Το πιθήκι ειναι γερμανικό με αρκετά έντονη γεύση και πικρίζει, 47% αλκοόλ και 47 βότανα λέει. Αρκετά ωραίο μπορώ να πω. Το Mombasa, αγγλικό, αν κατάλαβα καλά πρέπει στα συστατικά του να περιέχει αμύγδαλο και κανέλα, οπότε και μου σερβιρίστηκε με ξύσματα αμυγδάλου και κανέλας αλλά και με ένα ιταλικό τόνικ με μύγδαλο επίσης. Γενικά η κανέλα δεν είναι το καλύτερο μου οπότε μπορεί να το ήπια μεν ευχάριστα αλλά δε θα το ξανατιμήσω, ίσως χωρίς τα ξύσματα για να δω την πραγματική του γέυση.