καλά αν το χω θα σε ειδοποιήσω να σκάσουμε μαζί
καλά αν το χω θα σε ειδοποιήσω να σκάσουμε μαζί
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Χρόνια πολλά Theoc (wraithgr) με υγεία και πολλά crates!!!![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
ξέρει κανείς πως μεταφράζουμε το (να είναι ενας πίνακας) "positive definite" στα ελληνικά;
μιλάμε όπως είπα για positive definite matrix. η μετάφραση του θα κάνει την εργασία μου ξεχωριστή εκπλήξτε με. επί της ουσίας σημαίνει το πράγματικό μέρος των ιδιοτιμών του να είναι θετικό.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Τόσα χρόνια πριν με την πρωτόγονη "κατάρα" πηγαινοερχόμασταν Ηγουμενίτσα-Θεσ/νίκη ακόμα και με τα χειρότερα χιόνια και τώρα με μια μικρή κακοκαιρία έκλεισε η Εγνατία και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτηρίους.... Μάλιστα.
Ξεκινάω αύριο με τουτου+αλυσίδες για Σέρρες-Ηγουμενίτσα, άντε να δούμε που, τι και πως θα φτάσω. Αναμένονται μεγάλες συγκινήσεις, παίρνω ΚΤΕΛ Ιωαννίνων τηλέφωνο και μου λένε ότι αντί για 3,5 ώρες το Θεσσαλονίκη-Γιάννενα γίνεται σε 5+ ώρες. ΟΛΕ!
Μεγαλείο!
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
συνήθως οι δρόμοι κλείνουν γιατί υπάρχουν καθυστερημένοι οδηγοί, οι οποίοι δεν έχουν αλυσίδες κ παρόλα αυτά δοκιμάζουν το ταξίδι ενώ γνωρίζουν για την επερχόμενη κακοκαιρία. αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι δρόμοι και να μην μπορούν να καθαρίσουν τα εκχιονιστικά. η εγνατία έχει πλήρες δίκτυο σταθμών.
Rock or Nothing