χελμ επικεντρωνεσαι στην ψυχοσυνθεσις του μεταλα λες και ειναι καποιο αλλου ειδους ακροατη, λες και δεν υπαρχει Ρα Παραιας που ακουει
χιπχοπ, Ρεηβεν Λορντς που ακουει ελαφρολαικα ή Γουιτσκιλλερς που ακουει φολκ
αληθεια δεν εχεις αναρωτηθει ποτε σου εαν αυτην η ''μοναδικοτητα'' αυτης της συγκεκριμενης ''φυλης'' ειναι κατασκευασμενη απο το ολο συστημα υπαρξης του συγκεκριμενου
ειδους Pop?

εμενα δεν με απασχολει το αν και ποσους φασιστες εχει ο μεταλ χωρος (τουλαχιστον στο συγκεκριμενο θρεντ), και πραγματικα σταρχιδιαμου το εαν ελκυει ''προβληματικες'' ή ''αδυναμες'' προσωπικοτητες ή γουατεβερ
εξαλλου εχω τον δικο μου προβληματικο και αδυναμο χαρακτηρα να ασχοληθω

διαβασε αν θες λιγο τον τιτλο (με ορθογραφικο) του θρεντ, γραφει για απατη και για μπασταρδη Pop
η απατη ΔΕΝ αφορα τους ακροατες του μεταλ, γκαυλες βγαζουν ακουγοντας το οπως ο καθενας οτι και οπου να ανηκει
εχει να κανει με την πολεμικη προς ολα τα αλλα ειδη ως μη περιούσια, πολεμικη η οποια υιοθετηθηκε/επιβληθηκε εν τη γεννεση του και ενισχυθηκε στην διαρκεια των 80ς σε εμετικο βαθμο
γιουζερς καποιας ηλικιας εδω μεσα υπαρχουν, πιστευω οτι με μια ψυχραιμη ματια θα συμφωνησουν σε αυτο
ειτε με εντελως αστοχους και αφελεις αυτοχαρακτηρισμους (''το μεταλ ειναι η κλασικη μουσικη του σημερα'') ειτε με βλακειες τυπου ''τα φλωρικα εχουν στιχους για καψουρες και μαλακιες, το μεταλ δινει τροφη για κοινωνικο προβληματισμο''
παγιωθηκε στο μυαλο τις συντριπτικης πλειοψηφιας των οπαδων το συγκεκριμενο ειδος ως κατι ανωτερο και εξω απο το Pop συμπαν

το οτι εχει κυλησει πολυ (παρα πολυ θα ελεγα) νερο στο αυλακι και ο μεσος μεταλας εχει προφανως αποταξει απο πανω του πολλες απο τις αντιληψης του παρελθοντος ειναι δεδομενο
παρολαυτα μερικες αγκυλωσεις παραμενουν σε ενα μεγαλο ποσοστο πιστευω, οπως στο να θιξεις το μεταλ η την μπαντα που γουσταρει καποιος και να αντιδρασει λες και του θιγεις την προσωπικοτητα
κατι που δυστυχως το εχω δει εδω μεσα και εχω μαλιστα αντιδρασει κι εγω αναλογα (δυσκολο να ξεσκονισω την μεταλικη μενταλιτε απο πανω μου βλεπεις)

και θα ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα...

Quote Originally Posted by Marillion View Post
να μην το κάνετε με τέτοιο κρετινισμό όπως ο thread starter. sorry ρε μινμιν αλλά τόσα κόμπλεξ μαζεμένα σε ποστ μετρημένα στο δάχτυλο του ενός χεριού, μόνο από πνευματικά ασταθή περίμενα. μπορεί να περνάς τα 1002 στην προσωπική σου ζωή και να μην συνειδητοποείς το τι απόψεις και με ποιον τρόπο τις εκφράζεις εδώ, αλλά θα το πω λαικά, όχι άλλο κάρβουνο.
λεω να συγκρατηθω και να δειξω πνευματικη ευσταθεια και να μη σε γαμωσταυρισω...
εγω δεν ξερω πως τα 1002 προβληματα στην προσωπικη μου ζωη μου βγαινουν σε κομπλεξ κατα του μεταλ, ξερω ομως οτι τα δικα σου 2002 προβληματα σε οδηγουν σε κρετινικα ποστ οπως το παραπανω

πραγματικα αισθανεσαι οκ με το εαυτο σου τωρα?