Quote Originally Posted by Reject View Post
Γενικά, θα ήθελα να μου πείτε ρε παιδί μου. Γιατί πάτε στρατό? Γιατί ΠΡΕΠΕΙ? Για να μην στεναχωρέσετε τους δικούς σας? Για να κάνετε το ΧΡΕΟΣ σας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ?
για να μην φάει την επιπλέον πούτσα το αμόρφωτο 18άχρονο βλαχάκι που δεν έχει το στάτους, τα λεφτά και τις διασυνδέσεις μου ώστε να πάρει Ι5 ή να υπηρετήσει από το σπίτι του. ό,τι είναι να γίνει στο στρατό θα γίνει είτε έχουν 5 είτε 100 άτομα, αν δουν ότι δε βγαίνει είτε θα αυξήσουν τη θητεία (όπως θα γίνει τώρα πρώτη φορά), είτε θα κόψουν τα Ι5 και θα κυνηγάνε όποιον δεν πάει, είτε θα κόψουν τελείως τη φάση θητεία και θα το κάνουν μισθοφορικό (όχι εν καιρώ κρίσης βέβαια...) με αποτέλεσμα ο στρατός να μαζέψει όλη τη φτώχια της ελλάδας, φθηνά αναλώσιμα κρέατα που κάνουν ότι τους πει το αφεντικό τους, βλ. ΗΠΑ.

γι' αυτό θα πάω στρατό, όπου θα περάσω σίγουρα σκατά και θα κόψει ένα χρόνο από τη ζωή μου, γιατί δε θέλω να εκμεταλλευτώ την τύχη που είχα να γεννηθώ σε μεσαία οικογένεια. δεν είμαι ρομπέν των δασών, πολλοί το κάνουν. δεν είμαι εγώ πιο μάγκας από τον καημένο που θα τα φάει στη μάπα ενώ εγώ θα την έχω σκαπουλάρει ατομικά. άμα θέλετε να παλέψουμε για ολιγόμηνη θητεία ή να γίνει ο στρατός ανθρώπινος και όχι "βρείτε το λιγότερο παγωμένο σημείο στον έβρο", μέσα.