώς θα_τους_κάψω, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την όποια ανάπτυξη ουσιαστικής συλλογικής αντίδρασης. Μου κάνει πιο πολύ δεπληρώνω φάση, όπου ανέκαθεν έπαιζε ποσοστό που δε πλήρωνε, μέχρι που ξεχείλωσε η φάση και ήρθε στην επιφάνεια πιο συλλογικά.

Δε μπορώ να σκεφτώ το τι μπορεί να κάνει το κράτος αν δεν πάνε αρκετοί. Ίσως μας κλείσουν όλους φυλακή. Ίσως πάλι να γεννάει ακόμη αρκετά αγόρια η ελλάδα και να μη φανεί η απουσία μου στην αναφορά.

Από΄κει και πέρα με εκνευρίζουν αυτά που έγραψα στο προηγούμενο. Αυτό.

Quote Originally Posted by landy View Post
    ποια ειναι αυτά τα 6-7 κράτη και σε ποια συζητάται να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία;εσύ πάλι γιατί θες να τον αποφύγεις;υπάρχουν τρόποι να τον αποφύγεις που δεν έχουν να κάνουν με τρελόχαρτο.μην είσαι και ρατσιστούλης από πάνω -με μας τους ψυχολογικά αδύναμους- εκτός από ριψάσπις
    8 χώρες ευρώπη, λάθος μου. Επίσης, από τότε που 'χα να τσεκάρω, καταργήθηκε σε αλβανία και πολωνία. Η 3η είναι η ουκρανία.

Θέλω να τον αποφύγω για να ρωτάς γιατί και δεν έχω τίποτα με τους ψυχολογικά αδύναμους, ο στρατός έχει.

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    Tέσπα, απλά όταν κάποιος ρωτάει π.χ "Τι παίζει στην Θήβα?" μην απαντάτε σε φάση "φανταστικό δίμηνο, εκπληκτικά όλα" γιατί ο άνθρωπος μπορεί να περιμένει να κοιμάται με 2 πουτάνες με βυζιά σαν το κεφάλι σας αγκαλιά, να τρώει κάθε μέρα γεμιστά της ΜΑΜΑΣ, και να μην του σκοτίζει κανένας τα αρχίδια.
    Αν ήταν για κάποιους από εσάς ευκαιρία να βρείτε φίλους και να βγείτε από το καβούκι σας, μην το παρουσιάζετε και σαν "Φανταστική κατάσταση!"

Δηλαδή ρε παιδί μου, αν ξαπλώνατε ανάσκελα σε μία παραλία της Κορσικής, με ένα βυτίο διαφορετικά κοκτέηλ, ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΤΕ??
    Εντάξει Αλέξη. Δεν πέρασα καλά στη Θήβα, άκυρο παίδες.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Mazikeen Krux's Avatar

έλα ρε παιδιά. δηλαδή τι ντεμέκ φασισμός είναι αυτός;
    το να ντρέπεσαι να πεις δηλαδή οτι πέρασες καλά σε κάποια φάση στον στρατό, επειδή διάολε έτυχε και πέρασες καλά σε κάποια φάση και οτι από ένα γενικά σκατένιο πράγμα το μόνο που θέλεις να θυμάσαι είναι αυτές οι 2-3 ωραίες φάσεις με 2-3 φιλαράκια που έκανες εκεί μέσα. δηλαδή γιατί σας φαίνεται περίεργο. όταν μπήκα ήμουν 20 χρονών, στα μέλια με την γυναίκα μου, με τα ίμια πάνω από κεφάλι μας και με την γνώση οτι μπροστά μου έχω 18 μήνες χαμένου χρόνου. δηλαδή αν επιλέγω να θυμάμαι αυτό τον 1.5 χρόνο από την ζωή μου με τα ευχάριστα που έζησα μέσα σε αυτόν τον 1.5 χρόνο (όσο απλά και μέτρια και σαχλά μπορεί να είναι για μια φυσιολογική ζωή), είμαι κατακριτέος;
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member MaX Payne's Avatar

Γενικά, θα ήθελα να μου πείτε ρε παιδί μου. Γιατί πάτε στρατό? Γιατί ΠΡΕΠΕΙ? Για να μην στεναχωρέσετε τους δικούς σας? Για να κάνετε το ΧΡΕΟΣ σας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ?
    δεν ειναι λιγο αφελες το ερωτημα;
    εσυ αν δεν γινομαι αδιακριτος πως το καταφερες και δεν πηγες ;
    καποιο προβλημα υγειας;

Quote Originally Posted by Tispanagias tamatia View Post

8 χώρες ευρώπη, λάθος μου. Επίσης, από τότε που 'χα να τσεκάρω, καταργήθηκε σε αλβανία και πολωνία. Η 3η είναι η ουκρανία.
    να μιλαμε λιγο ρεαλιστικα ενταξει γαμιουνται οι στρατοι και οι θητειες κι ολα αλλα δεν ζουμε στον παραδεισο

το 6-7 παγκοσμιως που εγραψες με το 8 σε ευρωπη το καταλαβαινεις οτι εχει τεραστια διαφορα
    και οτι οι περισσοτερες χωρες στην Ευρωπη μεχρι να πεσει η Σοβ Ενωση ειχαν κανονικα θητεια (οπως επισης στρατο εχουνε κανονικα απλα καταργησαν τους κληρωτους)

αν ο γειτονας εχει ξερω γω 3000 αρματα και καμια 500,000 ανδρες ε και εσυ σαν χωρα τι λες απειλεισαι η΄οχι;

τωρα κι αν ειναι να μετακομισεις μονο και μονο να γλυτωσεις 9 μηνες ε βρες κανα βυσμα κριμα ειναι

Senior Member freak brother's Avatar

αν το καναν για το κινδυο εξ ανατολης τον στρατο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ταν ενας χρονος αυνανισμου αγγαρειας και συσωρευσης λιπους , με σοβαρη εκπαιδευση αντε με τα σκηνακια κανα μηνα , παντως Γερμανια και Ελβετια που ειναι υποχρεωτικος νομιζω λιγοτερο απο το 35% παει ενοπλες δυναμεις και ολοι οι αλλοι κανουν ενα ψιλο σοσιαλ σερβις του κωλου . Για ναυτικο - αεροπορια νταξει.. πιο αχρηστο πραγμα πεθαινεις.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    έλα ρε παιδιά. δηλαδή τι ντεμέκ φασισμός είναι αυτός;
    το να ντρέπεσαι να πεις δηλαδή οτι πέρασες καλά σε κάποια φάση στον στρατό, επειδή διάολε έτυχε και πέρασες καλά σε κάποια φάση και οτι από ένα γενικά σκατένιο πράγμα το μόνο που θέλεις να θυμάσαι είναι αυτές οι 2-3 ωραίες φάσεις με 2-3 φιλαράκια που έκανες εκεί μέσα. δηλαδή γιατί σας φαίνεται περίεργο. όταν μπήκα ήμουν 20 χρονών, στα μέλια με την γυναίκα μου, με τα ίμια πάνω από κεφάλι μας και με την γνώση οτι μπροστά μου έχω 18 μήνες χαμένου χρόνου. δηλαδή αν επιλέγω να θυμάμαι αυτό τον 1.5 χρόνο από την ζωή μου με τα ευχάριστα που έζησα μέσα σε αυτόν τον 1.5 χρόνο (όσο απλά και μέτρια και σαχλά μπορεί να είναι για μια φυσιολογική ζωή), είμαι κατακριτέος;
    Ρε συ, εχει διαφορα να λες οτι "οκ, δεν ηταν και τοσο ασχημα στην τελικη, μου μειναν καποια ευχαριστα πραγματα" απο το να λες οτι περασες κιεγαμω και θα θελες να ξαναπας κιολας. Θες να μου πεις οτι αν μπορουσες, δε θα επαιρνες πισω αυτους τους 18 μηνες να τους ξοδεψεις με οποιονδηποτε αλλον τροπο στη ζωη σου?

Ωραιο να κοιταμε την θετικη πλευρα των καταστασεων καποιες φορες, δε λεω, αλλα δεν ειναι και κακο να λεμε για μια περιοδο της ζωης μας οτι ηταν ΣΚΑΤΑ (δεν το λεω τωρα για τη θητεια σου καθως δεν ξερω πως ηταν, το λεω γενικα σαν νοοτροπια, κι εγω περασα μια φαση στη ζωη μου εντελως χαλια, γιατι να ντραπω να το πω ξερω γω ή να προσπαθησω να θυμηθω τις ωραιες φασεις?).

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post
    Γενικά, θα ήθελα να μου πείτε ρε παιδί μου. Γιατί πάτε στρατό? Γιατί ΠΡΕΠΕΙ? Για να μην στεναχωρέσετε τους δικούς σας? Για να κάνετε το ΧΡΕΟΣ σας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ?
    δεν ειναι λιγο αφελες το ερωτημα;
    εσυ αν δεν γινομαι αδιακριτος πως το καταφερες και δεν πηγες ;
    καποιο προβλημα υγειας;
    Δεν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά δεν είχα σκοπό ρε φίλε στους πρώτους 3 μήνες να μαζέψω 500 μέρες φυλακή, και ούτε είχα την οικονομική δυνατότητα (δεν δούλευα και οι δικοί μου δεν) για να πάω.
    Αλλά αυτοί είναι δευτερεύοντες λόγοι, δεν πήγα απλά γιατί δεν γουστάρω τον στρατό μέχρι αηδίας. Και μπορεί να μην είχα πρόβλημα υγείας, αλλά την μαλακία θα την έκανα και δεν είχα όρεξη να περάσω στρατοδικείο.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

παντως μια χαρα πληρωνουν στον στρατο , δεν θα ειχες προβλημα , 862 τον μηνα δεν ειναι και λιγα.

Spoiler
    cents
    Last edited by freak brother; 08-01-2012 at 16:13.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    αν το καναν για το κινδυο εξ ανατολης τον στρατο να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ταν ενας χρονος αυνανισμου αγγαρειας και συσωρευσης λιπους , με σοβαρη εκπαιδευση αντε με τα σκηνακια κανα μηνα , παντως Γερμανια και Ελβετια που ειναι υποχρεωτικος νομιζω λιγοτερο απο το 35% παει ενοπλες δυναμεις και ολοι οι αλλοι κανουν ενα ψιλο σοσιαλ σερβις του κωλου . Για ναυτικο - αεροπορια νταξει.. πιο αχρηστο πραγμα πεθαινεις.

Η Ελλαδα αν δεν ειχε την Τουρκια διπλα για πιο λογο να διατηρει ακομη την θητεια?
    οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι το καταργουν γιατι μετα την Σοβ Ενωση ουσιαστικα δεν υπαρχει αντιπαλος
    αν δεχομαστε σαν κοινωνια οτι υπαρχει σοβαρη απειλη η' πρεπει να εχεις θητεια η' λεφτα να πληρωνεις επαγγελματιες.

και οτι οπως ειναι ειναι χασιμο χρονου δεν διαφωνουμε αλλα αν μας γαμαγανε στην εκπαιδευση, ασκησεις θα γκρινιαζαμε περισσοτερο

δεν πήγα απλά γιατί δεν γουστάρω τον στρατό μέχρι αηδίας. Και μπορεί να μην είχα πρόβλημα υγείας, αλλά την μαλακία θα την έκανα και δεν είχα όρεξη να περάσω στρατοδικείο.
    εσυ τους ειπες παιδια δεν γουσταρω θα κανω μαλακια και σου ειπανε οκ φυγε;
    η' μπηκες βγηκες μετα ξαναμπηκες ξαναβγηκες κλπ και κρατησε το στορυ χρονια ?

για να απαντησω στο ερωτημα σου ε ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο και να μην πουν απλα ε δεν γαμιεται θα περασει (βρισκουν και ενα βυσμα και ξεμπερδευουν)

κρατανε τον στρατο για να βγαζουν μιζες οι πολιτικοι και οι στρατιωτικοι και να παιρνουν μισθο τα βυζματα των βουλευτων. Αμα το καναν για τον φοβο των τουρκων δεν θα ειχε στρατοπεδα στην λαρισσα και στα γιαννενα.

και θα αυξησουν την θητεια για να πεσει η ανεργια στους νεους
    και η θητεια να καταργηθει ο στρατος δεν καταργειται οποτε η αναγκη για εξοπλισμους αρα και μιζες παντα θα υπαρχει

για πολεις που λες δεν λεω οτι δεν θα υπαρχουνε και ακυρα παραδειγματα οχι και τοσο οσο παλια
    αλλα δεν εχει π.χ το αγρινιο μεραρχια τεθακωρισμενων συνηθως κατι κεντρα εκπαιδευσης υπαρχουνε σε καποιες ακυρες πολεις
    περα απο μακεδονια ,θρακη νησια η υπολοιπη Ελλαδα δεν εχει μαχιμες μοναδες

στα γιαννενα που τα αναφερεις ειναι η 8η μεραρχια που ειναι της πλακας δεν ειναι ουσιαστικα μεραρχια ετσι λεγετε για ιστορικους λογους
    ειχε ελαχιστες μοναδες ενα Κεντρο εκπαιδευσης ηταν το μονο σοβαρο δεν ξερω αν ειναι ακομη και κατι φυλακια ειχε δεν μπορω να πω οτι κερδιζε και ιδιατερα η Πολη να πω οτι το κραταγανε για οικονομικους λογους

για Λαρσα δεν γνωριζω

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Εσύ συγκεκριμένα που είσαι κνίτης στο μυαλό προσπαθείς να γυρίσεις ανάποδα τον φόβο και να σε πείσεις ότι κάνεις το σωστό και αριστερό ενώ φυσικά εντάσσεται και στη γενικότερη αγάπη που έχετε για τις κινήσεις μέσα στα θεσμικά πλαίσια (όπου είναι και δεν είναι το Ι5) και το καθαρό κούτελο προς την κοινωνία (που δεν είναι το Ι5).
    όχι, σίγουρα, εκτός από την κνιτιά υπάρχει και η ατομική λύση, δε λέω, δείχνετε το δρόμο. το Ι5 είναι ό,τι πιο θεσμικό υπάρχει, είσαι εκεί μαζί με τον γιο του *τυχαία προσωπικότητα*, φοβερή ανάδειξη του προβλήματος.

"ας το κάνουν όλοι", βέβαια, θα τους τη φέρουμε των καθυστερημένων, χεχεχε, έχουμε κάτι κολπάκια εμείς, θα μείνουν χωρίς στρατό και θα τον πιουν!

αφού όλοι έχουν αμόρφωτο σόι ψηφοφόρων (που ανήκει σε κομματικό στρατό βεβαίως), δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την παλεύει μια χαρά στο στρατό. αν η μόνη σου σχέση με το στρατό είναι ο ψυχίατρος μπορείς και να το πιστεύεις, κι εγώ μόνο με βυσματίες-Ι5άδες-υγειονομικάριους συναναστρέφομαι (όχι ναρίτες-ΛΟΛ) αλλά έχω το μυαλό να σκεφτώ ότι υπάρχει κι ένα τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας με το οποίοδεν έχω σχέση.

στην τελική αφού όλοι είναι λαμόγια, ποιοι στον πούτσο τον πίνουν και ποιους υπερασπίζεστε; πέρα από την εαυτάρα σας.
    Μα αφού το είπαμε, είναι ατομική λύση. Ούτε κανένα στρατό καταργεί ούτε βελτιώνει κάτι, μόνο τον εαυτό σου ωφελεί και προφανώς δεν είναι η λύση που θα υπάρχει πάντα. Πού είπα όμως ότι όλοι περνάνε καλά ή όλοι έχουν μια άκρη ή όλοι είναι λαμόγια; Έφερες ένα παράδειγμα και μιας και τα 18χρονα αμόρφωτα βλαχάκια τα ξέρω σου είπα πως έχουν τα πράγματα. Φυσικά και υπάρχουν αυτοί που τον πίνουν αλλά άμα θες να τους υπερασπιστείς δεν χρειάζεται να έχεις πάει φαντάρος. Και ο Ι5 μπορεί και ο αντιρρησίας μπορεί. Όπως δεν χρειάζεται να μπεις πρώτα φυλακή για να υπερασπιστείς την Στέλλα Αντωνίου ή να λιώσεις χάλυβα για να υπερασπιστείς τους απεργούς.