Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71

Thread: Εγκληματικότητα στην Ελλάδα

Senior Member 00i00's Avatar

αν ισχυει λεει....

δήθεν asimoulis's Avatar

τι εννοείτε; ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε την άποψη σας ακόμα και αν κάποιος σας συνδέσει καλύτερα στοιχεία με καλύτερο τρόπο; ή ότι είναι καλύτερο να κρίνεις κάποιον από τη εμφάνιση του πριν επιχειρηματολογήσεις μαζί του;
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Ναι ρε αγόρι μου, αλλά στην πολιτική διάσταση του ότι ο Έλληνας κάτοικος του κέντρου είναι ρατσιστής επειδή δε μπορεί να βγει από το σπίτι του ΔΕΝ απαντάει αυτή η μαλακία, πώς να το κάνουμε; Είναι ηλίθιο, είναι σουτ στην εξέδρα κανονικά.
    Δεν απαντάει στην πρακτική διάσταση θες να πεις. Η οποία με τη σειρά της είναι απόρροια της πολιτικής.

Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να θεωρεί «σουτ στην εξέδρα» και «μαλακία» ένα στοιχείο που τονίζει ότι κάθε άνθρωπος όταν βρεθεί στην ανάγκη, κλέβει. Μπορεί να θεωρεί ότι μόνο οι μαλάκες οι ξένοι κλέβουν. Μπορεί να απαντήσει στο πρόβλημα των «ρατσιστών κατοίκων του κέντρου» με «ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ». Και να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα και να δώσει μια (εφικτή) λύση στο πρόβλημα. Εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος;
    Όχι βέβαια, αλλά προτιμώ πχ μία αντιπαράθεση μεταξύ μαζικών απελάσεων και πολιτικής για την κατάργηση του Δουβλίνου ΙΙ, παρά να μου ρχεται ο κάθε παπάρας και να μου λέει "οι Έλληνες κλέβαν πριν από 100 χρόνια" και "οι Έλληνες αν το ξέρεις δεν είναι καθαρό φύλο 2000 χρόνια τώρα οπότε τι σε νοιάζουν οι μετανάστες" και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες. Είναι πάρα πολύ απλό αυτό που λέω, τέτοιες απόψεις όπως οι παραπάνω, αν μπορούν να θεωρηθούν απόψεις και όχι εφηβική αντίδραση σε μία κατεστημένη άποψη (γαμώ την παναγία μου δηλαδή, καλούμαι να απολογηθώ για τους προ 100 χρόνων προγόνους, ήμαρτον), δεν έχουν καμία γαμημένη πρακτική σημασία, κυρίως επειδή το πρόβλημα του μεταναστευτικού τρέχει μπροστά με χαοτική διαφορά φάσης από τέτοιες ζυμώσεις.

δήθεν asimoulis's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    προτιμώ μία αντιπαράθεση μεταξύ μαζικών απελάσεων και πολιτικής για την κατάργηση του Δουβλίνου ΙΙ
    να ορίσουμε αυτό ως κεκτημένο της συζήτησης. και να αξιολογήσουμε τα άρθρα του ιού ως απάντηση στον ρατσισμό του "ποιοι είναι οι περισσότερο παραβατικοί" και όχι ως κάτι παραπάνω
    Last edited by asimoulis; 21-12-2011 at 01:28.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Δράκος ikonoklast's Avatar

Δεν τα αξιολόγησε κάποιος ως κάτι παραπάνω, ο σταμ έχει το αιώνιο κομπλεξ με τον ιό και σε λίγο θα αρχίσει πάλι την ιστορία με τους ποντίους.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Δεν αναφέρθηκα πουθενά στον Ιό, η αντίδρασή μου αφορούσε την μικροαστική αλαζονία που απέναντι στο σημερινό χειροπιαστό μαρτύριο των κατοίκων της Αθήνας (Έλληνες ΚΑΙ ξένοι) σκάει με ευφάνταστες μαλακίες για τα άπλυτα των Ελλήνων από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έχει το θράσος να το λανσάρει και ως επιχείρημα. Δε θα επαναληφθώ, ό,τι είχα να πω παραπάνω το πα.

εδω που τα λεμε εχει ενα δικιο ο Σταμς...αλλος μεταναστης ο ελληνας στην δεκαετια του 20 κι αλλο ο αλβανος το 90
    και αλλη κοινωνια η αμερικανικη τοτε και αλλη η κακομοιρη ελληνικη

αντιπαθΗς Γκουλαγκ's Avatar

Μόνο που οι Έλληνες τότε ήταν ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες ενώ τώρα οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό.
    Επίσης είναι τραγικό να μιλάει για μικροαστισμό ο σταμ, ρε φίλε είσαι η προσωποποίηση του ελληναρά σήμερα. Και "αριστερός" και εθνίκι. Φτυσ' τα μπούτια σου να πούμε.

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Quote Originally Posted by Shirime View Post

εδώ μιλάμε για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα που ΜΑΣΤΙΖΕΙ δυστυχώς την κοινωνία μας, ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια κυρίως....

Πως τη βλέπετε την κατασταση με την Αθήνα?Η εγκληματικότητα αυξάνεται διαρκώς, φοβάσαι να περπατήσεις. Και καλά, σε περιοχές όπως η Ομόνοια, αυτό υπήρχε από πάντα! αλλά πλέον και έξω από το σπίτι μας μέχρι και εδώ έχουν στήσει παράνομο παζάρι παρέμποροι-μαυρέμποροι (είμαι κάτοικος Αλίμου)......
    Συσχετισμος της 'μαστιγας της εγκληματικοτητας' με τους μεταναστες που πουλανε τσαντες ρολογια και ομπρελλες.

Ρε φιλε δεν θα ρωτησω αν εισαι, θα ρωτησω ποσο νομιζεις?
    Let The Freak Flag Fly!

νομιμοι οι ελληνες???? λολ
    σαν κρεατα τους μετρουσαν τοτε...εμπαινες μεσα εαν δεν εισουν αρρωστος...τετοια νομιμοτητα

επισης τιαλλαζει αν εχεις ''χαρτι'' η οχι? το εγκλημα?

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by VidnaObmana View Post
    Συσχετισμος της 'μαστιγας της εγκληματικοτητας' με τους μεταναστες που πουλανε τσαντες ρολογια και ομπρελλες.

Ρε φιλε δεν θα ρωτησω αν εισαι, θα ρωτησω ποσο νομιζεις?
    Αν είμαι τι? Κι αν νομίζω πόσο τι? Μαν, αν έχεις τα balls, μίλα χωρίς περιστροφές

Senior Member freak brother's Avatar

για να γινουν ολα αυτα που λετε πρεπει να γινει απελαση απο την χωρα ολων των φονταμενταλιστων μουσουλμανοπακιστανωνελληνορθοδοξωνχριστιαννωνδωδεκαθειστων . Και μετα το συζηταμε απο αλλη βαση .
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

αντιπαθΗς Γκουλαγκ's Avatar

Όπως έλεγε και μια αφίσα, αν απελάσουμε μπάτσους, κόμματα, δικαστικούς, σωφρονιστικούς, κάθε λογής αφεντικά και φασίστες, μια χαρά χωράει άλλο ένα εκατομμύριο μετανάστες. =p

Senior Member freak brother's Avatar

κοιτα να δεις που εσυ δεν θα φας μουτζες
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

http://ordes.squat.gr/

καλά τρολλάρει ο σιρίμε, ξυπνάει τα καλύτερα αντανακλαστικά στο ερ~!